|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
powitanie
Witam wszystkich, wlasnie sie tutaj zalogowalam. Chce sie pochwalic. Od tygodnia nie pale papierosow. Teraz przezywam kryzys poradzcie jak wytrzymac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: powitanie
Witaj!
![]() Kryzys papierosowy proponuję zniszczyc słonecznikiem,dużo ruchu, znaleść jakieś zajęcie które odciągną Cię od myślenia o nałogu.Ponoć żeby pozbyć się tego całego świństwa z organizmu potrzebne jest aż pół roku... Powodzenia ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zajmij się Wizażem.Gwarantuję,że zapomnisz o wszystkim dookoła
![]() https://wizaz.pl/forum/search.php To jest wyszukiwarka.Wpisz tam cokolwiek,czym się interesujesz a z pewnością znajdziesz coś do poczytania ![]() Jest nawet wątek wsparciowy dla rzucających palenie.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Poradzić sobie można poprzez poznanie TŻ-ta sportowca, kompletne zakochanie do tego stopnia, że nie widzi się świata poza nim.
![]() Musi Cię dodatkowo zobaczyć z papierochem w ręce tak, żeby było okropnie wstyd. ![]() Wtedy Cię dłuuugoooo nie ciągnie do nałogu. ![]() W ten właśnie oto sposób rzuciłam palenie po sześciu latach trwania w tym... W sierpniu minie mi 6 lat bez papierosa... Od tamtej pory nie zapaliłam ani razu. Jestem mu za to wdzięczna, ale on o tym wie. ![]() Powodzenia i trzymam kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Może żuj gume
![]() Postaraj się nie mieć wolnej chwili, aby nie mysleć o chęci papierosa. Idź na zakupy, posprzataj, spotykaj się ze znajomymi. Ja nie pale i nigdy nie paliłam, więc nie wiem jaki to ból ![]() Aha ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Sama styczności z papierosami nie mam, ale moja babcia rzuciła palenia żując gumy.
Nie pali już 6 lat, ostatnio z czystej ciekawości zapytałam, czy ją nie ciągnie do palenia. Stwierdziła, że zapalenie papierosa to ostatnia rzecz na jaką miałaby ochotę. powodzenia i życzę udanego czasu spędzonego na wizażu.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.