|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Coś od siebie
Witam! znalazłam taką zabawę na innym forum więc myślę że u Nas też się sprawdzi
![]() 1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: 2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: 5. ŻAŁUJĘ: 6. NIE ŻAŁUJĘ: 7. PRZYJACIELE: 8. BRAKUJE MI: 9. NIE BRAKUJE MI: 10. MIŁOŚĆ: 11. ŚMIERĆ: 12. DZIECI: 13. PODRÓŻE: 14. RELIGIA: 15. POLSKA: 16. LITERATURA: 17. PIENIĄDZE: 18. MUZYKA: 19. KARIERA: 20. DOŚWIADCZENIE: 21. IDEOLOGIE: 22. NAUKA: 23. KULTURA: 24. WEGETARIANIZM: 25. UŻYWKI: 26. KIEDY JEST MI ZLE: 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: 31. WRÓG: 32. SPRZYMIERZENIEC: 33. BOJĘ SIĘ: 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: 36. NIEZALEZNOŚĆ: 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: Zaczynam ![]() 1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: długie nogi, dystans do siebie ![]() 2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: zaparcie w dążeniu do celu 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: głupoty (objawia się dość często) ![]() 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: chamstwa, wtrącania się w nieswoje sprawy 5. ŻAŁUJĘ: niektórych wypowiedzianych słów.. ![]() 6. NIE ŻAŁUJĘ: wszystkich spontanicznych pomysłów ![]() 7. PRZYJACIELE: niby moje anioły stróże... ![]() 8. BRAKUJE MI: hmm... pieniędzy ![]() 9. NIE BRAKUJE MI: powodów do radości 10. MIŁOŚĆ: dojrzewa długo, trzeba do niej dorosnąć... 11. ŚMIERĆ: nieunikniona... 12. DZIECI: słodziutkie ![]() 13. PODRÓŻE: kochaaaaam.... 14. RELIGIA: a dobrze, 5 mam ![]() 15. POLSKA: piękna.... jednak nie idealna... 16. LITERATURA: hmm... zdarza mi się czytać (Anioły i Demony- KOCHAM) 17. PIENIĄDZE: to nie wszystko, ale wszystko bez nich to NIC... 18. MUZYKA: moje życie... 19. KARIERA: hmm... gwiazda Hollywood ewentualnie posadzkarz ![]() 20. DOŚWIADCZENIE: zielona jestem ![]() 21. IDEOLOGIE: brak ukształtowanego światopoglądu ![]() 22. NAUKA: hmm... nie przepadam ACZKOLWIEK muszę realizować ![]() 23. KULTURA: pffff... kulturalna jestem ![]() 24. WEGETARIANIZM: nie preferuję ![]() 25. UŻYWKI: coraz rzadziej ![]() 26. KIEDY JEST MI ZLE: zatapiam się w muzyce w moim pokoju 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: dzielę radość z innymi ![]() 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: Wenezuela nad wodospadem Michała Anioła ![]() 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: hmmm... Piotruś ![]() 31. WRÓG: wytapetowane sztuczne lale ![]() 32. SPRZYMIERZENIEC: no chyba reszta ![]() 33. BOJĘ SIĘ: że ktoś mi złamie serce... 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: TEN specjalny wypad na piknik 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: wypadek samochodowy... ![]() 36. NIEZALEZNOŚĆ: niekoniecznie posiadam ![]() 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: miód cud i orzeszki ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś od siebie
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: opalenizna
![]() 2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: silna wola 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: Obwiniania sie o błachostki, wielkiej ambicji do nauki 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: chamstwa, kłamstwa, podlizywania się 5. ŻAŁUJĘ: niczego nie żałuję ![]() 6. NIE ŻAŁUJĘ: ![]() 7. PRZYJACIELE: wyciagaja mnie z dołka i sprawiaja ze pojawia mi sie usmiech na twarzy 8. BRAKUJE MI: podrozowania po świecie ![]() 9. NIE BRAKUJE MI: farta w życiu ![]() 10. MIŁOŚĆ: ma wiele znaczen... 11. ŚMIERĆ: nieraz się o nią otarłam...Czeka na każdej chwili. 12. DZIECI:w przyszłosci blizniaczki ![]() 13. PODRÓŻE:coś co kocham ![]() 14. RELIGIA:chrześcijaństwo [choc były metody zahwiania ![]() 15. POLSKA:Głupi kraj. i nudny ![]() 16. LITERATURA: tylko młodzieżowe książki ![]() 18. MUZYKA:każda fajna ![]() 19. KARIERA:w przyszłosci wielka ...np.aktorka ![]() 20. DOŚWIADCZENIE:duże ![]() ![]() 21. IDEOLOGIE: brak 22. NAUKA:raz ją kocham a raz nie nawidze ! ![]() ![]() 23. KULTURA: tez jestem bardzo kulturalna;D 24. WEGETARIANIZM:zbyt kocham mięso ![]() 25. UŻYWKI:herbata [uzaleznienie] 26. KIEDY JEST MI ZLE:wsciekam sie na szystkich i na wszystko ![]() 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY:robie rzeczy ktorych bym nie zrobila bedac normalna ![]() 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ:Australia ...ew. Marsylia ![]() 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ:ktos kto bedzie mnie kochał...np. C. Ronaldo ![]() 31. WRÓG:wytapetowana lala ktora mysli ze jest ładna ![]() ![]() 32. SPRZYMIERZENIEC: ktos wesoły 33. BOJĘ SIĘ:pająków i dźwięku samolotów ![]() 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ:tamten wieczór... ![]() 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE:potrącenie samochodem przez nauczycielke ![]() ![]() 36. NIEZALEZNOŚĆ:hyh...? ![]() 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY:no moze byc ![]() Fajne głupotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: spontaniczność, poczucie humoru, otwartośc na wszytkie pomysły
