|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe wciągające książki o miłości dla 20latek
hej dziewczyny, czasami napada mnie ochota przeczytac jakąś ciekawą, wciągającą książkę może być o miłości, lub po prostu wciągąjąca i ciekawa, taka dla 20latki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciekawe wciągające książki o miłości dla 20latek
Wystarczy pogrzebać.
Książki dla dwudziestolatek O miłości Romanse
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Akurat ja tez mam 20 lat i jedną z ostatnich ksiązej jakie przeczytałam był "Zapach cedru" niestety nie pamiętam dokłądnie autorki, ale miała na nazwisko chyba MacDonald.
Ksiązka jest naprawdę ciekawa, wielowątkowa saga rodzinna rozciągnięta od późnyxh lat XIX wieku aż do lat '30 ubiegłego stulecia. Czasami można odnieść wrażenie, że jest zagmatwana, jednak całokształt jest naprawde intrygujący i ciekawy, zaskakuje, szokuje, bawi i smuci... Musisz przeczytać! Mówię Ci to jak 20-latka 20-latce ![]()
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
polecam Robert Olen Butler "Zaułki Edenu" troche wojenny romans ale świetna jest
Barbara Taylor Bradford "Niebezpieczny mężczyzna" zawile romansidlo a i jeszcze "Noc na bagnach Luizjany" ale nie opaieta autora
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.