|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pan Młody i Pani- zgrani:)
Witam!
tak sobie czytam forum i sie zastanawiam co zrobić z mym Panem Młodym. Potrzebuję krawat pasujący do koszuli ecru i bardzo ciemno brązowego garnituru z granatowa nicią( prążek lekki). Panna Młoda, czyli ja bedzie miala suknie ecru z lila refleksami, koronkową. Bukiet jasnoróżowy myśle... I jeszcze jedno- poszukuje zdjecia koka, z welonem upiętym do góry
Edytowane przez principeska Czas edycji: 2008-02-01 o 23:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pan Młody i Pani- zgrani:)
Krawat - chyba najlepiej byłoby znaleźć w kolorze ecru - najlepiej będzie sie komponował z brązowym garniturem, i chyba najmocniej pasuje na taką okazję.
Do liliowego krawata bardziej pasowałby bukiet w tej samej kolorystyce (co jest ciekawym rozwiązaniem). A do różowego bukietu różowy krawat, choć do różu w bukiecie też przydałoby się dołożyc trochę fioletu, żeby nawiązywał do sukni. Pytanie tylko jak bardzo róż i fiolet pasują do brązu... ja chyba wybrałabym ecru. Załączam kilka zdjęć z naszego ślubu - my postawiliśmy na krawat ecru. Świadek ma zaś ciekawy różowy krawat pod kolor sukni świadkowej.
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
No tak, krawat ecru jest chyba najładniejszy na ta okazję
Dzięki wielkie za pomoc, miaLaś piekna suknie A co do kwiatów, myślałam o jasnym różu, choć bARDZO PODOBAJĄ mi sie bukiety z kłosami zbóź. Ale skąd w kwietniu zboże?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio widziałam tez gdzieś zestaw z brązowym krawatem - jeśli znalazłabyś krawat w kolorze garnituru twojego tż-ta, to też nie byłby głupi pomysł.
A kłosy - w kwiaciarni powinni mieć zasuszone przez cały rok. Wystarczy że zamówisz bukiet z wyprzedzeniem, by mogli je ewentualnie dokupić w hurtowni, gdyby na stanie akurat ich nie było. Edit: wklejam zestaw o którym wspominałam:
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Brązowy krawat i marynarka w idealnym odcieniu prezentują sie b. ładnie, aczkolwiek brąz garnituru Pana Młodego jest dużo ciemniejszy- więc takiż krawat byłby za ciemny...
Chyba zdecydujemy sie na ecru krawat i koszulę. Co do zboża, to dobrze wiedzieć, aczkolwiek nadal brak mi konkretnego projektu. Przeczytałam Wasze wątki o bukietach i naoglądałam sie tyle zdjęć, że tylko mi sie spotęgował mętlik ![]() zastanawiam się nad bukietem różowo- herbacioanym z kłosami, ale jak by to iało wyglądać, nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Acha, i moja propozycja fryzury- jak do tego dopiąć welon ? Nie miałyście podobnej?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.A welon - na grzebyku wbity w górę koka, lub od spodu. Coś w tym stylu:
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. [Walter Bagehot] Edytowane przez rav12345 Czas edycji: 2008-02-02 o 01:12 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje
Myślałam o takim własnie welonie podpiętym do góry, ale czy nie zasłoni wtedy uroku fryzurki? W każdy razie welon będzie, tak. |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdejmij więc welon tuż po wejściu na salę / pierwszym tańcu, i załóż go spowrotem przed oczepinami.
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

bedzie miala suknie ecru z lila refleksami, koronkową.