![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czerwiec - Effaclar Duo, Iwostin, Manhattan Powder Mat
NIEAKTUALNE
Moja pierwsza wymiana. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Zgadzam się wysyłać pierwsza. Chętnie wymienię na wszelakiego rodzaju minerały, pędzle. Wolne Wymienione dokładka 1. krem Effaclar Duo La Roche Posay. Użyty ok. 5 razy. data ważności: 09.13 2. tonik oczyszczający dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych Iwostin Purritin. Zużyte ok. 2/5. Widać na zdjęciu. Data ważności: 10.11 3. Krem na noc Iwostin Purritin, użyty kilka razy. Data ważności: 03.12 4. Oceanic, AA Cera Naczynkowa, Mleczko-Tonik-Płyn do demakijażu oczu 3 w 1, użyty może 3 razy. Data ważności 10. 2012 5. Oceanic, AA Efekt Matujący, Krem na dzień matująco - nawilżający. Użyty kilka razy. data ważności: 08.12 6. Clarena, Depilation Line, No More Hair, Silver Emulsion (Srebrna emulsja po depilacji opóżniająca odrost włosów). Użyta raz. Data ważności: 23.02.2013 7. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik. Zostało jakoś połowa. Data ważności. 04.13 8. kapsułki Acti activlab l-karnityna green tea. Zostało trochę ponad połowa. Data ważności: 09.09.11 9.Manhattan, Powder Mat Make Up. 80 sand. Użyty ok 5 razy. data ważności 13.08 10. perfumy Adidas, Sensual Instinct. Mogę być przeterminowane ale pachną jak wcześniej zostało ok.1/3 Edytowane przez chinanit91 Czas edycji: 2011-09-03 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - Effaclar Duo, Iwostin, Manhattan Powder Mat
coś u mnie za:
8. kapsułki, 2. tonik Iwostin Purritin, 3. Krem na noc Iwostin Purritin odpisz proszę u mnie, pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
8. kapsułki Acti activlab l-karnityna green tea. Zostało trochę ponad połowa. Data ważności: 09.09.11 6. Clarena, Depilation Line, No More Hair, Silver Emulsion (Srebrna emulsja po depilacji opóżniająca odrost włosów). Użyta raz. Data ważności: 23.02.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie za :
tonik Iwostin Purritin. Zużyte ok. 2/5. Widać na zdjęciu. Data ważności: 10.11 krem na noc Iwostin Purritin, użyty kilka razy. Data ważności: 03.12 Ziaja Med - kuracja natybakteryjna Odpisz proszę u mnie... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Effaclar, zapraszam
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
2. tonik oczyszczający 4. Oceanic, AA Cera Naczynkowa, Mleczko-Tonik-Płyn ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za
rały, pędzle 1. krem Effaclar Duo La Roche Posay. Użyty ok. 5 razy. data ważności: 09.13 2. tonik oczyszczający dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych Iwostin Purritin. Zużyte ok. 2/5. Widać na zdjęciu. Data ważności: 10.11 3. Krem na noc Iwostin Purritin, użyty kilka razy. Data ważności: 03.12 7. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik. Zostało jakoś połowa. Data ważności. 04.13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za tonik Iwostin i emulsję Clarena?
Mam troszkę próbek minerałów.
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
2. tonik oczyszczający dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych Iwostin Purritin. Zużyte ok. 2/5. Widać na zdjęciu. Data ważności: 10.11
3. Krem na noc Iwostin Purritin, użyty kilka razy. Data ważności: 03.12 6. Clarena, Depilation Line, No More Hair, Silver Emulsion (Srebrna emulsja po depilacji opóżniająca odrost włosów). Użyta raz. Data ważności: 23.02.2013 cos u mnie za ktoras z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. krem Effaclar Duo La Roche Posay. Użyty ok. 5 razy. data ważności: 09.13
3. Krem na noc Iwostin Purritin, użyty kilka razy. Data ważności: 03.12 7. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik. Zostało jakoś połowa. Data ważności. 04.13 coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- odsypki Hide a Pore LIGHT i Green Tea Overnight Skin Rejuvenation
- sample NR Medium Bronzer - róż Trully Tiger (ten ewentualnie mogę oddać cały jest go ok. 12 lub 3/4 Biga) - odsypka różu Like Lady Bird Lake To moge spokojnie oddać, podkładu już nie mam bo mi sis sie przykleiła do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
2. tonik oczyszczający dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych Iwostin Purritin. Zużyte ok. 2/5. Widać na zdjęciu. Data ważności: 10.11
6. Clarena, Depilation Line, No More Hair, Silver Emulsion (Srebrna emulsja po depilacji opóżniająca odrost włosów). Użyta raz. Data ważności: 23.02.2013 zapraszam do ,mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Pędzel jest wart ponad 70zł (tyle za niego zapłaciłam)... także moge go oddać ewentualnie za te kremy i tonik + coś do jeszcze
![]() A odsypki robie - fiolki ok 1-2ml lub sample ok 5ml (słoiczek lub struna). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. krem Effaclar Duo La Roch
3. Krem na noc Iwostin Purritin, za: Lucy light- light medium - Lucy - fair osc - cienie The She Space, happy hour hazards - cienie EGM mint - cienie EGM polar ice -białosrebrny - Meow - morpho rozswietlacz - vital radiance -smoothing eye primer to są probki, 1 BIG, baza 1/3 słoika
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. krem Effaclar Duo La Roch
3. Krem na noc Iwostin Purritin, za - Lucy light- light medium---struna - Lucy - fair osc---struna - cienie The She Space, happy hour hazards ----słoik - cienie EGM mint---struna - cienie EGM polar ice -białosrebrny---struna - vital radiance -smoothing eye primer---słoik BUFFD - bisque. lace. cream--struna EDM - beige neutral matte--2/3 sloik, lumiere light medium beige - ff. ---struna to co struna to probka w woreczku, za probki tez sie placi, nie dawali za darmo. ![]() z she space mam tez do oddania sloik - big cienia vodka and vixen.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
chętnie się wymienię ale jutro wyjeżdżam na wakacje miesięczne
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Spodobalo mi sie prawie wszytsko
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jednak rezygnuję. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dokładam jadwige .
a ten cien vodka -srebrzysty chcesz? może powiedz jaki kolor cienia to dorzucę próbke mi pasuje adresy?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej,
włsnie odkryłam ze lezy u mnie ten cien vodka, ale na pewno ci wrzucałam , chyba podobny tylko gin fizz? tez z shespace. oba leżały na wierzchu. ![]() jak dojdzie daj znac
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Coś za krem matująco -nawilżający Oceanic, AA Efekt Matujący, Krem na dzień matująco - nawilżający. Użyty kilka razy. data ważności: 08.12
u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=537755
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
chciałabym tonik oczyszczający dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych Iwostin Purritin. Zużyte ok. 2/5. Widać na zdjęciu. Data ważności: 10.11
i krem matujaco-nawilżający Oceanic, AA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ok
![]() I jeszcze jedno EDM, light (olive), semi matte jest w złotym odcieniu, nie wiem czemu napisałam olive.
Edytowane przez AppleGirl Czas edycji: 2011-06-20 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
tak sadziłam ze ginn włożyłam,
oba sa srebrne i roznica miedzy nimi jest minimalna, dlatego sie pozbywam takich "podwójnych" pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.