|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kocie jedzenie dla psa?
Witam, szukalam w wyszukiwarce podobnego watku..wpisujac rozne hasla..jednak nic nie znalazlam. Jesli ponawiam pytanie to przepraszam..ale zastanawia mnie jedna kwestia. Mianowicie :
Czy moge dac kocie jedzenie (chodzi mi tutaj o gotowe jedzonko np. saszetki, sucha karme) pieskowi? Moja poprzednia jamniczka nie lubila zarcia z puszki.. nie tknela zadnego pedrigree i innych firm produkujacych saszetki dla psiakow.. nie jadla tez suchej karmy na wzor pedgripalowej (jadla wylacznie eukanube)..natomiast co dziwne lubila saszetki whiskasa Teraz mam w domku jedzonko dla kotka i zastanawiam sie czy moge nim poczestowac psiaka? Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kocie jedzenie dla psa?
"Znałam" psa, który też jadł tylko jedzenie dla kotów-nie wiedzieć czemu tego dla psów nie chciał tknąć. Jednak nie wiem czy to dobry pomysł- chociaż może jak lubi to możesz go poczęstowac
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
od czasudo czasu-mozesz dac,przeciez nic sie nie stanie.Majac na mysli 'od czasu do czasu' chodzi mi po glowie ze 2 dni w tygodniu.
Moze gotuj jej jakies mieska, kluseczki,czy inne specjaly ktore jej zasmakuuja. Musisz najierw wyczuc co najbardziej lubi. Np moj piesek kocha zupy w ktorych plywaja kawalki meiska(nie musze gotowac, bo przeciez zazwyczaj to jest na obiad). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() jak nadarzy sie jakis wyjatkowy dzien- wszystko na szybko, brak czasu to kupujemy saszetke pedigree (zdarza sie to ardzo rzadko) mam w domu jednak 4 saszetki whiskasa i karme whiskasa.. i nie wiem czy poczestowac nia pieska ![]() Co do saszetek to w sumie to samo wg mnie (patrzac jeszcze z tylu na sklad).. i z saszetkami nie boje sie zaryzykowac... boje sie zaryzykowac tylko z karma.. co sadzicie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja bym uraczyla go mala iloscia tej karmy codziennie. po troszku,po troszku az zje cala paczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kocie dla psa tak, odwrotnie, nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje koty na psie miesko nawet nie spojrza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja mam kotka i psa, i kupujemy tylko whiskas bo oboje to lubią.. i tak juz kilka lat.. i psu nic nie jest
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.