![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co zakładać do kamizelki szkolnej? :) zdjęcie
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Kolor kamizelki to granatowy, na zdjęciu wyszedł nieco ciemniejszy niz w rzeczywistości. Bardzo proszę o pomoc ![]() Z góry dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co zakładać do kamizelki szkolnej? :) zdjęcie
na pewno pasuja rozne bluzki koszulowe, wiec mozesz sie zaopatrzyc w kilka kolorow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuję za pierwszą odpowiedź;*
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
fajnie by wyglądały bluzeczki koszylowe drobne paski, czerwone, granatowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie pasuje tez zwykla koszylka polo
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A Jakies dodatki? Paski, bizuteria, torby?;]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Nie zaciekawie to wyglada, ale tez i nie jest to zadna tragedia. Co zalozysz pod spod i tak ta kamizelka bedzie na pierwsyzm planie :/
Dobzre ze chociaz dol mozesz nosic wg wlasnego uznania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
zgadzam się nie za ciekawie to wygląda... myślę ze pod spód mogła byś zakładać jakieś zwykłe kolorowe bluzeczki wydaje mi się też ze fajnie by wyglądały te z kołnierzykiem [polo] jeśli chodzi o jakieś dodatki myślę ze można było by nosić do tego krawat [chyba ze chłopcy będą nosić to wtedy odpada] no i jakieś kolorowe okrągłe przypinki lub jakieś wesołe broszki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
O współczuję, sama w szkole mam mundurki ale są tak obszerne że nie widać co ubieramy pod spodem
Fajnie wyglądałyby koszule z kołnierzem, nie wsadzane do spodni mogły by wystawać, osobiście bardzo mi się to podoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
o matko wspolczuje mundurka...choc u nas tez cos o tym napomkneli...jak narazie to tylko mamy na zajecia praktyczne
jak dla minie do tej kamizelki pasuja koszule...baile z kolniezykiem niebieskie czerwone w prazki luyb gladkie...nic innego do glowy mi nie przychodzi
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Moja siostra też będzie miała taką kamizelkę tyle że BUTELKOWĄ ZIELEŃ,współczuje !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
może jakiś żakiet na kamizelkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
poza bluzkami koszulowimi popieram pomysł polówki a i sądzę że zwykłe bluzki z długim lub 3/4 rękawem będą pasować tyle żeby materiał z rękawa blisko ciała był, a nie luźny
![]() I tak masz dobrze że granatowy kolor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
No, naprawdę nieciekawie to wygląda, ale może to Cię pocieszy, że u mnie w szkole będę jeszcze brzydsze ;p
Takie butelkowo zielone tuniki, bez rękawów. Bardzo podobne do fartuchów sprzątaczek ![]() No, ale nie ważne ;p Myślę, że tak jak już dziewczyny napisały, podspód możesz zakładać kolorowe koszule. W razie, gdyby było ciepło - koszulki polo. Ogólnie rzecz biorąc to wszelkie bluzki z kołnierzykami. Krawaty mogłyby wyglądać ciekawie. Myślę, że korale itp nie będą wyglądały najlepiej. Ale może jakies przypinki?? Ostatnio sobie kilka kupiłam, żeby rozweselić trochę mój mundurek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Wg mnie też koszule pasują. Innych pomysłów nie mam.
Ja też mam problem z tym co założyć pod mundurek. U mnie jest to niebieska bluzka (jakiś T-shirt czy coś takiego). Ja będę nosiła pod to coś normalne bluzki. Raczej nie mam wyboru bo do tego nic nie pasuje :P Ale lipa z tymi mundurkami ;/
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
koszule wszelkiej maści heheh w prążki i gładkie z długim , 3/4 i krótkim rękawem
unikałabym różnych "tłoczeń" materiału oraz haftów, oraz specjalnie pomiętych materiałów
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Popieram pomysł z bluzkami koszulowymi i zwykłymi bluzkami "blisko ciała" (białe, beżowe, w odcieniach niebieskiego, czarne, czerwone, może niektóre odcienie zieleni)
Jestem ciekawa co wtedy, gdy jest za ciepło na taką kamizelkę? Po prostu się jej nie zakłada, czy jest jakaś lżejsza wersja mundurka? Edytowane przez havana Czas edycji: 2007-08-19 o 19:35 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Szczerze to nie wiem, nic mi o tym nie wiadomo. Dziękuje za wszytskie propozycje
![]() A moze jeszcze coś o butach, paskach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zwykla, gladka bluzka z dlugim rekawem, ewentualnie polo i wystajacy kolnierzyk.. i raczej nic innego.
mozesz to ozywic dodatkami, mysle ze wiekszosc rzeczy bedzie pasowac bo kamizelka jest dosc zwykła.
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Myślę, że różnego rodzaju koszulowe bluzeczki, także polo oraz T-shirtowe koszulki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja niestety też mam mundurki (od września) i wyglądają jak worek po kartoflach ! Naprawdę;/ Nie wiem, jaki mają w tym cel? Że wprowadzają te mundurki?;/ Chcą udowodnić, że CIUCH nie ma znaczenia i wszyscy są równi? hm..wyobraźcie sobie chłopaka, który na codzień ubiera się luzacko, hip-hopowo, a tu nagle wyskakuje w mundurku
![]() bez komentarza ![]() ![]() Dobrze, że mam kilka koszul..ale i tak będę wykorzystywać wszystkie możliwe sposoby, żeby tego CZEGOŚ nie nosić :P
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja będę miała granatowa tunikę (tylko wg ich to jest tunika), asymetryczną i wiązaną z boku... co do tego nosić?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
![]()
ja też będę w takim "czymś" chodzić. Ale co tam jak wszyscy to przynajmniej obciachu nie będzie hehe
![]() jeśli chodzi o ubranie do kamizelki zawsze możesz założyć coś wyróżniającego się, kolorowe bluzki, bransoletki, kolczyki itp. jeśli w twojej szkole tego nie zabronili(mam na myśli długie kolczyki). I nie polecam dobierania ubrań wyłącznie w kolorystyce ponurej, odpadają kolory ciemne tj. czerń, szary ciemny brąz bleee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Te mundurki to tragedia,jeszcze jak są z ładnego materiału i ładnie uszyte,ale te kamizelki z polara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
O ! to muszę wybrać się do TROLLA
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Masakra... jakie mam szczęście że właśnie wyszłam z gimnazjum
![]()
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a do ozdób wam się nie czepiaja ...??? bo jak nie to ja bym dodała coś tego typu (foto) gdzybyś chciała bardziej na luzie...przypinki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Omg! Masakra bedzie z tymi mundurkami :/ Ja na szczęscie też tylko rok i liceum!!!
![]() Popieram koszule - chyba sama sie w kilka zaopatrzę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.