|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Towarzyszka na wyjazd rowerowy pilnie poszukiwana :-) Dolny Śląsk.
Witam podróżujące Wizażanki
![]() Od jakiegoś czasu jeżdżę na rowerze po swoich najbliższych okolicach. Jednodniowe wypady zaczynają być za krótkie i motywują do zbierania nowych doświadczeń.Do rzeczy-poszukuję osób(osoby?) z Dolnego Śląska,najlepiej okolic Legnicy,Wrocławia itp.na kilkudniowy wyjazd rowerowy w tegoroczne wakacje.Cel-Sudecka część woj.Dolnośląskiego, najchętniej Kotlina Kłodzka.Dystans dzienny-do uzgodnienia,myślę że żeby coś pozwiedzać ok 80-110 km dziennie.Interesuje mnie(co tu zrobić ![]() ![]() Ha ![]() ![]() Zainteresowane(ych) -o ile ktoś taki się znajdzie,proszę o kontakt na priv,albo odpowiedź w wątku. Edytowane przez Alinka_91 Czas edycji: 2011-01-25 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Towarzyszka na wyjazd rowerowy pilnie poszukiwana :-) Dolny Śląsk.
ooo, a ja już odpowiedziałam w wątku górskim
![]() chętnie bym gdzieś się wybrała i męża ze sobą bym pociagnęła, ale niestety możemy tylko na weekend, bo wakacje już mamy zaplanowane i finansowo i urlopowo się nie wyrobimy. i planuję w któryś dzień w maju albo w czerwcu jechać na Ślężę rowerem z Wrocławia. Tylko jednodniówka, ale ponad 60km jakby nie było się robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tak sobie pomyślałam że podbiję,coby nie umarło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.