|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Tip Blender
Hej Dziewczyny.Nabylam TIP BLENDER.Powiedzcie mi , czy ten wynalazek moze byc przyczyna pekniecia tipsa? Czy nie rozpuszcza on zbyt mocno tipsa?Czy znane są Wam takie przypadki?Acha , jak go nakladacie na granice miedzy paznokciem a Tipsem to długo czekacie czy odrazu zacieracie tę granicę? Prosze o odpowiedz bo na kursie o tym wogole nie bylo mowy a w wyszukiwarce nie znalazlam odp.na te pytania.
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tip Blender
ja go nakładam tylko i wyłącznie na sam brzeg kieszonki tipsa, rozpuszcza szybko (mam z IBD) zdzieram pilnikiem rozpuszczoną warstwekę, jak trzeba, to robię tak do porządanego efektu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Robię identycznie - rozpuszcza - owszem,ale nie na tyle szybko,by móc uszkodzić tipsa.Ja mam tip blender z firmy "Gabriella".
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A jakiej jest firmy ten Twój tip blender? Jeżeli to jakaś średnia/kiepska firma, to może ma nie do końca odpowiedni skład chemczny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Tip Blender mam z firmy NailSelectione ,na której produktach uczylam sie na kursie.Nie dawno chcialam sobie dokupic zel budujacy i patrze a tu jakis wynalazek ,(tip blender).Zamowilam go rowniez i chcialam uzywac ale nie wiedzialam jak bo nie bylo instrukcji obslugi.NS to raczej porzadna firma.Blender kosztowal 29zl.Dziwne ,ze na kursie mi o tym nie powiedzieli....
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że może "allegrowa", nie zdziwiłabym się, gdyby coś takiego się przytrafiło...
Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2007-07-15 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedz.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.