![]() 2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: nie przejmowanie sie problemami. 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: przejmowania się wszytkimi problemami lub stwarzanie sobie samej problemów. 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: fałszu 5. ŻAŁUJĘ: kilku sytuacji ![]() 6. NIE ŻAŁUJĘ: niczego co sponatniczne. ![]() 7. PRZYJACIELE: zawsze są przy mnie ![]() 8. BRAKUJE MI: tych pocałunków ![]() 9. NIE BRAKUJE MI: 10. MIŁOŚĆ: odległy temat 11. ŚMIERĆ: wszyscy kiedyś umrzemy. Ja narazie nie planuje. 12. DZIECI: w życiu nie planowane. 13. PODRÓŻE: ... Kuba. Kiedyś tam polece!! 14. RELIGIA: wazna w życiu. Poamag w trudnych chwilach. 15. POLSKA: Mój kraj. Moja ojczyna. 16. LITERATURA: odpływam w inny świat. 17. PIENIĄDZE: oby jak najwięcej. 18. MUZYKA: towarzysz od dziecka. 19. KARIERA: jest niczym, jeżeli nie masz kogoś kto by cię w niej wspierał. 20. DOŚWIADCZENIE: co cię nie zabije , to cię wzmocni. 21. IDEOLOGIE: aby do przodu. 22. NAUKA: jak zawsze nadmiar. 23. KULTURA: dookoła coraz rzadziej spotykana. w każdym znaczeniu tego słowa. 24. WEGETARIANIZM: popieram, nie stosuje. 25. UŻYWKI: lubę, nie wypieram się ![]() 26. KIEDY JEST MI ZLE: płacze. 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: chcę o tym komuś powiedzieć. 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: utopia. 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: bliżej niezidentyfikowany osobnik, kochający mnei nad życie. ![]() ![]() 31. WRÓG: sami go sobie stwarzamy. 32. SPRZYMIERZENIEC: dobrze, że jest. 33. BOJĘ SIĘ: samotności. 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: chciałabym cofnąc czas. 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: trauma powraca ![]() 36. NIEZALEZNOŚĆ: cel. 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: niestabilny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: pewność siebie, wyrachowanie
![]() 2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: umiejętność zadawania odpowiednich pytań w odpowiednim momencie 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: mojego lenistwa! 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: nieprzeciętnego chamstwa i tępoty... 5. ŻAŁUJĘ: że od małego nie grałam na skrzypcach 6. NIE ŻAŁUJĘ: niczego na co nie miałam wpływu 7. PRZYJACIELE: prawdziwych mam niewielu 8. BRAKUJE MI: czasem zrozumienia i wsparcia 9. NIE BRAKUJE MI: kilogramów ![]() 10. MIŁOŚĆ: wszędzie jej pełno a każdemu brak 11. ŚMIERĆ: czeka każdego ![]() 12. DZIECI: chcę mieć ![]() 13. PODRÓŻE: oby jak najwięcej! ![]() 14. RELIGIA: casem gorliwie czasem wcale... 15. POLSKA: najlepsze miejsce na świecie! 16. LITERATURA: tylko dobre książki 17. PIENIĄDZE: szczęscia nie dają (dopiero zakupy ![]() 18. MUZYKA: ma większą moc niż słowa 19. KARIERA: wielka, ale nie za wszelką cenę 20. DOŚWIADCZENIE: jak na wiek- spore 21. IDEOLOGIE: none ![]() 22. NAUKA: owszem jeżeli coś mnie interesuje 23. KULTURA: szeroko pojęta 24. WEGETARIANIZM: tylko na śniadanie ![]() 25. UŻYWKI: kawwaaa.... ![]() 26. KIEDY JEST MI ZLE: zamykam się w sobie i płaczę ![]() 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: kiedy jestem z ukochanymi osobami ![]() 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: z dala od problemów 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: jeszcze takiej nie spotkałam... 31. WRÓG: każda inteligentna dziewczyna o niezłej figurze ![]() ![]() 32. SPRZYMIERZENIEC: mój brat 33. BOJĘ SIĘ: odrzucenia (oraz pająków i żab wyskakujących znienacka ![]() 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: półmetek 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: śmierć dwóch kumli ![]() 36. NIEZALEZNOŚĆ: nie wyobrażam sobie jej braku 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: zagadka dla psychoanalityków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kizi-mizi
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: oczy, uśmiech i długie nogi
