|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Miss Creations
oto z wielką obawą prezentuje w końcu moje "popełnienia" kolczykowe
1.awenturyn,swarek,elemen ty posrebrzane 2.lemone stone,swarki,elementy posrebrzane 3.fluoryt,swarki,element posrebrzane 4.piasek pustyni,swarek 8mm,szkło,elementy posrebrzane 5.oplait,swarki.elementy posrebrzane 6.Lawa wulkaniczna,szkło,swarki, elementy posrebrzane wybaczcie zdjęcia robione "idiot' cyfrówką -bez obróbki bo nie mam programu teraz żadnego(wiry) liczę na waszą wyrozumiałość
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miss Creations
pierwsze nie bardzo. ostatnio nie lubię dwóch takich samych kamyków w kolczykach.
trzecie, piąte i szóste bardzo na tak ![]() pozostałe dwie pary ok, ale nie rzucają mnie jakoś na kolana ![]() wydaje mi sie ze kolczyki lepiej by wygladaly jakbys je staraniej układała do zdjecia - bardziej tak jak na zdjeciu 3cim, tylko fotografowała je tak od gory, zeby bylo widac oba. ale ja sie na zdjeciach nie znam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
No, co do zdjęć to racja, tyle tylko, że j nieraz mam też problem, że kulki nie chcą spokojnie leżeć :P Mi się najbarzdiej podobają 1 i 3. Mają śliczny kolor i ogólnie sprawiają wrażenie takich "lekkich"
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. Cudny ten awenturyn, oryginalna forma
![]() 2. Piękne! 3. Fajne kolory 4. Nie lubię piasku, ale tu mi nawet pasuje 5. Sama nie wiem, ładne ale coś mi w nich nie pasuje, może ta kuleczka na końcu? 6. Eleganckie, stonowane kolory, świetne Widzę, że swarki królują Popełnienia bardzo udane, kolorystyka kolczyków mnie powaliła, uwielbiam takie intensywne, soczyste barwy.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie właśnie pierwsze podobaja i te ametystowe.
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Trzecie ładne i ewentualnie szóste. Reszta jakoś mi nie podeszła.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
1.super
gdyby jeszcze zmienić bigle np. na jakieś fantazyjne było by już bombowo x)2. kompletnie mi się nie podobają ;( 3. te już lepsze pewnie byłyby fajniejsze gdybye nie te brzydkie fotki.4. te wydają się być całkiem ok ![]() 5. mogą być ![]() 6. ujdą ![]() Ogólnie jestem na tak, ale ja nie lubie tych wszystkich kamieni, drogich kryształków xD tzn. może samych kryształków :P bo ostatnio nie są takie drogie. No ale to tylko moje zdanie. Pzdr. ;* |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
dzięuję wszystkim za nie tak straszne,jak się spodziewałam opinie-sa to pierwsze kolczyki (oprócz wisienek
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. w pierwszych kompozycja nie bardzo.. swarek jest za mały na tak duże otoczenie..
2. ładnie 3. jeszcze ładniej ![]() 4. nie podoba mi się połączenie piasku pustyni ze swarkami w taki sposób... chociaż ogólnie nie jest źle - być może się czepiam ![]() 5. te na przelotne spojrzenie wyglądają bardzo ciekawie, jednak zdjęcie jest tak niewyraźne, że chce się zobaczyć więcej!!! Nie ma tak że pokazujesz kawałek, a reszty to się domyśl :-( na dole loopik niedomknięty... 6. bardzo fajne ![]() Strasznie ciemne i małe zdjęcia Ci wyszły. Chciałabym zobaczyć więcej szczegółów
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobrze, za zdjecia krzyczeć nie będę
![]() 1 - słodkie, skromne, w moich kolorach - śliczne 2 - super wyglada przekładka między Swarkami... Sama bym na to nigdy nie wpadła! I kolorki mniamniuśne... 3 - znowu moje kolory I taka sama aranżacja co wyżej, ale wolę te!4 - musiałabym zobaczyć jak współgrają z piaskiem pustyni - bo zasadniczo go nie lubię - nie wypowiem się... 5 - śliczne i słodkie. Rany, prawie wszystkie moje "ulubione" koraliki i kolory wykorzystujesz ![]() 6 - oj, tu brakuje mi kolorów Ale kompozycja klasyczne - elegancka.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
3 najlepsze
i jak mówiły dziewczyny, popracuj nad zjęciami, a wszystko będzie cud miód ![]() PZDR^^
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne
wszystkie bez wyjatku
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne
wszystkie bez wyjatku
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
1 mogły by dyndać
ale są całkiem ładne , 2 tak , 3 tak , 4 nie bardzo, 5 loop niedomknęty i ogólnie tak średnio, 6. nie bardzo Ale debiut jak najbardziej Czekam na kolejne prace
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5535005 tylko na dole mogłoby się obyć bez loopa , np szpileczka
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny raz dziękuję za wasze uwagi-rzeczywiście lepiej wygląda szpilka gwóźdź niż z loopem czasami-a to co dynda w parze z oaplitem to dzwoneczk(looopik już domkniety)
![]() a tak wogole to w końcu zaliczyłam ostatnie 5 przedmiotów na uczelni i jz jestem studentką 3 roku
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje! Czyli będzie więcej biżu, bo więcej czasu?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam wam pokazac moje kolejne wytwory-wisiory z modeliny z dodatkami -dałam po dwa zdjęcia każdego(zdjęcia jak zwykle pewnie niezbyt
czekam na "chłostę"
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo ciekawe, mi najbardziej spodobał się szary wisior
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, ale nie przypadły mi do gustu
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Już najlepszy szary - bo w 2-óch pierwszych mocno widać, że to modelina, a to nie dodaje uroku pracom..
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Kolczyki fajne, drugie mi się bardzo podobają. Wisiory też wporzo
![]() Najładniejszy chyba szary. Pozdrawiam!
Edytowane przez Color_flower Czas edycji: 2007-11-03 o 12:35 Powód: literówka |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba pierwszy kwiatek.
|
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
pomysł ciekawy, ale osobiscie bym nie założyla
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
świeże spojrzenie na modelinę
![]() nie gra mi łączenie tej chropowatej modeliny w kolorach ziemi z gładkimi kulkami i świecącymi swarkami... widziałabym tam raczej jakieś pręciki jak u hibiskusa... no, może nie dosłownie, ale coś co wygląda naturalnie i nie gryzie się z płatkami. Środkowa chyba najlepiej wypada.
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od siebie dodam, że najbardziej mi się podoba 3 wisior - za kolorystykę i za to, ze środek się tak bardzo nie odróżnia od płatków. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

że pokazujesz kawałek, a reszty to się domyśl :-( na dole loopik niedomknięty...
jestem również

Ale kompozycja klasyczne - elegancka.