|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kto mi powie co to za licho? -> problem z zapisywaniem zdjęć z internetu na dysk
Co to jest?!
Od jakiegoś czasu kiedy chcę zapisać na dysku jakąś fotkę z internetu, pojawia mi się taki oto komunikat. Muszę kilka (naście) razy wcisnąć "anuluj" zanim mi się zdjęcie zapisze. Dodatkowo jak widać na załączonym obrazku wyszukiwarka "nie odpowiada" (w lewym górnym rogu pojawia się na pasku ta prostokątna ikonka - "System Windows - Brak odpowiedzi"). Czy ktoś miał podobny problem i jak go rozwiązać? Przez to zapisanie kilku zdjęć trwa dwa razy dłużej, niż wcześniej! licho.jpg
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto mi powie co to za licho? -> problem z zapisywaniem zdjęć z internetu na dys
Cytat:
SProbuj poczyscic cookie w Mozilli i wtedy sciagac lub sprawdzic w ustawieniach pobieranie plikow z internetu. Lub to moze jakis wirus- jaki masz program antywirusowy? Przeskanuj calego kompa sobie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
Dot.: Kto mi powie co to za licho? -> problem z zapisywaniem zdjęć z internetu na dys
Cheer nie mam dobrych widomosci
![]() To wyglada na Trojan.Vundo jakas mutacja. sciagnij i przeskanuj: VundoFix.exe http://www.atribune.org/content/view/24/2/ Inne usuwanie i instrukcja: http://www.cybertrash.pl/images/tata...a%20Vundo.html Przeskanuj komputer skanerami On-Line (link w moim podpisie) Wyczysc Cache przegladarki -> link czyszczenia komputera w podpisie Zlo. ps. nie bedzie latwo, ale skanuj, skanuj czym sie da. ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
O kurcze
![]() Zajmę się tym jutro jak umysł będzie sprawniejszy...Kurcze, wszystko poza tym jest ok... Dam znać jutro czy skany coś wykażą... ![]() Dzięki Aniołku!
![]() |
#5 |
Administrator
|
Oki Cheer
![]() Zapamietuj ( zapisuj) lokalizacje szkodliwych plikow z logow skanerow On-line. To bedzie bardzo wazna informacja jesli skanery sobie nie poradza. aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ok, będę sobie zapisywać. Właściwie to czułam, że coś jest nie tak. Czasami jak mi zaczyna "rzęzić", to mam go ochotę
![]() ![]() Poza tym często się zawiesza, widzę, że procesor się męczy, ale po chwili wszystko wraca do normy ... ![]() No nic, jutro ciężki dzień będzie...
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz przystępuję do akcji "skan" ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A restartuje Ci się?, czy tylko się wiesza; zasilacz też chyba Ci pada.
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie miałam dziś za wiele czasu, by to wszystko zbadać. VundoFix nic nie wykrył. Zeskanowałam prawie do końca wszystkie dyski Avastem (ale nie online) i wykrył tylko jakiegoś "reklamiarza", którego zalecił wrzucić w kwarantannę.
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To masz na zejściu także zasilacz. Ale posprzątać sobie w środku musisz.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.