|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przełamac barierę...
Jestem od pewnego czasu z chłopakiem i dośc często nasówa się temat seksu. On mówi o tym na spokojnie bez żadego skrępowania. Czasami każe mi zamknąć oczy i wymyśla historię jak to sie tanie gdzie, co i jak. Optanio on mnie poprosil o opowiedzeniu takiej historii no i miałam opory by o tym mówic. Fantazje mam, myśle o tym, czasem nawet mi się to sni ale nie umiem o tym mówić. Co zrobic by otworzyć się przed chłopakiem i nie miec żadnych krępacjii i zażenowania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przełamac barierę...
zacznij powoli. najpierw pomysl nad historyjka, nastepnie o tym jak mu ja opowiadasz a pozniej mu ja opowiedz
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przełamac barierę...
Wiesz, mój pierwszy prawdzimy chłopak stał się moim pierwszym partnerem seksualnym. Jest 9 lat starszy i choć nie miał przygodnych znajomości to parerazy był w dłuższych zwiążach, był doświadczony. I choć nie sprawia wrażenia hulaki, to w łóżku jest niezwykle frywolny, co po pewnym czasie wydało mi isę niezwykłą sznasą na zapobieżenie nudzie w łóżku. nie krępuje go to, bawi się tym i mnie namawia do tego ,zebysmy nie wstydzili się włąsnych ciał. mam 19 lat i na pocżatku strasznie się krępowałam ,a teraz... szaleję. Tak samo jest z tymi pocżatkami. nie krepuj się, skoro on to robi, tzn, ze nie uwazą tego za nic dziwnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.