![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Po prostu 1000-1500 kcal :)
Witajcie. W zwiazku z tym, ze odchudzanie nie jest mi obce, i ze uczylam sie na bledach i porazkach to wracam do tego co najlepsze dla mnie i mojego ciala - czyli diety 1000-15000 kcal + ruch - duzooo ruchu
![]() Jesli ktos chetny by sie przylaczyc to zapraszam, w kupie razniej, w kupie sila ![]() Do zrzucenia mam jakies 7-8 kg. Zaczynam od jutra, a wlasciwie juz od dzisiaj praktycznie Wracam ponownie na forum... Mam zamiar tu pisac dokladnie co ile i jak dlugo. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Po prostu 1000-1500 kcal :)
Itrusta!
![]() Dawno Cię nie widziałam, gdzie żeś się podziewała? Na pewno Ci się uda, powodzenia ![]() Przyłaczam się do Ciebie ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ohhh gdzie sie podziewalam
![]() Hmmm duzo by pisac... Ale wracam do siebie, do odchudzania, cwiczen i dbania o siebie, juz walcze znow pare ladnych dni z malymi i wiekszymi wpadkami jak zawsze, ale sie nie poddaje ![]() Milo, ze sie przylaczasz. A tobie jak idzie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
U mnie też co chwilę jakieś wpadki są (ostatnio trochę większa była, ale powstałam i wracam do ćwiczeń i diety) Muszę unormować dietę, bo czuje, ze mam takie skoki kaloryczne czasami. Nie lubię ich liczyć, ale coż, trzeba .. Jesli chce sie pozniej ladnie wyjsc bez jojca
![]() Waga mi sie popsula, ale mysle, ze tak jeszcze po 5 cm z kazdego obwodu (szczegolnie łydki - 39 cm, grucha ze mnie typowa, na gorze szczupla, a uda i lydki przepotezne) i bedzie git ![]() Ale tym raem juz nie odpuszcze ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
OOO mysle ze wato byloby napisac tu swoje cm
![]() Bysmy wiedzialy na czym stoimi. Warto stworzyc tabelke i potem bedzie sie ja uaktualniac, wieczorem wykombinuje cos ![]() No tez mialam upadki, i tez wlasnie stwierdzam ze dietka 1000-1500 to taka najlepsza chyba dla mnie. A liczenie? Hmm jest fajny program ktory duzo ulatwia do sciagniecia w necie. Jedyne co trzeba znac to ilosc gram ktora zjedlismy ![]() ![]() Ps co oznacza tajemnicze 27 ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wygląda tajemniczo, ale to całkiem banalne - dni bez słodyczy
![]() Kurka, muszę się zaopatrzyć w wagę elektroniczną - teraz tak tylko orientacyjnie liczę ..( np. łyżka jogurtu 15 kcal - to niedokładne baardzo jest. A tylko mechaniczną mam, a płatek itd. mi nie zważy. A jak zakoncze diete taka waga przyda mi sie do pieczenia ciast etc. Jestem za tabelką z wymiarami ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
no wlasnie jakies to wieksze rozeznanie bedzie
![]() ![]() calkiem banalne?? gratuluje!! 27 dni to naprawde swietny wynik !! ja mam wage taka mechaniczna ale wazy dosc dokladnie maks pomylka to doslownie 2-5 gram. spadam do serialu i do krecenia hh bo sie nigdy stad nie oderwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hula hop
![]() Dziś na Majewskim będę kręcić ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() ![]() ![]() Do hula hop też obecnie wracam, bo je zaniedbałam, a daje super efekty i w ogóle jest przyjemne ![]() ![]() Trzymajcie się i powodzenia ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Emocja!
