|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
problem z pieniedzmi na paypal'u, prosze o pomoc:)
witam
![]() mam problem ![]() ![]() dzwonilam do banku i w sumie nic sie nie dowiedzialam, pieniadze powinny byc na koncie do 10 dni, a minelo o wiele wiecej. jeszcze zadzwonie dowiedziec sie o sam paypal. moze orientujecie sie dlaczego tak sie stalo. niestety to bylo moje pierwsze zasilenie konta. wczesniej placilam przez paypal do usa i osoba miala pieniadze praktycznie od razu. boje sie, ze te pieniadze gdzies przepadna lub bede na nie musiala dosc dlugo czekac, a jest to w bardzo niekorzystym momencie, gdyz sa mi baaardzo potrzebne/ bardzo bym prosila o pomoc bardzo sie denerwuje ![]() z gory slicznie dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z pieniedzmi na paypal'u, prosze o pomoc:)
moze jednak ktos cos poradzi;>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jesli ktos placi ci pieniadze przez Paypal, to te pieniazki laduja na twoim wirtualnym koncie bankowym w Paypal'u wlasnie. Paypal jest tylko posrednikiem. Kiedy ty placisz - odbiorca od razu dostaje informacje o dokonanej wplacie, ale pieniadze sa automatycznie pobierane z twojego normalnego konta bankowego w ciagu paru dni. Natomiast gdy to ty otrzymasz zaplate przez Paypal pieniadze nie sa automatycznie przelewne na twoje konto bankowe, musiasz sama zalogowac sie na Paypal i przeksiegowac je na swoje konto bankowe (bo mozesz je tez na Paypal'u zostawic i zaplacic nimi w przyszlosci). Kiedy je przeksiegujesz, to w ciagu 3-4 dni roboczych dotra na twoje konto bankowe i bedziesz mogla z nich korzystac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oo dziekuje ci slicznie za wyjasnienie, glownie dalsza czesc, poczatek tak myslalam.
a moglabys mi powiedziec jak mozna je przeksiegowac na wlasne konto.. bylabym bardzo wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem w jakim jezyku masz Paypal'a, ja mam do wyboru tylko niemiecki i angielski, ale to jest w pierwszej zakladce po lewej u gory "My Account - Moje Konto", kiedy to klikniesz masz pod tym "My Account" pozioma liste menu, trzecie od lewej to u mnie "Withdraw" - przeksiegowanie kasy na swoje konto. Jesli masz Paypal po polsku to powinno to byc w tym samym miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dziekuje ci slicznie, juz chyba wiem jak to zrobic... naprawde bardzo mi pomoglas, nie wiedzialam, ze trzeba jeszcze przesylac pieniadze na wlasne konto, myslalam, ze dzieje sie to automatycznie. jeszcze raz dzikeuje za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ciesze sie, ze moglam pomoc
![]() Mam nadzieje, ze niedlugo kasa pojawi sie na twoim koncie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.