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: poczucie humoru 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: gadulstwa 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: głupoty 5. ŻAŁUJĘ: wielu niepotrzebnie kupionych rzeczy 6. NIE ŻAŁUJĘ: tego, co mówię 7. PRZYJACIELE: największy skarb 8. BRAKUJE MI: czasu 9. NIE BRAKUJE MI: szczęścia 10. MIŁOŚĆ: jedyna 11. ŚMIERĆ: nieunikniona 12. DZIECI: jeszcze nie 13. PODRÓŻE: wspaniałe, niezapomniane 14. RELIGIA: brak 15. POLSKA: coś pomiędzy kocham a nienawidzę jednocześnie 16. LITERATURA: brak czasu 17. PIENIĄDZE: fajna sprawa, szkoda że ich tak mało 18. MUZYKA: uzależniona od śpiewu, gry i tańca 19. KARIERA: błyskawiczna (od zera do bohatera) 20. DOŚWIADCZENIE: spore 21. IDEOLOGIE: słuszne 22. NAUKA: bardzo dobrze 23. KULTURA: teatr, kino 24. WEGETARIANIZM: tak tak tak 25. UŻYWKI: nie nie nie 26. KIEDY JEST MI ŹLE: słucham muzyki i pożeram czekoladę 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: skaczę pod sufit 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: Francja 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: ON ![]() 31. WRÓG: już oni wiedzą kto... 32. SPRZYMIERZENIEC: przyjaciele 33. BOJĘ SIĘ: ciemności, wysokości 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: wszystkie sytuacje, które zakończyły się porażką, aby je naprawić 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: nieomal własna śmierć 36. NIEZALEZNOŚĆ: z dnia na dzień coraz większa 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: euforia, dość skomplikowana
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1.PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: oczy, figura, umiejętność słuchania
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: uparte dążenie do celu ( nie po trupach ) , optymizm, wiara w lepsze jutro 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: przesadnej wrażliwości. 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: typowego, ludzkiego chamstwa. 5. ŻAŁUJĘ: kilku spraw. 6. NIE ŻAŁUJĘ: szczęśliwych chwil 7. PRZYJACIELE: są jak ciche anioły, pomagające wstać, gdy nasze skrzydła opadną. cenny skarb, aczkolwiek rzadko spotykany. 8. BRAKUJE MI: czasu , cierpliwości , samozaparcia 9. NIE BRAKUJE MI: nadziei 10. MIŁOŚĆ: piękna, lecz nieuchwytna 11. ŚMIERĆ: czeka każdego z nas. 12. DZIECI: za jakieś 10 lat. 13. PODRÓŻE: wymarzone, wyśnione: Egipt, Tunezja, Grecja ... 14. RELIGIA: pomaga w życiu . chrześcijaństwo. 15. POLSKA: kraj z piękną, aczkolwiek burzliwą historią - bohaterstwem naszych rodaków. Dziś - wymaga wieeele zmian. 16. LITERATURA: uwielbiam. szczególnie książki wciągające do reszty 17. PIENIĄDZE: potrzebne, ale nie najważniejsze 18. MUZYKA: ukojenie duszy. 19. KARIERA: fajna sprawa, ale nie za wszelką cenę - nie za cenę miłości i przyjaźni 20. DOŚWIADCZENIE: wciąż czekam na nowe - są bardzo cenne ![]() 21. IDEOLOGIE: posiadam. własne, osobiste. 22. NAUKA: very good. 23. KULTURA: coraz rzadziej spotykana. 24. WEGETARIANIZM: szanuję. 25.UŻYWKI : niszczą człowieka. 26. KIEDY JEST MI ŹLE: samotnie cichutko płaczę. 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY : życie jest piękne. 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: miejsce, w którym byłabym szczęśliwa - nieważne czy byłaby to piękna Grecja czy szara dzielnica Warszawy 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: ktoś kto by mnie kochał. 31.WRÓG : nie mam wrogów ![]() 32. SPRZYMIERZENIEC: przyjaciel 33. BOJĘ SIĘ: ciemności , pająków, agresji 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: wszystko, czego żałuję,aby móc to naprawić. 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: spotkanie twarzą w twarz z ludzką tragedią 36. NIEZALEZNOŚĆ: na tak ![]() 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: zamyślenie ...
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: oczy usta dlonie wlosy nogi
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: szczerosc tolerancja poczucie humoru 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: placzu 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: klamstwa 5. ŻAŁUJĘ: ze czas tak szybko biegnie 6. NIE ŻAŁUJĘ: ze mi sie nie udalo... 7. PRZYJACIELE: zawsze przy mnie 8. BRAKUJE MI: pieknych chwil 9. NIE BRAKUJE MI: marzen 10. MIŁOŚĆ: nadaje zyciu sens 11. ŚMIERĆ: nastepstwo zycia 12. DZIECI: maly blondyn 13. PODRÓŻE: dookola swiata 14. RELIGIA: 45min lekcji 15. POLSKA: afera polityczna 16. LITERATURA: psychologiczna filozoficzna 17. PIENIĄDZE: bez pieniedzy nie ma nic ale pieniadze to nie wszystko 18. MUZYKA: kazda ktora niesie w sobie przeslanie 19. KARIERA:psycholog 20. DOŚWIADCZENIE: kazdy dzien to doswiadczenie 21. IDEOLOGIE: nie ma 22. NAUKA:zostala w szkole 23. KULTURA: nie ktorym jej rakuje 24. WEGETARIANIZM: POPIERAM 25. UŻYWKI: byly sa i moze beda 26. KIEDY JEST MI ZLE: placze mam zle mysli 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: dziele sie szczesciem z innymi 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: cichy kawalek zieleni za miastem 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: z moim dopelnieniem.. 31. WRÓG: osoba czujaca sie zagrozona moim towarzystwem 32. SPRZYMIERZENIEC: mezczyzna 33. BOJĘ SIĘ: pajakow 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: zycie 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: choroba 36. NIEZALEZNOŚĆ: daze do tego 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: zamyslenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: oczy, brwi, paznokcie