![]() ![]() Zapewne sesja .. Powodzenia! Na pewno wszystko pozdajesz na piąteczki ![]() Super, że Ci się udało, teraz to tylko cieszyc sie z urokow utrzymania ![]() ![]() Jutro kupuje wage elektroniczna, nie chce uzywac zadnego programu do obliczania kalorii (choc mam takowy), bo to duzo zajmuje czasu i w ogole. Wartosci wiekszosci uzywanych przeze mnie produktow znam. Ureguluje diete, ładnie z niej wyjde i tabelki wszelakie do kosza. ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
mi to duzo czasu nie zajmuje - dietetyk sie nazywa
![]() Emocja pamietam cie... tzn z czasow jak bywalam tutaj ![]() narazie za mna 40 minut hula hop ale w planach jeszcze cos, jeszcze nie wiem co Tabela wymiarów 1.Itrusta, Lat 20, Wzrost 166 Najwiecej:Waga65,Biust 100,Talia 80,Oponka 92,Udo 60,Łydka 40 Obecnie:Waga63,Biust 98,Talia 75,Oponka 92,Udo 57,Łydka 37 Daze do: Waga 55-52, Biust 92, Talia65, Oponka?, Łydka 34 Prosze o kopiowanie ostatniej tabelki i dopisywanie sie, lub zmienianie swych wymiarow w miare rezultatów ![]() ![]() Mysle, ze dzieki temu wszystko bedzie jasno i klarownie pokazane ![]() Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-01-30 o 08:05 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tabela wymiarów
1.Itrusta, Lat 20, Wzrost 166 Najwiecej:Waga65,Biust 100,Talia 80,Oponka 92,Udo 60,Łydka 40 Obecnie:Waga63,Biust 98,Talia 75,Oponka 92,Udo 57,Łydka 37 Daze do: Waga 55-52, Biust 92, Talia65, Oponka?, Łydka 34 2. MonikaZmyślona, lat 16, wzrost 172 Najwiecej:Waga: 77, biust ?, Talia 82, biodra 112, udo 65, łydka 42 Obecnie: Waga ?, biust ?, talia 67, biodra 94, udo 55, łydka 39 Daże do: Waga ?, biust ?, talia 60, udo 50, łydka 34 Z tym, ze to 'Daze' jest orientacyjne takie ![]() Szczegolnie mi zalezy na łydkach i w ogole całych nogach, bo sa takie nieproporcjonalne .. No, to ktora nastepna sie odwazy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wlasnie wiosna idzie
![]() Wiec dzis 1 dzien Bedzie dobrze, narazie pije zielona herbatke, musze sie pozbierac po napadowych dniach, a dopiero potem wezne sie za regularne jedzenie. Teraz byle nie przekroczyc 1500 i cwiczenia ![]() No dziewczyny nikt nie jest na tysiaku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No dokładnie.. sesja ![]() ![]() ![]() Udało się już w sumie wcześniej, nic poniżej nie zeszłam od czasu tematu "100 dni na diecie" ![]() ![]() Powodzenia Moniś ![]() Cytat:
![]() Również życzę powodzenia ![]() Ja wczoraj musiałam sobie darować hula hop, bo przedwczoraj tak jakby nigdy nic kręciłam 40 minut (a wcześniej dłuuuuga przerwa) i odczułam skutki, cały brzuch mnie wczoraj bolał ![]() ![]() No nic, wracam do nauki :/ Trzymajcie się ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Milej nauki, o ile moze byc mila
![]() Ja wrocilam ze szkoly, i jak zwykle wilczy glod mnie dopadl, ale zaradzilam mu juz, wiec jest dobrze. Dzis w planach aeroby jakies ![]() No ale dam rade ![]() Wieczorem zrobie podsumowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Itrusta - pewnie, że dasz
![]() Oczywiście ja nic nie sugeruję, każdy wybiera taki styl, jaki mu pasuje. ![]() Emocjo - dziękuję za życzenia ![]() Na pewno wszystko pięknie pozaliczasz. Czyli jak? 54 kg? Gratulacje ![]() ![]() Super, że osiągnęłaś swój cel ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Moniko skoki nie sa duze, bo staram sie jesc w granicach 1000, ale jak zjem wiecej to nic sie nie stanie do 1500 jest ok, powyzej uwazam za dzien negatywny
Wiec sumujac wczorajszy dzien pofolgowalam sobie z jedzeniem ale nie bylo tragedi, a co do cwiczen to 40 minut hh tylko. Postanowilam znow wszystko skrupulatnie pisac i liczyc. Dzis narazie: 2 kromki chleba graham- 113kcal szynka drobiowa 30g- 29kcal ser zolty 20 g- 63kcal = 205 kcal edit +20 minut hula hop +owsianka 202 kcal edit +40 minut hula hop +watrobka 70kcal +ziemniak 50kcal +mizeria 70kcal Edytowane przez itrusta Czas edycji: 2008-01-30 o 12:29 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Przypadkiem bądz i nie chciałabym się dopisac
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
a moge dołaczyc ?? bo ja tez bym chciała schudnac ok. 10 kg na diecie 1000-1500kcl , wze ok 64 kg, ostatnio nie wchodze na wage ... mam 168cm wzrostu...
