|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
manicure ślubny
[img]icons/icon40.gif[/img]
Jak sądzicie jaki manicure pasuje najbarsziej do ślubu? Francuski czy można się zdecydować na jakiś konkretny kolor paznokietków? Mam suknię ecru z bordo , bordo wydaje mi się za ostry a ecru z kolei za mdły.Poradżcie coś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: manicure ślubny
Ja radziłabym manicure francuski. Właśnie taki chciałabym miec na swoim ślubie: jest niewinny i elegancki, taki jak panna młoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam właśnie taki, ale tylko taki mi pasował - miałam białą sukienkę, raczej strojną, do której nic innego nie pasowało - no, chyba że bardzo jasny róż.
Co do bordo, myślę że dodatkowo bordowy lakier będzie za mocny, a może jakiś jasny beż (nawiązujący do ecru)? Myślałam o brudnych różach, ale to juz chyba za dużo szczęścia (zależy też jaka masz wiązankę). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja również doradzałabym manicure francuski,możesz natomiast sprawić by był mniej codzienny poprzez udekorowanie paznokcia palca serdecznego(tam gdzie obrączka)cyrkonią,wzorem z brokatu,itp.badź nawet wszystkich paznokci.Można sobie również zażyczyć aby zamiast równych białych końcówek namalować jakieś bardziej fantazyjne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Dot.: manicure ślubny
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.