WE-MA?????? CO SIE DZIEJE? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-12-15, 10:25   #1
neoiinka
Raczkowanie

GG do neoiinka

WE-MA?????? CO SIE DZIEJE?

Pisze zeby sie pozalic bo jest mi strasznie smutno.
Dzwonilam doslownie 3minutki temu do Pana od pedzelkow, i zostalam hmmm niemile potraktowana.
Chcialam zamowic sobie pedzelki poniewaz, wrescie doczekalam sie czasu kiedy moge je dostac w prezecie, tyle ze sama mialam je zamowic ze zwgledu na to ze osoba obdarywujaca (nie wiem czy dobrze napisalam) mnie nie zna sie za nic na pedzelkach.
IIII Pan odebral ja gdzecznie zapytalam sie czy mozna u niego kupic pedzelki i czy moglby je do mnie wyslac .
Na co Pan wrecz nakrzyczal na mnie ze NIE!!!!! bo oni teraz maja cos tam cos i nie wysylaja ze moge po 15stycznia dopiero zamowic, ale i tak mu to nie na reke bo TO NIE SKLEP WYSYLKOWY!!!!!!!!!.
Grzecznie zapytalam sie jeszcze czy ogolem ma otwarty sklepik bo poprosilabym o kupno kolezanke z internetu, ona by kupila i sama mi wyslala pedzelki.
Pan zaczol cos krecic i rozlaczyl sie.

Czy ktoraz z was ost byla w wemie czy oni jeszcze3 funkcionuja i jak ja mam zdobyc ich pedzelku.
Nie stac mnie na kupno pedzli sephory czy tez nawet inglota, bo za 9/10 pedzli musialabym zaplacic duuuzo, a tez nie chce naciagac ukochanego na sumy z kosmosu.
neoiinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-12-15, 10:56   #2
MagJa
Zakorzenienie

Re: WE-MA?????? CO SIE DZIEJE?

Miałam przyjemność rozmawiać z Panem We-Ma jakieś 2 tygodnie temu. Dzwoniłam oczywiście z zamówieniem. Pan był bardzo miły, zamówienie przyjął, ale powiedział też, że nie wie czy się wyorbi przed świętami, bo ma dużo pracy. Wszyscy nagle teraz dzwonią i chcą pędzelki, więc ma co robić, a poza tym zbliża się koniec roku i związany z nim remanent. Pewnie właśnie z tego ostatniego względu nie przyjmuje już zamówień na ten rok. A wracając do mojego zamówienia, to ku ogólnemu zdziwieniu i zaskoczeniu paczuszkę dostałam w tydzień po rozmowie I oczywiście jestem zadowolona i z pędzelków i z obsługi. A Tobie chyba nie pozostaje nic innego jak wysłać tam kogoś na zakupe face to face albo poczekać do tego 15 stycznia.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-12-15, 10:57   #3
Edii
Rozeznanie

Neoilinko, byłam u Pana Pędzelka dokładnie dwa tygodnie temu. Jest to starszy, mocno starszy Pan, przeuroczy i przemiły - sprzedał mi pedzelki ale mówił, że po prostu nie chce mnie "odprawić" z niczym, nie powinien sprzedawac bo pół Polski do niego wydzwania i ma tyyyyyyyyyle zamówień wysyłkowych że po prostu nie zdąży zrobić pedzęlków. A robi je on i jego żona - tylko. A zamówień całe mnóstwo. To że był niemiły może postaraj się wytłumaczyć zaawanswoanym wiekiem i różnymi nastrojami - a to że nie przyjął zamówienia - ogromem pracy. Wiem, że troszkę go tłumaczę, ale to dlatego że miałam z nim osobisty kontakt i wiem, że to naprawdę przeuroczy Pan. Tak prawdę mówiąc to ja go podziwiam - sprzedaje pędzelki za jakieś śmieszne pieniążki bo jak sam powiedział - uważa że ludzi nie można oszukiwać i naciągać - z tego co mówił to zarabia na jednym pędzelku jakies grosze a on mówił o tym, jakby to były wielkie pieniądze...To naprawdę nie jest sklep wysyłkowy i sądzę że to dla starszego Pana jest dość kłopotliwe - realizowanie takich zamówień, to w sumie grzeczność z jego strony - moze coś go wyprowadziło z równowagi...
Przykro mi, że tak się potoczyła Twoja rozmowa, nie wiem co ci doradzić
Stary 2004-12-15, 11:11   #4
neoiinka
Raczkowanie

GG do neoiinka

Poczekam do 15stycznia i zadzwonie jesli nie bedzie mogl wyslac to juz nie moja wina , ja nie bede jechala z Dabrowy Gorniczej po pedzelki bo to bylby bezsensowne, rozumiem ze jest starszym czlowiekiem i nie ma sprawy z humorami, tylko ze ja jakos zawsze tak mam ze jak na czyms mi zalezy bardzo to albo kupie jakies wadliwe albo zostane potraktowana jak jakas kupa jeza.
Buska dziewczyny
neoiinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości