|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Modny ostatnio BOB - Wasze opinie
Ja w sprawie boba, którego sobie dzisiaj sprawiłam
Modny ostatnio, sexowny bardzo poza tym - moim zdaniem. Ciekawa jestem Waszych opinni na ten temat, zdjęc z fajnymi "bobami". Ja wklejam kilka takich, które namiętnie przeglądałam zastanawiając się czy ciąć swoje 3 lata zapuszczane loki ale w końcu się zdecydowałam. Odmiany mi się chciało ![]() Kilka bobów cudzych i mój dzisiejszy. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Modny ostatnio BOB - Wasze opinie
Fajniutke masz te włoski, choć wersja boba raczej zmodyfikowana ze względu na zaokrąglone boczki (w klasyczny bob jest bardziej geometryczny).
Sama rozważam takie cięcie. Jest już jeden wątek o bobach-> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=beckham a także: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=beckham pozdrawiam! |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja miałam boba rok temu, byłam zadowolona z tej fryzurki
ale Ty masz loczki będzie Ci sie chciało układać? ja powiem szczerze że jak już chciałam zmiany i zaczęłam zapuszczać to okropne były te pół długie fryzurki, jakoś ciężko mi ten bob schodził... ale podejrzewam że jeszcze kiedyś się skuszę ![]() gdzieś tam na płytce mam jakieś fotki to poszukam, a Tobie ładnie w tych włoskach
|
|
|
#4 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Na forum szukałam pod bob, i bobem, nie pomyślałam o nazwiskach ![]() Cytat:
A co do układania to i tak rytuał po myciu ZAWSZE wygląda w ten sposób:1. odżywka dove do wygładzania (ok 5min i spłukiwanie - naprawdę jest różnica niż jak się spłucze od razu po nałożeniu! ) 2. czesanie i jedwab fobrouka na całość 3. pianka nawilżająca 4. suszenie i wykręcanie całośći na grubej szczotce (ok 25min) 5. prostowanie całości (pasmo po pasmie) prostownicą (ok 20min) 6. znów fabrouk... teraz są krótsze więc pewnie szybciej będzie suszenie szło a może i na loki będę się częściej kusić bo są zdrowsze i bardziej miękkie więc będą się lepiej układały a naturalnie to mam sprężyny jak baranek..
|
||
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na Twoim miejscu (z takimi wlosami) nigdy bym sie na nia nie zdecydowala (za duzo zachodu, a ja leniwa jestem jesli chodzi o ukladanie wlosow ). Moja metoda to wash&go |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez sie podobaja te fryzurki, ale nie jestem na tyle odwazne, zeby sobie taka zrobic.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie Ci w tych włosach.
![]() Ja boba miałam prawie zawsze i chyba w każdej już wersji. Mam też, powiedzmy, kręcone włosy i wiem, że w bobie jako tako wyglądały nawet, jak się skręciły. A tak poza tym, boby to fajna i dosyć praktyczna sprawa na głowie.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
piękny
bardzo podoba mi się taka fryzura no ale żal mi ścinać włosków zreszta odstrasza mnie wizja z mego dzieciństwa, kiedy to mialam coś podobnego na głowie i wyglądałam jak jakiś grzyb
|
|
|
|
|
#9 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko ze jak byly dlugie to juz w ogole nie mialam wyjscia bo strzeche mialam okropna i nie dalo rady bez modelowania a ja juz sie do tych zmudnych/nudnych/czasochlonnych czynnosci przyzwyczailam.Cytat:
![]() Cytat:
Nie pamietalam jednak czy bardzo bylam zadowolona czy nie ale tez zadnej traumy w zwiazku z takim cieciem sobie nie kojarzylam wiec zrobilam ciach ciach ![]() Cytat:
Heh, teraz moze bys inaczej to przezyla Mi tez bylo zal, namyslalam sie intensywnie przez kilka dni i pomyslalam ze odrosna
|
||||
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładnie Ci w nowej fryzurze,moim zdaniem twarz nabrała charakteru.
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
nie ma za co,taka jest moja opinia
![]() każdemu pasuje co innego,mnie niestety taka fryzurka nie. ![]() ale już taki bob jak ma Rihanna,jak najbardziej.
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Za mało w tym bobie widzę boba. Ładna fryzurka, ale mogłaby być troszkę odważniejsza i bardziej bobowata
.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przecież to jest bob (przynajmniej wg mnie).
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś nosiłam klasycznego boba, z mocną linią, tyłem podniesionym, i korci mnie, by znowu sobie taką fryzurkę zrobić. Tylko mam grzywkę, i nie wiem, czy całościowo mi się spodoba. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładna fryzurka
Boby bardzo mi sie podobają, ale ostatnio coraz mniej, bo są troszkę przereklamowane przez gwiazdy. Pełno osób sie ścina , a nie wszytskim pasuje. Naprawdę ślepe pożądanie za modą. Ale ci ładnie w nim ![]()
|
|
#18 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja sobie z boba wybralam cos dla siebie czyli taki ksztalt jaki mam, uwazam ze to nie moj look taki z dlugim przodem albo wyciety po boku jak ma victoria beckham, ja nie z tych co slepo za moda podazaja
|
|||
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
BOBa uwielbiam, cokolwiek bym na głowie nie miała i mieć nie chciała zawsze do niego wracam. I teraz chyba znowu wrócę, z tymże, nie do klasycznej krótkiej wersji, a jednak do dłuższej.
Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-03-20 o 20:18 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
powtórzę za Wizażankami - bardzo ładna jest Twoja nowa fryzurka
![]() podobają mi się boby, i jeśli miałabym sie decydować na cięcie (co chyba nie nastąpi zbyt szybko), to pewnie wybrałabym coś takiego
|
|
#21 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
no ja pewnie za jakis czas pojde podciac i moze wyrownam przy twarzy ale nie wiem czy by mi dobrze w takim bylo..
|
||
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
hmm ja mam prawie taką samą fryzurkę
tez boba, no moze taki a`la bob
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
A powiedzcie mi proszę taki bob klasyczny to jest równy kontur włosów w warstwie zewnętrznej? czyli nie ma tak że np. przód dłuższy a tył krótszy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

ale Ty masz loczki
będzie Ci sie chciało układać? ja powiem szczerze że jak już chciałam zmiany i zaczęłam zapuszczać to okropne były te pół długie fryzurki, jakoś ciężko mi ten bob schodził... ale podejrzewam że jeszcze kiedyś się skuszę 

). Moja metoda to wash&go 

bardzo podoba mi się taka fryzura no ale żal mi ścinać włosków