|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studia / USA, Anglia, Australia
Witam!
Chciałabym wyjechać za granicę na studia ale to nie jest takie proste. Jakie warunki należy spełnić, jakie są koszty takich studiów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studia / USA, Anglia, Australia
Cytat:
Jest już wątek o studiach w UK, poszukaj, myślę, że na coś się przyda ![]() A poza tym to myślę, że Internet dostarczy Ci podstawowych informacji ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja także byłabym zainteresowana informacjami o zagranicznych studiach, szczególnie w Stanach.
Wenedka dużo szukałam informacji w Internecie, wiem mniej więcej jak sprawy się mają, ale chętnie przeczytałabym opinie kogoś kto przeżył to na własnej skórze i zawsze miałabym możliwość zapytania się o wszystkie nurtujące mnie pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę tylko polecić ten wątek "Studia w UK". Jest tam trochę informacji.
W sumie sama się tymi sprawami trochę interesuję, bo za 2 lata zdaję do Anglii. Dużo przydatnych informacji jest też na stronach uniwersytetów. Może jakieś studiujące za granicą dziewczyny się wypowiedzą. Pozdrawiam ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.