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: tolerancja, szczerość, poczucie własnej wartości 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: niezdecydowanej natury, wysypki na dekolcie ![]() 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: rasizmu, obłudy 5. ŻAŁUJĘ: że robię innym na złość 6. NIE ŻAŁUJĘ: że podjęłam decyzję dotyczącą wyboru mojego chłopaka 7. PRZYJACIELE: fececi 8. BRAKUJE MI: przyjaciółki 9. NIE BRAKUJE MI: nauki 10. MIŁOŚĆ: podtrzymuje mnie na duchu 11. ŚMIERĆ: przyjdzie i po mnie 12. DZIECI: w przyszłości 13. PODRÓŻE: boso przez moją wieś 14. RELIGIA: narzucają rodzice 15. POLSKA: nic nie znaczy 16. LITERATURA: lektury, poezja 17. PIENIĄDZE: 20 zł na miesiąc 18. MUZYKA: z sensem- metal, rock, gotyk 19. KARIERA: obecnie kariera w gimnazjum, potem psychologia albo dziennikarstwo 20. DOŚWIADCZENIE: na chemii... 21. IDEOLOGIA: moja własna 22. NAUKA: jakoś daję z nią radę... 23. KULTURA: najwyższy poziom 24. WEGETARIANIZM: praktykuję 25. UŻYWKI: nie 26. KIEDY JEST MI ZLE: krzyczę na wszystkich 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: nie ukazuję tego 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: z dala od afer, wojen, konfliktów... 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: gdzieś tam na mnie czeka... 31. WRÓG: ktoś, kto mnie naśladuje na siłę, chce być taki, jak ja- a jest już taka osoba 32. SPRZYMIERZENIEC: chyba się nie znajdzie 33. BOJĘ SIĘ: utraty bliskich mi osób 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: pierwszy pocałunek 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: nieprzespana noc 36. NIEZALEZNOŚĆ: to jest to! 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: zmęczenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE:(oczy,paznokcie,twarz,ust a,długi język
![]() ![]() 2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH:dążenie do celu 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE:słomianego zapału,lenistwa,biustu 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH:wywyższania się,plotkowania,oczernian ia,kłamstwa,cwaniactwa 5. ŻAŁUJĘ:kilku sytuacji 6. NIE ŻAŁUJĘ:wyboru 7. PRZYJACIELE:krucho i do tego trudno o prawdziwych 8. BRAKUJE MI:wiary w siebie,cierpliwości,czasu 9. NIE BRAKUJE MI:troski 10. MIŁOŚĆ:bezcenna,obecna we mnie od ponad 3 lat ![]() 11. ŚMIERĆ:kolej rzeczy 12. DZIECI:dwójka oczywiście ![]() 13. PODRÓŻE:podobno kształcą - lubię 14. RELIGIA:podtrzymuje na duchu 15. POLSKA:jest jaka jest i co tu poradzić 16. LITERATURA:tylko poezja 17. PIENIĄDZE:pociecha na moment 18. MUZYKA:cały czas cały czas non stop non stop 19. KARIERA:w przyszłości 20. DOŚWIADCZENIE:nie specjalizuję się we wszystkim przecież 21. IDEOLOGIE: nie wiem,...? 22. NAUKA:powoli do przodu jeszcze przez kilka lat 23. KULTURA:osobista - owszem ![]() 24. WEGETARIANIZM:toleruję 25. UŻYWKI:były-odeszły,jedna została ![]() 26. KIEDY JEST MI ZLE:słucham muzyki i zamykam się w sobie 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY:śmiech,płacz i uśmiech 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ:utopia 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ:posiadam 31. WRÓG:znajdzie się kilka 32. SPRZYMIERZENIEC:no jest 33. BOJĘ SIĘ:śmierci (?) 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ:swoje życie 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE:używki 36. NIEZALEZNOŚĆ:obecna ![]() 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY:zmęczenie i roztargnienie
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE:pewnosc siebie, oczy
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH:samochod sasiadów ![]() 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE:nóg, niewpyarzonego jezyka 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH:hipokryzji 5. ŻAŁUJĘ:ze nie zdazylam powiedziec wszystkiego moim bliskim, ktorych juz nie ma 6. NIE ŻAŁUJĘ:kasy na zakupy ![]() 7. PRZYJACIELE:niewielu 8. BRAKUJE MI:kilku tysiakow na dokonczenie remontu ![]() 9. NIE BRAKUJE MI:pomyslow na zycie 10. MIŁOŚĆ:jest czy jej nie ma???? 11. ŚMIERĆ:jedyna pewna rzecz w zyciu ![]() 12. DZIECI:jeszcze nie teraz 13. PODRÓŻE:na razie w marzeniach 14. RELIGIA:moja wlasna 15. POLSKA:pejoratywne skojarzenia 16. LITERATURA:moje zycie( ale nie jestem jak pani Bovary ![]() 17. PIENIĄDZE:ciagle brak 18. MUZYKA:czasem wole cisze 19. KARIERA:hehehehe 20. DOŚWIADCZENIE:rzeczywisci e, czuje sie jak w laboratorium ![]() 21. IDEOLOGIE:puste hasla 22. NAUKA:nie idzie w w las ![]() 23. KULTURA:nigdy dosc 24. WEGETARIANIZM ![]() 25. UŻYWKI:wszystko jest dla ludzi 26. KIEDY JEST MI ZLE:ryczeeeeeee 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY:spiewam 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ:sycylijskie wybrzeze 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ:jest ich kilka 31. WRÓG:niech spada 32. SPRZYMIERZENIEC:miej go na oku 33. BOJĘ SIĘ:starosci 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ:nic, bo szkoda na to czasu 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE:rodzice w szkole u wychowawcy jakies 15 lat temu ![]() 36. NIEZALEZNOŚĆ:nie istnieje 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: obiektywizm, uśmiech, poczucie humoru, dłonie