dzis zaczełam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ejjj no dziewczyny ten temat jest do wszystkich jasne ze mozna
![]() Wpadac pisac i dopingowac sie wzajemnie!! ![]() fever milo cie tu widziec ![]() drea mamy podobny wzrost, i wage i cel ![]() Koniecznie wpisujcie sie do tabelki, bedziemy ladnie wszystkie wszystko wiedziec ![]() ![]() + 20 minut hula hop lekkie rozciaganie baton (cholera nie pamietam nazwy)- 212 kcal kromka chleba graham z salami - 180 kcal troche piersi z kurczaka - 200 kcal slonecznik - 200 kcal coca cola - 80kcal ten slonecznik i ta piers to tak troche na oko ale mysle ze wiecej nie mialy. Sumujac 2 dzien ![]() Zjadlam : 1469 kcal Pocwiczone: 80 minut hula hop, lekkie rozciaganie Nie jest zle, ale moglo byc lepiej... Wazne, ze wychodze powoli z napadow Edytowane przez itrusta Czas edycji: 2008-01-30 o 19:49 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
a ja dzis zjadłam :
1 pomarancza 60 1 gruszka 60 3 mandarynki 75 100gr tunczyka 130 1parówka cieleca z łyzka musztardy 160 1 miseczka zupy pomidorowej 150 słataka z pomidora , sałaty , ogórka, cebulki i poł kulki mozarelli, ok.200 3 chipsy 30 jabłko 60 wyszlo 925 kcl , troche mało na to ile pozycji wymienilam cwiczylam 2h, 1h aerobic i 1h step, wiec chyba pierwszy dzien zaliczony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A ja Wam wszystkim zazdroszczę wagi i wymiarów... Taka jak Wasza obecna to moja wymarzona... 4 razy ją osiągnęłam, ale po roku, półtora ważyłam znów tyle samo co poprzednio... Mam w szafie ubrania od 36 do 48.... Zastanawiam się nad pozbyciem tych mniejszych, choć wciąż mam nadzieję że może spróbuję raz jeszcze i tym razem się uda...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
nie trac wiary w siebie.. ja miałam w szafie od od 36 do 44 , teraz waze 64kg , chce zrzucic 10kg, wszystko jest do osiagniecia, nie poddawaj sie , dołacz do nas, damy razem wszyscy razem .. bedziemy sie wspierac .......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Drea - no to się nie popisałaś dzisiaj.
