|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Paznokcie
Robiłam sobie tipsy żelowe specjalnie na jedna okazje, nie wiem co mi odwaliło. Wczoraj je ściągnełam po tygodniu ich noszenia. Teraz moje paznokcie są fatalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Paznokcie
to jest wlasnie ryzyko przy sztucznych paznokciach.zwlaszcza jezeli twoje sa slabe i robione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
Witaj!
Spróbuj smarować paznokcie wit. A+E. Kupisz te kapsułki w aptece. Przekłuwasz taką kapsułke i tym co jest w środku smarujesz paznokieć. Jest to troche tłustawe więc polecam na noc. Trzeba chwilke bezczynnie posiedzieć aby wchłonęło w paznokcie. Ja wprawdzie miałam kruche paznokcie od stosowania różnych lakierów, ale pomogło mi. Powodzenia. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
bklaudia gdybym wiedziała że tak będą wyglądać po tym wsyztskim, to bym na pewno sobie tych żelów nie dawała.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No kochana bo tak to potem wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo ważny jest sposób ściągnięcia żeli, akryli. Podejrzewam że sama je zerwałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Marla naprawde gorrraco Ci polecam Nail Tek II, poszukaj w wyszukiwarce tu na forum i a KWC recenzje. moim zdaniem (nie mialam tipsow/zeli tylko rozdwajajace sie pazn.) odzywka ta z Twoim problemem rewelacyjnie sie upora,na wizazu wypowiadaja sie dziewczyny ktore sciagnely zele/akryle/tipsy i uzywaly Nail Tek II i teraz maja cudne swoje naturalne paznokcie. przejrzyj forum ostatnio bylo tu kilka postow na temat Nail Tek II. aha, jedyne co Cie moze zniechecic to koszt ok 120 zl (na allegro 70) ale wierz mi, odzywka jest b.wydajna i oplaca sie ona bardziej niz uzupelnianie akryli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja bym na takie miekkie pazurki nakladala regularnie gruba warstwe odzywki do pazurkow, najlepiej jakiejs zelowej zeby nie odpryskiwala za szybko. Z wlasnego doswiadczenia moge Ci polecic Killys zel wapniowy, naprawde dobry i dlugo sie trzyma. Pazurki robia sie po nim twarsze i bardziej blyszczace. Aha no i przede wszystkim troche je usztywni tak ze nie beda sie wyginac we wszystkie strony i nie beda tak narazone na lamanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
źle zdjete tipsy właśnie powodują że naturalna płytka jest w fatalnym stanie... ja jakoś nie miałam żADNYCH problemów po zdjęciu żelików bo zdejmowała mi manicurzystka w sposób właściwy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Hej Wszystkim!
Moje Pytanko Nie Jest Skierowane Do Tego Wateczki Ale Czy Ktos Wie Jak Sie Robi Oczko Wodne W Tipsie. Czytalam Gdzies, Ale Nie Moge Przypomniec Gdzie! Dzieki Za Odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no i po co je kolezanko sama zrywalas
![]() teraz to oliwki i dobre odzywki i czekac az zrosna tylko niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cytrynka to watek z 2005
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
oj faktycznie sie zapedzilam no ale....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.