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: pomocna dłoń, poczucie humoru, uczciwość 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: szczerości bo często za nią płace 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: chamstwa, dwulicowości, zbyt wysokiego zdania na swój temat 5. ŻAŁUJĘ: że nie wykorzystuję wszystkich szans 6. NIE ŻAŁUJĘ: tego co robiłam mimo że nie zawsze było to dobre 7. PRZYJACIELE: jeden ale prawdziwy 8. BRAKUJE MI: siostry która jest za granicą i miłości 9. NIE BRAKUJE MI: ojca 10. MIŁOŚĆ: widocznie nie dla mnie 11. ŚMIERĆ: nieunikniona 12. DZIECI: w odpowiednim czasie 13. PODRÓŻE: oby jak najwięcej przede mną 14. RELIGIA: nie pomaga mi w życiu 15. POLSKA: kraj z trudną przeszłością i prawdopodobnie z taką samą przyszłością 16. LITERATURA: dająca do myślenia 17. PIENIĄDZE: odgrywają dużą rolę 18. MUZYKA: głownie hip-hop i rnb a poza to każda niosąca przesłanie 19. KARIERA: przede mną-jestem na starcie 20. DOŚWIADCZENIE: mimo młodego wieku już jest 21. IDEOLOGIE: posiadam i czerpie z innych 22. NAUKA: istotna 23. KULTURA: świadczy o człowieku, moja- na wysokim poziomie 24. WEGETARIANIZM: nie jest mi obcy 25. UŻYWKI: niestety są w moim życiu 26. KIEDY JEST MI ZLE: płaczę, zamykam się w sobie 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: dzielę się moim szczęściem, cieszę się całą sobą 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: Włochy, Hiszpania, Londyn, Bora-Bora, California 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: mam nadzieje, że spotkam ją na swojej drodze 31. WRÓG: niech żyje sowim życiem i nie wchodzi mi w drogę 32. SPRZYMIERZENIEC: oby kroczył przy moim boku 33. BOJĘ SIĘ: samotności,pająków i wszelkiego owadowego robactwa 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: wiele chwil 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: rozwód rodziców 36. NIEZALEZNOŚĆ: często pomaga 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: stosunkowo dobry
Lubię poranki. Są tym lepsze im później się zaczynają. ![]() ------------------------------------------------------ Zapuszczam włosy i paznokcie. ![]() Zmieniam styl. ![]() Uczę się akceptować siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: ironiczne poczucie humoru i kolor włosów
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: ironiczne poczucie humoru ![]() 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: czarnowidztwa i paranoi 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: bezpodstawnego chamstwa 5. ŻAŁUJĘ: kilku tam rzeczy z przeszłości,ale już nieważne 6. NIE ŻAŁUJĘ: że zaryzykowałam kilka miesiecy temu 7. PRZYJACIELE: są i niech zostaną 8. BRAKUJE MI: siostry i czasu 9. NIE BRAKUJE MI: fałszywych ludzi 10. MIŁOŚĆ: jest i czego więcej trzeba 11. ŚMIERĆ:zabiera zbyt wcześnie 12. DZIECI: uwieńczenie miłości 13. PODRÓŻE: ach...żeby tak pojechac do Włoch na dłużej ![]() 14. RELIGIA: ważna,choć czasem zapominana 15. POLSKA: moje miejsce 16. LITERATURA:zbyt ostatnio zaniedbana 17. PIENIĄDZE: potrzebne,ale nie najważniejsze 18. MUZYKA: czasem daje wytchnieni 19. KARIERA: przede mną :P 20. DOŚWIADCZENIE:brak ;/ 21. IDEOLOGIE: brak 22. NAUKA: idzie w las? :P 23. KULTURA:gdzie?? 24. WEGETARIANIZM:nie dotyczy 25. UŻYWKI:kawa ![]() 26. KIEDY JEST MI ZLE:dzwonię do Niego 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY:chce mi się latać, a czasem płakać-ze szczescia 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: u Jego boku 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: Misio ![]() 31. WRÓG:mam nadzieję,że nie ma,przynajmniej powąznych 32. SPRZYMIERZENIEC:przyjacie l 33. BOJĘ SIĘ: "braku Twego cienia" 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ:hmm...chyba nic 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE:po co do tego wracac? 36. NIEZALEZNOŚĆ: jest trudna 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: schizowanie sesjowe ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: własne zdanie