Tak mało kalorii, i do tego płynace prawie z samych owocow .. białka malutko, NNKT wcale .. eh Iza - ![]() ![]() Scarlett- już mi tu proszę uśmieszek, pozytywne nastawienie i działamy ![]() ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
![]() Mam na imie Monika. Znalazłam ten wątek i jako że stosuję dietę 1500kacl. postanowiłam tu napisaś. Wzrostu mam 164cm i waże 71kg. Mój problem to to że kilogramki odkładają mi się na brzucu i pupie. Wyglądam jak bym była w ciąży,dlatego musze zgubić ok. 10kg. Dietę stosuje od 10 dni. Najgorsze są wieczory bo w tedy juz nie mogę nic zjeśc a jestem głodna. Ze słodyczami nie mam problemów bo ich nie lubie. Niestety mam słabośc (i to wielką) do piwka !! ![]() Zkączyły mi sie pomysły na obiadki. Czy możecie mi coś podpowiedzieć ??? Będę wdzięczna !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
dzis jest niedobrze ..... i to bardzo buuuuuuu
![]() od rana zjadłam : 2 krmoki chlebka ciemego z ziarnami i łyzeszka masła 250kcl 1 jajko bez zótka 35kcl pol pomidorka 30kcl łyzka słatki jarzynowej 100kcl -150kcl 3 mandarynki 100kcl danio waniliowy 200kcl UWAGA !!! 2 paczki 400kcl BUUU! a jest 14.... nie popisałam sie dzis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Scarlet - nie ma czego zazdroscic, tylko trzeba brac sie do roboty
![]() ![]() Drea - ladnie wczoraj bylo, przynajmniej ja tak uwazam, moze nie do konca zdrowo no ale nie mozna zalatwic wszystkiego od razu ![]() ![]() monika- witamy ![]() Ja dzis takze sie nie popilsalam ale jak juz predzej mowilam nie od razu Rzym zbudowano, wazne ze mimo wszystko bedzie te 1500 kcal ![]() 25g chleba graham - 57 kcal 20 g szynki drobiowej- 22 kcal baton kinder delice - 185 kcal frytki jakies 150g- 378 kcal 1 pączek- 400 kcal takze jak widac tez sie nie mam czym popisac, ale nadrobie cwiczeniami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie napiszę więcej żeby Was nie demotywować - po co Wam tu narzekający tłuścioch - i tak z Was niezłe laski już... Powodzenia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze nie demotywujesz o to sie nie martw
![]() No widzisz schudlas juz 25 kg czyli mozesz!! Potrafisz!! Tylko widocznie zlymi metodami, skoro kg wrocily bo nastapil efekt jojo. Podstawa jest umysl, bez odpowiedniego podejscia, nie ma sie szans na wygrana, takie moje zdanie. Naprawde mysle, ze chyba warto znow podjac ten trud, wziasc sie w garsc, i zaczac dzialac. Pomysl jak czulas sie te 25 kg lzejsza... Odchudzanie jest faza dlugotrwala... Po schudnieciu dales jesc sie na diecie bo zeby wrocic do normalnej ilosci kcal to trzeba to robic bardzo powoli. Wogole mysle, ze aby schudnac, i utrzymac sylwetke trzeba po prostu zmienic styl zycia, pozegnac sie ze starym i przywitac z nowym. Zmienic raz na zawsze nawyki zywieniowe. Wiadomo ze aby utrzymac efekt schudniecia nie mozna sobie pozwolic na wrocenie do dawnych nawykow bo inaczej kolo sie zamyka... W czym tkwi u Ciebie problem jesli moge zapytac? Jak to sie stalo ze wrocilo wiecej niz schudlas? Przypuszczalnie nastapily kompulsy zywieniowe, potem zalamka i tak sie ciaglo co? Skads to znam... Glowa go gory ![]() +35 minut hula hop Wiecie co, po prostu mi wstyd. Pare godzin temu przekonywalam kogos ze trzeba walczyc a sama poszlam sie najesc po 2 godzinach od napisania tego. Impuls, a potem czlowiek mysli. I tak z kazdym napadem jest. Trudno bylo, minelo jutro sie musze pozbierac znow. Edytowane przez agatka-a Czas edycji: 2008-01-31 o 18:45 Powód: prosze uzywać opcji edytuj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.