|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
ACCOLADE
Dzień Dobry!
Czy mogę poprosić o opinie o kremach accolade Avonu? Na KW jest tylko zgłoszenie... Waham się, bo fajna cena w promocji, ale chciałabym coś więcej wiedzieć. Bardzo proszę o Wasze wrażenia - kto używa(ł) |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: ACCOLADE
podciągam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam te kremy (i na dzień, i na noc)
Ale jeszcze nie używałam, bo kupiłam korzystając z promocyjnej ceny i czekaję w kolejce ... Jak chcesz, zrobię Ci próbki i wyślę
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Maguś
Ale dzięki stokrotne. Jeśli pierwsza zacznę używać, to Ci napiszę, jakie wrażenia |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak chcesz - fatyga nieduża, bo i tak muszę być jutro na poczcie
Gdybyś się jednak zdecydowała - daj znać dzisiaj. Ja raczej nie zacznę ich używać wcześniej jak za dwa tygodnie, bo muszę skończyć to co otwarte
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Accolade - Maga
Maguś, pytałaś mnie ostatnio jak tam accolade: trochę używam, więc odpowiem - do bani, niestety. Dzielnie się trzymałam do dziś, stosowałam, stosowałam i dziś podjęłam decyzję o zwrocie.
Mała wchłanialność tego kremu to rzecz względna - raz idzie z tym lepiej, raz gorzej; niestety zapach kremu go jak dla mnie dyskwalifikuje. Nie jest to zapch nieprzyjemny, jest po porostu zbyt intensywny - "chodzi" za mną cały boży dzień no i noc też... W pierwszych dniach sądziłam, że się przyzwyczaję, ale nie da się po prostu... Szkoda, bo miałam nadzieję, że będzie to fajny kosmetyk dla mnie. A Ty? Jeszcze nie zaczęłaś? |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Accolade - Maga
Hmm
moja parka jeszcze czeka, aż skończę d-contraxol (gdzieś za 2 tygodnie, jak myślę; musze go wykończyć żeby móc obiektywnie ocenić, chociaż na razie uważam że jest gorszy niż Extremale, chociaż znacznie przyjemniejszy w uzyciu) spróbowałam tylko ze dwa razy i pierwsze wrażenia były identyczne jak Twoje, zobaczymy ile wytrzymam - w razie czego dam mamie bo jej pasuja wswzystkie kremy na świecie
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Re: Accolade - Maga
No, ale może w Twoim przypadku będzie OK.
Żeby nie ten zapach... Czy oni tego wąchali? Mam na myśli producentów... Przerzucam się na Neutrogenę Visibly Young. To mój pewniak! I tak nie pachnie!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.