|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poszukuję, kogoś kto zbiera/ma "Tom Kultury"
"Tom kultury" czyli gazetkę, która jest za darmo w empiku. Ma ktoś numer, w którym pokazane jest jak się robi naszyjnik - takie serce z drutu? Jeśli ktoś jakimś cudem go ma, proszę, proszę, proszę, żeby mi tą stronę przesłał (zrobić zdjęcie aparatem, zeskanować czy coś...)
To dla mnie dość ważne, bo to akurat jedyna rzecz z tej gazetki, którą dam radę zrobić, nie wydając zbyt dużo kasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję, kogoś kto zbiera/ma "Tom Kultury"
Jeśli to ta z Grabażem i Strachami to ją mam.
Poszukam potem i dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poszukuję, kogoś kto zbiera/ma "Tom Kultury"
Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam tą gazetę i mogę ci ją zeskanować i wysłać na maila , jeśli wyślesz na mój mail : pova66@interia.pl gazetkę tom kultury nr prawdopodobnie ( 48 lub 49) na okładce były namalowane zwierzęta z madagaskaru była ona koloru zielonego gdy ją dostanę wyślę ci na twój mail gazetkę ,którą ty chcesz mieć .Jeśli nie masz tej gazetki to przynajmniej jej inny numer tylko żeby było w niej dużo o stron o grach komputerowych.
Proszę o twój mail żebym mógł wysłać ci ten fragment gazety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.