|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prostowanie a guma do włosów
Czołem Wam. Jestem chłopakiem z długimi włosami, ale planuję przyciąć i zrobić coś takiego jak ma ten ziomek http://www.youtube.com/watch?v=FNKPY...feature=relmfu niestety... mam kręcone włosy i prostuje, jak używałbym gumy do włosów, kręciłyby się spowrotem? czy są metody na to jakieś inne? a może trwałe?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prostowanie a guma do włosów
Guma to raczej za mało żeby się nie skręcały a co do innych metod to ciężka sprawa. Jest trwałe prostowanie włosów ale to droga metoda, niszczy włosy więc trzeba je potem bardzo pielęgnować, i co najgorsze włosy które odrosną znowu trzeba prostować. Radzę Ci raczej znaleźć inną fryzurkę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Buuu, a liczyłem że coś się da zdziałać. Ale jeszcze poeksperymentuje, jak spieprzę, najwyżej zetnę i poczekam aż odrosną ;x
|
|
|
|
|
#4 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ta prostownica jest godna polecenia, na prawdę w stosunku do swojej ceny jakość jest nie do opisania, nie niszczy włosów i daje fajny efekt. http://www.kalamis.pl/product-pol-35...ini-Black.html
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, jeśli nie spróbujesz, to się nie przekonasz ![]() Zawsze możesz ściąć włosy |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.