|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kożuszek
Witam Was, kochane! Nie znalazłam wątku, poświęconego stricte kożuszkom, więc zakładam nowy. Co sądzicie o kożuszkach a zwłaszcza o tym na zdjęciu? Dotychczas zawsze nosiłam i nadal noszę krótkie płaszczyki i kurtki, ale widzę, że coraz więcej firm wprowadza do kolekcji takie kożuszki. Mam mieszane uczucia - czy taki styl nie jest przypadkiem wyłącznie dla poważnych pań? Z drugiej strony na kimś wygląda całkiem fajnie. Z drugiej strony - jakie ew. kozaki do tego najlepiej dobrać?
Będę wdzięczna za wasze opinie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kożuszek
Ten konkretnie mnie nie przekonuje, chyba ze względu na dość ciemny kolor,ale tak poza tym kożuszki są super, zwłaszcza na taką syberyjską zimę jak mamy ostatnio
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
kożuszki są świetne, tyle, że wybór w sklepach marny. wszystkie w brązach/beżach. upolowałam granatowy w bershce, ale najbardziej marzy mi się szary
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mi się nie podobają w ogóle, a może nigdy nie widziałam wystarczająco ładnego.
![]()
don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię ![]() Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2010-01-24 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, dziewczyny, za odpowiedzi. Ja właśnie też szukałam innego koloru, ale niestety... Jasny beż w ogóle odpada, szary byłby idealny, ale gdzie go znaleźć???
![]() Jak waszym zdaniem - jakie kozaki pasują do kożuszków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kożuszki mi się podobają ale jedynie na szczupłych dizewczynach
moja koleżanka ( rozmiar 36) ma podobny tylko czarny i wygląda zjawiskowo wiec jestem na tak
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ahh kozuszek, sama o takim marzę, na takie mrozy jak ulał...dodam ,że nie jestem starszą Panią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.