|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Filtr SVR, Matrix, GA.MA, AA, Nivea, Loreal, Garnier, Fitomed, Astellas, Lirene
Witam was i zapraszam do wymiany.
Nie mam jasno sprecyzowanych rzeczy, które poszukuję. Chciałem się tylko "pozbyć" tego, czego raczej nie używam. Większość rzeczy, które chce wymienić, po prostu po pierwszym użyciu/przetestowaniu jakoś mi nie podpasowały. Lub okazały się zbędne. Wymienię: 1. SVR 50 Ecran Teinte - zużycie minimalne - data ważności: kwiecień 2011 2. SVR Lysanel Active - zużycie minimalne - data ważności: październik 2010 3. Matrix sleek.look szampon - ok 1/5 opakowania - data ważności: styczeń 2010 4. Matrix sleek.look odżywka - ok 1/4 opakowania - data ważności: brak danych 5. GA.MA Protect-ION - ok. 1/3 opakowania - data ważności: brak danych 6. AA Therapy Trądzik Krem matujący na dzień - ponad 2/3 opakowania - data ważności: sierpień 2010 7. AA Therapy Trądzik Krem nawilżający na noc - ponad 1/2 opakowania - data ważności: kwiecień 2010 8. Nivea Hair Care brilliant brown Balsam olśniewający Brąz - połowa opakoania - data ważności: brak danych 9. Loreal Patis Body Expertise Exfotonic - niepełne jedno użycie - data ważności: kwiecień 2010 10. Garnier Skin Naturals intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę Masujący Roll-On Przeciw Uporczywemu Cellulitowi - niepełno jedno użycie w celu sprawdzenia działania Roll-On'a (był on oczywiście po użyciu wyczyszczony) - data ważności: styczeń 2011 11. Garnier Skin Naturals intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry Regenerujące mleczko do ciała - minimalne zużycie - data ważności: luty 2011 12. Garnier Skin Naturals Czysta Skóra Krem nawilżający Długotrwały efekt matujący - połowa opakowania - data ważności: brak danych 13. Garnier Fructis Style Mleczko Wygładzające - użyty raz - data ważności: luty 2011 14. Garnier Fructis Odżywka Wzmacniająca Objętość & Energia - 2/3 opakowania - data ważności: 00.2011 ![]() 15. Garnier Fructis Odżywka Wzmacniająca Nitri Gładki - 2/3 opakowania - data ważności: styczeń 2011 16. Fitomed Mydlnica Lekarska Herbata i Henna Szampon do włosów koloryzowanych - ponad połowa opakowania - data ważności: kwiecień 2011 17. Lirene Dermoprogram Design Your Style, Aksamitny tonik w żelu - użyty raz - data ważności: 09.04.2011 18. Astellas Lipobase - nie jestem pewien, pozostało chyba 1/3, ciężko określić, bo krem gęsty i tubka tępa - data ważności: czerwiec 2011 Poszukuję: Nie mam jasno sprecyzowanych wymagań. Interesują mnie: - naturalna pielęgnacja - pólprodukty - no generalnie wszystko, co wiąże się z BU, Mazidłami, ZSK itd. - The Body Shop - pędzelki i jakieś minerały może - męskie, unisex perfumy, odlewki, próbki itd. - męskie, unisex biżuteria, wisiorki, ubrania... Na życzenie mogę zrobić zdjęcia, określić dokładniej na nim ile jest produktu itd. Odpisuj u mnie, ja będę odpisywał u Ciebie! Edytowane przez BezSzans Czas edycji: 2009-10-10 o 20:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filtr SVR, Matrix, GA.MA, AA, Nivea, Loreal, Garnier, Fitomed, Astellas, Lirene
Witaj, interesuja mnie odzywki fructis oraz matrix, zapraszam do siebie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtr SVR, Matrix, GA.MA, AA, Nivea, Loreal, Garnier, Fitomed, Astellas, Lirene
Interesuje mnie Lysanel Active.Mam dwie próbki męskich perfum i moze cos jeszcze z wątku Cię zainteresuje?Poza wątkiem mam krem dla chłopaków dr I.Eris Under Twenty Anti Acne,ciężko ocenić dokładnie bo nie widać przez tubkę ale ok połowy z 50 ml na pewno jest.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-10-01 o 21:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() oddam dużo za: 3. Matrix sleek.look szampon - ok 1/5 opakowania - data ważności: styczeń 2010 4. Matrix sleek.look odżywka - ok 1/4 opakowania - data ważności: brak danych 11. Garnier Skin Naturals intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry Regenerujące mleczko do ciała - minimalne zużycie - data ważności: luty 2011 18. Astellas Lipobase - nie jestem pewien, pozostało chyba 1/3, ciężko określić, bo krem gęsty i tubka tępa - data ważności: czerwiec 2011 zapraszam do mojego wątku <w opisie poniżej> i proszę odpisz u nim
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- GA.MA Protect-ION ok. 1/3 opakowania - Loreal Patis Body Expertise Exfotonic - Matrix sleek.look szampon - ok 1/5 opakowania - Matrix sleek.look odżywka - ok 1/4 opakowania? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
3. Matrix sleek.look szampon - ok 1/5 opakowania - data ważności: styczeń 2010 4. Matrix sleek.look odżywka - ok 1/4 opakowania - data ważności: brak danych 11. Garnier Skin Naturals intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry Regenerujące mleczko do ciała - minimalne zużycie 16. Fitomed Mydlnica Lekarska Herbata i Henna Szampon do włosów koloryzowanych - ponad połowa opakowania - data ważności: kwiecień 2011 17. Lirene Dermoprogram Design Your Style, Aksamitny tonik w żelu - użyty raz - data ważności: 09.04.2011
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
2. SVR Lysanel Active 3. Matrix sleek.look szampon 4. Matrix sleek.look odżywka 6. AA Therapy Trądzik Krem matujący na dzień 7. AA Therapy Trądzik Krem nawilżający na noc Poza wątkiem mam jeszcze próbkę męskich perfum Gabriela Sabatini Devotion
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
14. Garnier Fructis Odżywka Wzmacniająca Objętość & Energia
- 2/3 opakowania - data ważności: 00.2011 ![]() 15. Garnier Fructis Odżywka Wzmacniająca Nitri Gładki - 2/3 opakowania - data ważności: styczeń 2011 coś u mnie??
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Mój wątek zaginął, więc go podbijam. Mam nadzieję, że to legalne, bo albo nie ma o tym wzmianki, albo nie doczytałem.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
1. SVR 50 Ecran Teinte - to jeszcze aktualne ?
coś u mnie?
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
oddam dużo za SVR Lysanel Active
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.