|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zdjecia z neta... i co dalej
hejka dziewczynki kochane
![]() mam problem :tłumaczę dokładniej: Mam zdjęcia około 5 które znalazłam w internecie to jest np .zdjęcie z pana Tadeusza z filmu (ponieważ potrzebuje tego na maturę ustną)i teraz chciałabym aby mieć to nie w formie zdjęcia (typu 10:15) tylko takie większe jak kartka od bloku rysunkowego i aby prawie jakościowo jak plakat wyglądało (takie jak na ulicy wywieszają na słupach gdzieniegdzie ![]() a może macie inny pomysł?? aby te zdjęcia z internetu na maturę wykorzystać??i aby wyglądało to ładnie, odpada drukarka,ponieważ nie mam kolorowego tuszu a czarne- białe nie wchodzi w grę,może maturzystki pomogą?? czekam na odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: zdjecia z neta... i co dalej
Ale to ma być A4 takie cieńkie jak plakat czy na papierze do zdjęc?
Jesli do zdjęć to mozesz się udac spokojnie do Media Marktu i dać im zdjęcia na płytce a oni Ci to wywołają (A4 kosztuje chyba cos koło 9 zł - ale nie ejstem pewna na 100%) a jeśli jak plakat to do drukarni (wiem że wydruk 100/70 cm kosztuje ok 64zł - wiem, ze chcesz mniejsze ale tak orientacyjnie podałam) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmmm tak raczej wolałabym jako A4(ale nie musi dokładnie na cala stronę,może być mniejsze) ale taki jak plakat na śliskim cienkim papierze
w sumie sama nie wiem,chciałbym tanio przede wszystkim, bo to będzie okolo 5 zdjęć nie mam zamiaru 50 zl stracic na to... sama nie wiem co robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja robie prezentacje power point. moze poszukaj jeszcze pare zdjec i zrob w formie pokazu slajdow? mysle ze tak jet najprosciej.. i najtaniej
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
maaadi oczywiście najtaniej,ale ja właśnie nie chce tez na kompie komisji pokazywać obrazów, bo za bardzo stres będę miała i dosyć ,ze muszę włączyć radiomagnetofon , mam cytaty to muszę je przywiesić, i tak za dużo by było zachodu z płytką CD ze zdjęciami,jeszcze by mi sie zacięło ,albo coś...wolałabym mieć właśnie wydrukowane obrazy,ale jak nie będzie wyboru to tak zrobię...
ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
obawiam się że nie uda ci się wywołać tych zdjęć w takim formacie... zdjęcia na stronach w necie mają zazwyczaj słabą rozdzielczość, właśnie po to żeby ludzie ich sobie nie drukowali i wywoływali między innymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
popatrz po punktach ksera (tam wykonuja czasem takie uslugi) lub u fotografow.
jezeli nie chcesz tyle wydawac na wywolanie to moze poprostu wydrukuj?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedzi dziewczyny
asi_ek wydrukowałabym gdybym mogla, ale mam tylko czarny tusz i nie bedzie to ciekawe wyglądać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.