|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zapuszczam:)
ojejjejejej.
mniej wiecej poltora roku temu mialam sliczne, dlugo, jasnobrazowe wlosy siegajace pupy zachcialo mi sie obciąći tak cielam i cielam i skonczylam na dlugosci do ucha.. teraz jednak chce takie do lopatek mniej wiecej brakuje mi jednak troche centymetrow, bo sa mocno wycieniowane. czy macie jakies sprawdzone sposoby na to,zeby wlosy szybciej rosly?? slyszalam wiele dobrego o odzywce Henna Wax ale męczy mnie jej uzywanie, nie mam warunkow na to zeby godzine siedziec w saunie! ![]() bardzo zalezy mi na tym,zeby wloski byly mocne pomozcie
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zapuszczam:)
hej też mam tą odżywkę możesz jej używać nakladając na włowki folię i ręcznik i też im bedzie ciepło i jeszcze jakieś witaminki ze skrzypem, pewna wizażanka pisała że płukanki skrzypowe dają pewne rezultaty. a tak poza tym to nie dręczyć włosków gumkami do włosów (oprócz tych z bawełna) noi podcinać końcówki gdy się zniszczą, i nie używać brzytwy do cieniowania włosków
pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja mieszam szampon z kilkoma kropelkami olejku rycynowego i tym myję włosy. Czytałam na forum, że taka mikstura sprawia ze wloski szybciej rosna i sa mocniejsze. I musze przyznac ze naprawde pomaga...
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
skorzystaj z wyszukiwarki! dziewczynki dużo już o tym mówiły...
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja nie jestem przekonana...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Olej rycynowy nawilża, wzmacnia włosy i nadaje im elastyczność, odnawia zniszczoną osłonkę włosów i nadaje im połysk.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dzieki
rzeczywiscie widzialam, ze juz nie raz podejmowany byl tem temat .. gapa ze mnie pozdrawiam
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
nie ma za co
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
o boże mam nadzieję, że nie masz racji.
.. ale muszę to sprawdzić! w każdym bądź razie dzięki ze uswiadomilas mi ze to moze szkodzic... tyle ze czytalam na forum duzo o tym olejku i duuzo wizazanek go sobie chwali...Cytat:
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy te kilka kropelek olejku rycynowego mieszasz z całym szamponem czy jak nalewasz szampon na rękę to wtedy dodajesz jezcze te kilka kropelek ? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
ja tam zawsze dodaje kilka kropel tego olejku do szampony wylanego na rękę, możesz też dodawać do odżywki lub maski.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

zachcialo mi sie obciąć

.. ale muszę to sprawdzić! w każdym bądź razie dzięki ze uswiadomilas mi ze to moze szkodzic... tyle ze czytalam na forum duzo o tym olejku i duuzo wizazanek go sobie chwali...