|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dwa zapachy na wiosne [dzien i wieczor]
Szukam zapachu na faceta w wieku 34lat, preferujacego luzny styl bycia [t-shirt,dzinsy, bluza].
Myslalem o CH 212 na dzien i o YSL M7 na wieczor. Co o tym myslicie? Edytowane przez co4en Czas edycji: 2011-03-27 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: dwa zapachy na wiosne [dzien i noc]
Bardzo dobry wybór
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
212 po jakimś czasie męczy i to bardzo mimo, że to cytrusowy świeżak, no i nudzi się szybko.
Na dzień bardziej polecałbym Bvlgari Aqva, Aqva Marine, Bvlgari PH, Versase Eau Fraiche, Kenzo Air, Kenzo PH. Z wieczorowych sprawdźcie koniecznie Midnight in Paris VC&A, czarująca kompozycja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;25989335]212 po jakimś czasie męczy i to bardzo mimo, że to cytrusowy świeżak, no i nudzi się szybko.
Na dzień bardziej polecałbym Bvlgari Aqva, Aqva Marine, Bvlgari PH, Versase Eau Fraiche, Kenzo Air, Kenzo PH. Z wieczorowych sprawdźcie koniecznie Midnight in Paris VC&A, czarująca kompozycja.[/QUOTE] Przybliz prosze kompozycje zapachowa Midnight in Paris oraz jej trwalosc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;25989335]212 po jakimś czasie męczy i to bardzo mimo, że to cytrusowy świeżak, no i nudzi się szybko.
Na dzień bardziej polecałbym Bvlgari Aqva, Aqva Marine, Bvlgari PH, Versase Eau Fraiche, Kenzo Air, Kenzo PH. Z wieczorowych sprawdźcie koniecznie Midnight in Paris VC&A, czarująca kompozycja.[/QUOTE] czym Cie one oczarowaly? opisz ten zapach, porownaj do czegos :0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Przy opisywaniu tego zapachu na starcie trzeba zaznaczyć, że nie jest to kompozycja dla macho. Ja bym powiedział, że jest to unisex, sporo ludzi porównuje je z Bvlgari Black (nie znam, więc porównać nie mogę) i opisują jako perfumy dla romantyka i z tym się zgodzam. Jako, że nie mam jeszcze jakiegoś super wprawnego nosa jak większość Wizażanek, więc nie opiszę jakie składniki czuję. Powiem tylko, że EDT rozwija się przepięknie, nie jest to zapach nachalny i słodki, a tajemniczy i ciepły. Poczytaj sobie opinie tu http://www.fragrantica.com/perfume/V...aris-9685.html
Może któraś Wizażanka przybliży Ci lepiej ten zapach, widziałem, że kupowały je swoim małżom. No i lepiej oczywiście przed zakupem przetestuj żeby rozczarowania nie było. Ja kupiłem w ciemno 75 ml EDT i nie narzekam. Wczoraj na spotkaniu w knajpie z przyjaciółmi parę fajnych komplementów zebrałem za Midnight in Paris. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
blv black w wyzszej cenie
sorry ![]() nie wiem jak edp, bo tylko edt porownywalem blv black mam i probke midnight mialem, lepiej dirty english w fajnej cenie jest kolo 110zl za setke i ~70zl za 50 http://www.prostezakupy.pl/juicy-cou...oda-toaletowa/ tu setka za 89zl Edytowane przez klystianek Czas edycji: 2011-03-28 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.