|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Prezentowy szał
Witam mam problem dotyczący prezentu.
Niedawno dowiedziałam się że moja przyjaciółka wychodzi za mąż. Chodzi mi o jakiś drobiazg myślałam o 2 białych różach POMOCY!!!!!!!!![]() Z góry wam dziękuję. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezentowy szał
Myślę, że białe róże to prezent zawsze na miejscu, więc jak najbardziej możesz przyjaciółce i kuzynowi je podarować
To nie wymaga wielkich nakładów pieniędzy, wystarczy tylko kartka z bloku lub arkusz ładnego papieru i do tego różne drobiazgi, które na pewno masz w domu pochowane po kątach
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja również myślę że białe róże są ok
Ale tak jak wspomniała trawka zawsze można zrobić własnoręcznie. Np. wejdź tu na wizażu na forum "zrób to sama" i tam jest pod -forum decoupage. Możesz na jakiejś zwykłej drewnianej szkatułce albo czymś drewnianych zrobić z serwetek i specjalnego kleju piękny wzór. A te rzeczy na allegro zwykłe drewniane są za grosze . Np. szkatułęczka zwykła drewniana za 4 zł a resztą może być twoja praca
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka szkatułeczka na przykład to też super pomysł A prezent zrobiony własnoręcznie, przynajmniej dla mnie ma taki "specjalny" charakter
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki pomyślę
Zawsze mogę się wsa wszystkich doradzić Pozd 4 all xD |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Własnoręcznie zrobiony prezent dla mnie miałby wyjatkowy charakter. Np ramka na zdjęcie, album, szkatułka na drobiazgi
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
hej a co myślicie o tym abym kupiła ładną ramkę i wstawiłabym tam zdjęcie z wakacji na którym jest ona, on i ja..
Co wy o tym myślicie???????? Buziaczki |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jeszcze fajniej by bylo gdybys zrobila ta ramke sama |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem lesze byłoby zdjęcie na którym będą tylko oni.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Gramma dlaczego tak myślisz????
Moja siostra ostatnio żeniła się i bardzo ucieszyli się obydwoje gdy dostali zdjęcie w ramce ze swoimi przyjaciółmi. To było bardzo miłe. |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, jak im sie znudzi to zawsze mozna zdjecie wymienic. A ramka zostanie, dlatego fajnie by bylo gdyby byla wykonana przez Ciebie. A tam gdzie jest miejsce na zdjecie napisalabym jakas krotka dedykacje (w momencie gdy sie wlozy zdjecie nie bedzie jej widac.) A zdjec na ktorych sa sami na pewno maja multum i beda mieli multum chociazby ze slubu. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
W sumie może i macie rację... Ja jakoś myślę, że chyba wolałabym włłasnoręcznie zrobioną ramkę z wspaniałą dedykacją od osoby mi ją dającej, a żeby w środku było jakieś świetne zdjęcie moje i męża, którego my sami nie widzieliśmy, np. z jakiejś wspólnej imprezy. Dodatkowo można się tu pobawić photoshopem. Kolega dostał na urodziny swoje zdjęcie bardzo ładnie, acz oryginalnie, przerobione w PS. Był zachwycony i na pewno zapamięta kto mu dał ten prezent.
Nie mówię, że wspólne zdjęcie ze znajomymi jest złe, bo absolutnie nie jest. Przedstawiłam jedynie swoje odczucia w tej kwestii
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Hej a może macie jakieś inne propozycje
????? ?????????????????Buziaczki dla wszystkich wizażanek |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
A może 2 filiżanki w ładnym pudełku? Nie napisałaś w jakiej kwocie chcesz się zmieścić.
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie uzbierałam....
Mam do wydania 300 złotych i nie żałuje ich na prezent dla nich więć co???... Buziole dla wszystkich wizazaneek... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Niedawno dowiedziałam się że moja przyjaciółka wychodzi za mąż.
Chodzi mi o jakiś drobiazg myślałam o 2 białych różach
POMOCY!!!!!!!!

To nie wymaga wielkich nakładów pieniędzy, wystarczy tylko kartka z bloku lub arkusz ładnego papieru i do tego różne drobiazgi, które na pewno masz w domu pochowane po kątach
Ale tak jak wspomniała trawka zawsze można zrobić własnoręcznie. Np. wejdź tu na wizażu na forum "zrób to sama" i tam jest pod -forum decoupage. Możesz na jakiejś zwykłej drewnianej szkatułce albo czymś drewnianych zrobić z serwetek i specjalnego kleju piękny wzór. A te rzeczy na allegro zwykłe drewniane są za grosze . Np. szkatułęczka zwykła drewniana za 4 zł a resztą może być twoja praca