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: inteligencja 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: całej reszty 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: braku tolerancji 5. ŻAŁUJĘ: że żyję 6. NIE ŻAŁUJĘ: niczego 7. PRZYJACIELE: są mi tacy obcy 8. BRAKUJE MI: Jej 9. NIE BRAKUJE MI: imprezowania 10. MIŁOŚĆ: zabija 11. ŚMIERĆ: wyzwala 12. DZIECI: mogę pomarzyć... 13. PODRÓŻE: do sklepu 14. RELIGIA: nie, dziękuję 15. POLSKA: białoczerw 16. LITERATURA: thriller 17. PIENIĄDZE: nie dają szczęścia. Pieniądze dają możliwość jego zdobycia. 18. MUZYKA: ciężka 19. KARIERA: nie jestem ambitny 20. DOŚWIADCZENIE: nie posiadam 21. IDEOLOGIE: niejedna... 22. NAUKA: co? ![]() 23. KULTURA: musi być 24. WEGETARIANIZM: nie, ale mógłbym 25. UŻYWKI: NEVER 26. KIEDY JEST MI ZLE: jak to kiedy, zawsze 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: zapomniałem jak to jest 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: czy to ważne... 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁBYM ŻYĆ: Ona 31. WRÓG: publiczny to ja 32. SPRZYMIERZENIEC: na niego uważaj najbardziej 33. BOJĘ SIĘ: zmian 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: pierwszy pocałunek 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: porzucenie 36. NIEZALEŻNOŚĆ: wolę partnerstwo 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: bliski załamania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: moje poczucie obowiązku
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: uczciwość 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: nie mam do siebie dystansu 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: kłamstwa (to jest najgorsze!) pewności wykształconych pań i poczucia wyższości 5. ŻAŁUJĘ: jednego okropnego kłamstwa 6. NIE ŻAŁUJĘ: tamtego dnia xD 7. PRZYJACIELE: są zawsze przy mnie 8. BRAKUJE MI: czasu i chłopaka 9. NIE BRAKUJE MI: przyjaciół i poczucia bezpieczeństwa 10. MIŁOŚĆ: to coś najwspanialszego 11. ŚMIERĆ: koniec drogi 12. DZIECI: obowiązek i przyjemność 13. PODRÓŻE: kiedyś..., jedno z moich największych marzeń 14. RELIGIA: katolicyzm, ale rzecz drugoplanowa (zwątpienia z powodu niesprawiedliwości) 15. POLSKA: przepraszam, ale obserwując świat ZADUPIE 16. LITERATURA: filozoficzna 17. PIENIĄDZE: to nieprawda, że szczęścia nie dają 18. MUZYKA: chwila zapomnienia 19. KARIERA: kiedyś 20. DOŚWIADCZENIE: z każdym dniem większe 21. IDEOLOGIE: jeszcze nie wyrobione, ale już dziś wiem, że najważniejsza jest rodzina i zdrowie! 22. NAUKA: dzisiaj bardzo ważna 23. KULTURA: teatr i poezja śpiewana 24. WEGETARIANIZM: przesada 25. UŻYWKI: zmarnowane pieniądze i zdrowie 26. KIEDY JEST MI ZLE: płaczę 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: chcę to wszystkim powiedzieć 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: miejsce nieważne, ważne z kim 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: ten jedyny 31. WRÓG: jest jeden... okropny ;/ 32. SPRZYMIERZENIEC: przyjaciółka, zawsze i wszędzie, rodzice 33. BOJĘ SIĘ: przyszłości 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: wycieczkę do Mirabilandii 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: zeszły rok, szpital, powód... to jest najbardziej traumatyczne 36. NIEZALEZNOŚĆ: cenię, ale się uczę 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: oczy xD umiejętność poprawiania innym humoru ^^
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: silna wola 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: łatwowierności, słomianego zapału ![]() 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: dwulicowości, chamstwa 5. ŻAŁUJĘ: paru wypowiedzianych słów... 6. NIE ŻAŁUJĘ: pewnego dnia :P 7. PRZYJACIELE: wspierają mnie w trudnych chwilach zawsze :P 8. BRAKUJE MI: czasu dla samej siebie 9. NIE BRAKUJE MI: przyjaźni i miłości 10. MIŁOŚĆ: jest jak narkotyk :P 11. ŚMIERĆ: nie boje sie jej 12. DZIECI: kiedyś będą ![]() 13. PODRÓŻE: niezapomniane wspomnienia ![]() 14. RELIGIA: chrześcijaństwo, chociaż sama nie wiem czemu.... 15. POLSKA: mój kraj, z którego w dorosłym życiu mam zamiar uciec ^^ 16. LITERATURA: młodzieżowe książki ![]() 17. PIENIĄDZE: potrzebne do życia, ale nie najważniejsze 18. MUZYKA: każda wpadająca w ucho xP 19. KARIERA: ważne żebym robiła to co lubię i mi wystarczy ![]() 20. DOŚWIADCZENIE: za mało jeszcze widziałam.... 21. IDEOLOGIE: żadnych 22. NAUKA: ważna jednak nie mówię że ją lubię :P 23. KULTURA: konieczna 24. WEGETARIANIZM: nie jestem aczkolwiek toleruję :P 25. UŻYWKI: nigdy 26. KIEDY JEST MI ŹLE: raz wole zostać sama, raz wspierają mnie przyjaciele.... 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: zarażam moją radością wszystkich wokół xD 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: gdzieś gdzie będzie pięknie ^^ 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: miłość mego życia ![]() 31. WRÓG: właściwie to chyba żaden.... 32. SPRZYMIERZENIEC: każdy wesoły tak jak ja :P 33. BOJĘ SIĘ: robactwa i utraty najważniejszych rzeczy w życiu 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: tamten dzień ![]() 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE:chyba nie było takiego.... 36. NIEZALEŻNOŚĆ: staram się :P 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: rewelacyjny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: dystans do samej siebie
