|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Komers
Poradźcie mi co można ubrać na komers ? Mile widziane zdjęcia
chcę cos podobnego do tego
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komers
o, ja też mam w tym roku komers, więc chętnie obejrzę propozyje.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym się tylko dowiedzieć, co to jest KOMERS?
Pozdro
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
i ja również
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Było juz pare podobnych wątkow: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=48926 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=komers http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=komers http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49011
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Pare roznych propozycji. Swoja droga to sie wczesnie zabierasz za wybieranie sukienki
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Aha - to teraz już wszystko wiem
U mnie komers to po prostu bal 6 klas lub bal gimnazjalny Dzięki za odp. |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
sukienka bardzo ładna i jak najbardziej nadaje się na komers-skromna i elegancka
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cd.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
I ostatnie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
komers!!!! przepraszam wszystkich za ten smiech, ale nie mialam zielonego pojecia, ze takie slowo w ogole istnieje kiedys takie imprezy nazywaly sie zwyczajnie jak np. "bal osmych klas", a teraz?! komers! kto w ogole taka nazwe wymyslil? i co ona tak naprawde oznacza?! bo np. "studniowka" to rozumiem- 100 dni do matury. a co do ubioru, to uwazam, ze skromna, ale elegancka sukieneczka bedzie najlepsza |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
ja miałam podobną sukienkę do tej, tylko moja była taka bardziej na ukos i zawiązywana na szyi, w dodatku miała przypinaną różową róże która pasowała do namalowanych różowych pasemkach na włosach, spokojnie możesz iść w podobnej
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Jak konczylam gimnazjum, to mialam komers,ale w formie dyskoteki i nie chcielismy sie ubierac jakos elegancko, tylko zrobilismy sobie impreze, kady przychodzil ubrany tak jak mu sie podobalo i bylo fajnie. Osobiscie nie wyobrazam sobie takich"maluszkow" w niewiadomo jakich sukienkach i kreacjach
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
oj nie przesadzaj kończąc gimnazjum nie jest się już wcale jakimś maluszkiem, co innego podstawówka, na zakończenie gimn. najlepiej ubrać jakąś sukienkę za kolana, buty na niezbyt wysokim obcasie i będzie świetnie, ważne aby było wygodnie ale też skromnie a zarazem elegancko.
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w tym roku skończyłam gimnazjum, więc miałam bal gimnazjany
Musze stwierdzić, ze jakoś u mnie był to typowy bal no wiecie wieczorowe sukienki i garnitury Ja miała sukienkę w etniczne wzory, za kolano, asymetryczą z Zary i tylko ja sie wyróżniałam, bo tylko ja miałam jasną sukienkę, ale co tam ![]() ![]() zabawa była super![]() ![]()
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzilo mi o to, ze dziewczyn wychodzacych z gimnazjum nie pasuje mi bardzo elegancki styl, nie mowic juz o chlopcach...
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzilo mi o to, ze do dziewczyn wychodzacych z gimnazjum nie pasuje mi bardzo elegancki styl, nie mowic juz o chlopcach...
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
TaKiE ByŁy SukiEnKi U MniE Na KomeRsiE...
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
komers..
myślałam że to większy bankiet służbowy albo coś a tu.. bal gimnazjalny!!
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje pierwsze skojarzenie też było że to bankiet też miałam w tym roku bal gimnazjalny ale nikt tak tego nie nazywał A sukienki bardzo ładne podrzuciła Kasia89
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na balu gimnazjalnym były raczej "normalnie" stroje jak na ten nasz wiek
![]() Natomiast już rok później [jak ogladałam fotki] większośc dziewczyn miała na sobie gorsety.... Yhh... Wybaczcie, ale moim zdaniem taka zabawa ma na celu aby sie wybawić i mieć swobodę ruchu a nie...
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż było też pełno dziewczyn w sukniach "z kółkami" i gorsetach i pare tak jak na codzien w dzinsach i t-shirtach
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u mnie na balu też dużo dziewczyn było w gorsetach i obszernych sukniach, koleżanka nie mogłą tańczyć bo miała za długą sukienkę i w dodatku bardzo wysokie buty, a ja się bawiłam świetnie
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Najbardziej spodobała mi sie ta ale poszukam z troszeczkę mniejszym dekoltem. Ale tylko troszeczkę bo lubię tak wyciete sukienki...
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Witam
:P Ostatnio zostalam zaproszona na komers.. dodam ze chodze do I gimnazjum.. Nie mam zielonego pojecia co moge ubrac! I jaka fryzure! Ale jedno jest pewne butow na obcasie nie ubiore.. Prosze pomozcie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
WITAM!!! JA W TYM ROKU MAM KOMERS NIEWIEM JAKĄ UBRAĆ SUKIENKĘ? DZIEWCZYNY Z MOJEJ KLASY IDĄ W SUKIENKACH BALOWYCH. PROSZĘ O ODPOWIEDŹ
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

chcę cos podobnego do tego

komers!!!! przepraszam wszystkich za ten smiech, ale nie mialam zielonego pojecia, ze takie slowo w ogole istnieje
kiedys takie imprezy nazywaly sie zwyczajnie jak np. "bal osmych klas", a teraz?! komers! kto w ogole taka nazwe wymyslil? i co ona tak naprawde oznacza?! bo np. "studniowka" to rozumiem- 100 dni do matury. a co do ubioru, to uwazam, ze skromna, ale elegancka sukieneczka bedzie najlepsza
Musze stwierdzić, ze jakoś u mnie był to typowy bal