|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Gwarancja wadliwy aparat ;/
.
od 12.01.2010r. jestem (nie głupią) ![]() ![]() blondyną![]() Edytowane przez serpentynka14 Czas edycji: 2013-01-25 o 13:59 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gwarancja wadliwy aparat ;/
Możliwe jest wtedy, gdy wady nie da się naprawić, lub sprzęt naprawiałaś na gwarancji 3 razy.
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwonić tam gdzie go oddałaś i zapytaj jak się ma sprawa.
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
.
od 12.01.2010r. jestem (nie głupią) ![]() ![]() blondyną![]() Edytowane przez serpentynka14 Czas edycji: 2013-01-25 o 13:59 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli w żadaniach jako reklamująca podałaś że domagasz się wymiany na nowy, a oni w ciągu 14 dni nie dali Tobie odpowiedzi to takie coś uznaje się za zgodne z Twoimi wymaganiami i w tej chwili możesz jechać do nich i żądać nowego aparatu. Jeśli podasz maila moge ci podesłać pisemko, które doskonale oddaje Twoją sytuację
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
.
od 12.01.2010r. jestem (nie głupią) ![]() ![]() blondyną![]() Edytowane przez serpentynka14 Czas edycji: 2013-01-25 o 13:58 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli faktycznie jest napisane ze maja 14 dni na naprawe, to nie czekaj tylko idz do sklepu i domagaj sie albo nowego aparatu, albo zwrotu pieniedzy. Najlepiej zostawic im odpowiednie pisemko reklamacyjne z opisem przedluzajacej sie naprawy i zazadac potwierdzenia jego przyjecia wraz z data na kopii. Trzymam kciuki
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam kiedyś taki problem, kupiłam cyfrówkę i nagle podczas wakacji zaczął szwankować i robić rozmyte zdjęcia. okazało się, że wady nie da się naprawić, więc zwrócono mi pieniądze i kupiłam drugi aparat, już innej firmy
![]() na rozpatrzenie sprawy też troszkę czekałam, na zwrot kasy również, no ale doczekałam się.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

blondyną

powiedziano mi że albo zostanie to naprawione albo wymienione na nowe ... czekam już 3 tygodnie 
albo zwrot pieniędzy... Czy jest to możliwe ??
to ja wyśle adres e-maila na wiadomość prywatną