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: lojalnosc 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: wagi 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: jednokierunkowego myslenia, tego, ze niektorzy uwazaja, ze maja obsolutna racje. 5. ŻAŁUJĘ: wielu rzeczy 6. NIE ŻAŁUJĘ: też wielu rzeczy 7. PRZYJACIELE: sa, bywaja? 8. BRAKUJE MI: szczescia 9. NIE BRAKUJE MI: nieszczescia? 10. MIŁOŚĆ: przypuscmy, ze takowa istnieje 11. ŚMIERĆ: zbyt czesto mnie ostatnio "dotyczy" 12. DZIECI: kiedys pewnie bede miec 13. PODRÓŻE: to, co moglabym robic przez cale zycie 14. RELIGIA: fascynuje mnie jako zjawisko spoleczne 15. POLSKA: moj kraj 16. LITERATURA: mam wrazenie, ze za rzadko obecna w moim zyciu 17. PIENIĄDZE: wysoko (za wysoko?) w hiererchii wartosci 18. MUZYKA: duza czesc mego zycia 19. KARIERA: jeszcze przede mna 20. DOŚWIADCZENIE: najwiekszy zyciowy skarb 21. IDEOLOGIE: kiedys takowe posiadalam ![]() 22. NAUKA: zycie zweryfikuje na pewno to, czego sie w szkolach nauczylam 23. KULTURA: jak majtki, kazdy powinien miec osobista 24. WEGETARIANIZM: to nie dla mnie 25. UŻYWKI: wszytsko z umiarem 26. KIEDY JEST MI ZLE: placze 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWA: mysle, ze to szczescie szybko sie skonczy 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: wies-w Polsce, taka, gdzie sasiedzi kilkanascie km dalej, drogi daleko, cisza, spokoj 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: ze soba 31. WRÓG: rudowlosa sucz ![]() 32. SPRZYMIERZENIEC: pewnie rodzice 33. BOJĘ SIĘ: smierci, kalectwa, operacji, bolu 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: wyjazd na jakies szalone wakacje 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: smierc bliskich 36. NIEZALEZNOŚĆ: daze do niej 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: przemeczenie, raczej bardzo zly.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: kolor oczu i w ogóle całe są śliczne xD
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: ze są pewni siebie, zdecydowani, silni psychicznie 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: denerwowania się błahostkami, nerwowości, wybuchowości;/ 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: że w swoim zachowaniu nie widzą wad, ale u innych potrafia je dostrzec jak najbardziej 5. ŻAŁUJĘ: że nie mogę żyć 200 lat;P 6. NIE ŻAŁUJĘ: że żyję w Polsce ![]() 7. PRZYJACIELE: czasem lepiej, czasem gorzej, ale są. wlasciwie JEST. 8. BRAKUJE MI: pewności, no i z takich przyziemnych rzeczy to kasy xD 9. NIE BRAKUJE MI: uśmiechu na twarzy ![]() 10. MIŁOŚĆ: dużo, dużo miłościiiii ![]() 11. ŚMIERĆ: boje sie 12. DZIECI: z racji tego, że właściwie nie miałam z nimi nigdy kontaktu, bo raczej otaczaly mnie osoby starsze i rówieśnicy mam pewne obawy jak sie zbliżają:P w przyszłości - nie wiem czy chce mieć 13. PODRÓŻE: chciałabym, ale nie mam z kim podrozowac ![]() 14. RELIGIA: wierzę, ale z praktykowaniem gorzej 15. POLSKA: mimo wszystko jestem z niej dumna. 16. LITERATURA: szansa na chwile zapomnienia 17. PIENIĄDZE: nawet wole o tym nie myśleć. narazie nie zarabiam, tylko wydaje;P 18. MUZYKA: bardzo ważna w moim życiu, dodaje energii, pozwala na chwile relaksu, towarzyszy przy smutkach 19. KARIERA: trzymajcie kciuki, żeby w ogole była jakakolwiek xD 20. DOŚWIADCZENIE: to sie zdobywa z wiekiem 21. IDEOLOGIE: trzeba mieć. 22. NAUKA: 23. KULTURA: 24. WEGETARIANIZM: dajcie spokoj:P 25. UŻYWKI: ![]() 26. KIEDY JEST MI ZLE: potrzebuje samotności 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWA: chcialabym, żebvy takie chwile trwaly wiecznie 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: nie ważne gdzie, ważne w jakim towarzystwie 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: to osoba, ktora by mnie kochala 31. WRÓG: niszczę. 32. SPRZYMIERZENIEC: wróg wroga;D 33. BOJĘ SIĘ: burz, otwartych przestrzeni, pająków, robaków no i przede wszystkim, że stracę najbliższych, osoby, ktore kocham 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: nicccc, kazda chwila jest niepowtarzalna ![]() 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: wtedy, kiedy odwrocili sie ode mnie wlasciwie wszyscy znajomi. przez jedna glupote ![]() 36. NIEZALEZNOŚĆ: nie ma nic gorszego niż wtedy, kiedy ktos inny steruje Twoim życiem 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: raczej słaby.
