|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Unifiance do cery suchej WYCOFANO?????
Szlag mnie dzisiaj trafił . Poszłam do apteki po moj ukochany podkład unifiance do cery suchej i bardzo suchej.
Pani uświaomiła mnie , ze pokład wycofano ![]() ![]() Kupiłam go i to nie to samo ![]() Podkład jest bardziej lejacy , ma inna konsystencje , nie kryje juz tak dobrze ![]() Dziewczyny moje pytanie jest nastepujace , czy faktycznie podkłąd został wycofany???? , czy kobieta po prostu wcisnęła mi cos innego , bo byc moze tamtego nie miała ???? Nie no , cholercia , dlaczego zawsze wycofują dobre produkty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Unifiance do cery suchej WYCOFANO?????
One chyba miały istnieć równolegle z tego, takie informacje kiedyś się przewijały przez Wizaż.
![]() Te podkłady mają identyczny skład, ale skoro mówisz, że coś się zmieniło, to rzeczywiście szkoda, bo Unifiance Creme jest super.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.