|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
deutsch- 2 pytanka :)
Po 1. Jak jest fachowo po szwabskiemu Minister Spraw Zagranicznych ?
Po 2. Poszukuje siakiegoś słownika bądź wyszukiwarki ale skoncentrowanej na niemieckich miastach- tak że wpisze sobie miasto i mam o nim info a przynajmniej w jakim landzie się znajduje. jeśli ktoś ma jakieś info straszliwie mnie nim uszczęśliwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: deutsch- 2 pytanka :)
1. Ministerstwo to Außenministerium, więc ministra robi się z tego łatwo - Außenminister
![]() 2. Sam czegoś takiego szukam - ale większość miast niemieckich ma swoje własne strony internetowe, dlatego nic nie zastąpi www.google.com ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dzieki wielkie Zło
![]() ![]() wiesz ja też używam google tylko że tam sie trzeba troszkę oszukać a nie wszędzie od razu jest napisany odpowiedni land, niio a to z kolei zajmuje mi za dużo czasu i go tracę ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle Zło tio Ty chyba dobrze znasz deutcha ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Powiedzieć, że znam niemiecki to gruba przesada. Czasem go używam w potocznych rozmowach, ale moja gramatyka leży i jęczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
hihi aha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.