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: ambicja
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: szczerość 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: chęci bycia dobrą dla wszystkich 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: chamstwa 5. ŻAŁUJĘ: niczego nie żałuję 6. NIE ŻAŁUJĘ: niczego nie żałuję 7. PRZYJACIELE: jest kilku 8. BRAKUJE MI: Jego 9. NIE BRAKUJE MI: złych dni 10. MIŁOŚĆ: na razie odległa 11. ŚMIERĆ: boję się 12. DZIECI: chciałabym mieć 13. PODRÓŻE: uwielbiam 14. RELIGIA: potrzebna 15. POLSKA: moje miejsce 16. LITERATURA: ostatnio duużo 17. PIENIĄDZE: ciągle za mało 18. MUZYKA: rap 19. KARIERA: byle z satysfakcją 20. DOŚWIADCZENIE: jak na wiek, chyba za duże 21. IDEOLOGIE: kształtują się 22. NAUKA: dużo 23. KULTURA: podstawa 24. WEGETARIANIZM: obecnie nie, ale kiedyś... 25. UŻYWKI: absolutnie nie 26. KIEDY JEST MI ZLE: płaczę 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: nie jestem 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: tam, gdzie i szczęście 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: co szczerze kocha 31. WRÓG: nie ma 32. SPRZYMIERZENIEC: wielu 33. BOJĘ SIĘ: już coraz mniejszej liczby rzeczy.. 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: pewien dzień 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: brak 36. NIEZALEZNOŚĆ: cały czas ze mną 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: niezbyt dobry
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: to, że spełniam powoli swoje marzenia
2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: to, że umieją przyznawać mi rację 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: obgryzania paznokci ;/ 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: spóźnialstwa!! 5. ŻAŁUJĘ: kilku słów za dużo 6. NIE ŻAŁUJĘ: przebicia wargi 7. PRZYJACIELE: przydaliby się ![]() 8. BRAKUJE MI: "Niedźwiedzia" wtajemniczeni wiedzą ![]() 9. NIE BRAKUJE MI: dobrych stopni ![]() 10. MIŁOŚĆ: chciałabym ![]() 11. ŚMIERĆ: No comment 12. DZIECI: uwielbiam. 13. PODRÓŻE: chciałabym dookoła świata 14. RELIGIA: wystarczająca 15. POLSKA: nie lubię ![]() 16. LITERATURA: Stephen King <33 17. PIENIĄDZE: potrzebne 18. MUZYKA: całym moim życiem 19. KARIERA: znana na cały świat tłumaczka 20. DOŚWIADCZENIE: życiowe? Jak narazie malutki bagaż. 21. IDEOLOGIE: ? 22. NAUKA: A wporządku. 23. KULTURA: na stopniu wysokim 24. WEGETARIANIZM: chciałabym, ale rodzice są przeciwko ;P 25. UŻYWKI: Nie.eee 26. KIEDY JEST MI ZLE: słucham dołującej muzyki 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: skaczę z radości 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: Niemcy, Niemcy, Niemcy <33 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: Podolski..., "Niedźwiedź" ![]() 31. WRÓG: Próbuję nie mieć 32. SPRZYMIERZENIEC: Siostra ;* 33. BOJĘ SIĘ: Pająków, że zawsze już będę samotna 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: jak narazie nic 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: jak narazie nie było 36. NIEZALEZNOŚĆ: w pełni 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: stale nieustabilizowany
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
1. PODOBA MI SIĘ U SIEBIE: to jaka jestem
![]() 2. PODOBA MI SIĘ U INNYCH: nadmierna pewność siebie 3. NIENAWIDZĘ U SIEBIE: mieć lenia 4. NIENAWIDZĘ U INNYCH: chamstwa, tego że inni zawsze wiedza lepiej i jeszcze jak się ludzie za długo na mnie patrzą ![]() 5. ŻAŁUJĘ: że czasami powiem za dużo 6. NIE ŻAŁUJĘ: niczego 7. PRZYJACIELE: posiadam 8. BRAKUJE MI: niczego mi nie brakuje, gdy mi na czymś zależy to mam to ![]() 9. NIE BRAKUJE MI: niczego 10. MIŁOŚĆ: kocham bardzo 11. ŚMIERĆ: czasami sie boję co będzie ze mną jak umrę i tego że nic nie będę czuła 12. DZIECI ![]() ![]() 13. PODRÓŻE: oj lubie 14. RELIGIA: nad tym się zastanawiam, wierzę w Boga, ale nie Kościół 15. POLSKA: moje państwo 16. LITERATURA: pasja i namiętność ![]() 17. PIENIĄDZE: szczęścia nie dają 18. MUZYKA: dobry rock 19. KARIERA: przede mną ![]() 20. DOŚWIADCZENIE: jakieś jest 21. IDEOLOGIE: nie jedna 22. NAUKA: lubię to co mnie interesuje ![]() 23. KULTURA: posiadam ![]() 24. WEGETARIANIZM: pół na pół 25. UŻYWKI: nie ![]() 26. KIEDY JEST MI ZLE: nie odzywam się, musi mi samo przejść 27. KIEDY JESTEM SZCZĘŚLIWY: w sumie to cały czas jestem szczęśliwa ![]() 29. MIEJSCE, W KTÓRYM CHCIAŁBYM ŻYĆ: nie ważne gdzie, ważne z kim ![]() 30. OSOBA, Z KTÓRĄ CHCIAŁABYM ŻYĆ: z tą która jestem, aż po kres świata 31. WRÓG: na razie brak :p 32. SPRZYMIERZENIEC: ja ![]() 33. BOJĘ SIĘ: złego 34. CHCIAŁBYM POWTÓRZYĆ: nic nie chce powtarzać, po co? 35. NAJBARDZIEJ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE: że mi ktoś umrze 36. NIEZALEZNOŚĆ: posiadam ![]() 37. MÓJ AKTUALNY STAN PSYCHICZNY: hmm... jest cudnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.