| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-08-06, 19:44 | #1 | 
| Przyczajenie |   ciuszki z króliczkiem playboya, playboy Witam Wszystkie Wizażanki!!!!  Jestem tu nowa  mam hopla na punkcie  króliczków playboya i uwielbiam kolor różowy poszukuję ubrań z króliczkiem lub napisami playboy bądź playmates do kupienia lub wymiany na inne  może ktoś wie gdzie mogę takie ciuszki kupić lub któraś z Was chce sprzzedać? Mój rozmiar to xs/s  . Jeśli ktoś jest jest zainteressowany wymianą wkleje zdjęcia chociaż nie wiem jak bo jestem nowa i trochę zagubiona najwyżej wyślę na maila.Jak coś to piszcie! Pozdrawiam dziewczyny miłego i owocnego buszowania życzę!!! Pinkstar1 Edytowane przez pinkstar1 Czas edycji: 2008-08-07 o 19:15 | 
|     |   | 
|  2008-08-06, 20:06 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Stale Suwałki czasami Bochum. 
				Przekupka: 9 pkt  / 100% pozyt. | 

Dot.: ciuszki z króliczkiem playboya, playboy

1.Nie wolno tu sprzedawać. 2. Nie wolno ut kupywac. 3. aby sie wymienić nalez załozyć własny watek wymiankowy. 4. Gdy załozysz wątke poinforumj mnie mam w wątku różowa bluze a poza wątkiem rózowa kosuzlke z napisem Baby I'm star. | 
|     |   | 
|  2008-08-07, 17:22 | #3 | |
| Przyczajenie | 

Dot.: ciuszki z króliczkiem playboya, playboy

Cytat: 
 Ja nie chce tu nic spredawać chcę się dowiedzieć czy ktoś ma do sprzedania ciuszki playboya i mogłby je na allegro wystawić lub wie gdzie są sklepy z takimi ubrankami!!! Pozdro!!!! | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.