|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rude włosy dla lata
Hej,
Zastanawiam się jaki odcień rudości pasuje do letniego typu urody. Oczywiście teoretycznie wiem- pewnie bakłażan, machoń czy różowe odcienie, ale jak to wygląda w praktyce? Znacie jakieś farby o takich kolorach? A może da się wychłodzić miedź? I najważniejsze: jak to wytłumaczyć fryzjerce?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rude włosy dla lata
ja tam się nie przejmowałam typem kolorystycznym- jestem latem a zrobiłam sobie rudy na głowie.. wcale mi się zimne odcienie nie podobają,wrecz przeciwnie- najpierw miałam rudy w odcieniu bursztynu, potem miedziany mahoń.. dla mnie nie do zniesienia jest ten czerwony odcień w mahoniu o wiele bardziej wole ciepły odcień miedzi i moim zdaniem lepiej w takim wyglądam.
Nie zawsze są czyste typy kolorystyczne może Ty nie jesteś typowym latem, może masz elementy innego typu.. jeśli jednak masz wątpliwości to idz do dobtego fryzjera i powiedz by dobrał kolor do chłodnego typu urody- dobry fryzjer napewno bedzie wiedział o co chodzi.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rude włosy dla lata
Może właśnie masz rację
![]() Ja się skusiłam na zmianę koloru, jak się dowiedziałam, że jestem Latem i teraz żałuję, miałam właśnie ładne miedziane włosy, a teraz jest popielaty brąz. Żeby się jeszcze "ochłodziło" zamierzałam zrobić sobie pasemka w popielatym brązie, ale to wszystko może wyjść tak smutno. Podoba mi się styl rudzielca. Głupio zrobiłam, ale trudno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.