|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
suwak w torbie
Kupilam ostatnio torbe-worek. Strasznie mi sie podoba, ale nie ma ani kieszonek w srodku, ani co najwazniejsze suwaka, zeby ja zamknac, jest na taki zatrzask tylko.
Czy jak kupie suwak, trocha materialu i zaniose jakiejs krawcowej to bedzie sie dalo wszyc suwak i zrobic jakieś kieszonki w środku? |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: suwak w torbie
Nie lepiej pokazać krawcowej i ją zapytać? a nie wątek zakładać
zależy czy się bedzie dało wszyć.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Może lepiej spróbować u kaletnika, jeśli to torba skórzana lub skóropodobna
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli to materiał ze skóry lub skóry ekologicznej to do kaletnika Nawet może sam mieć suwak
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
torba jest z grubej bawelny. Tylko nie wiem czy do każdej można tak po prostu doszyć suwak...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Może sie dać, tylko ze do grubej bawełny to raczej metalowy
Myślę, ze jak pójdziesz do krawcowej czy chocby na pasmanetrie zakupic ów suwak, to na pewno coś jeszcze doradzą
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
O ile w ogole bedzie sie to oplacac, ja za wymiane zamka zaplacilam 20zl
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

zależy czy się bedzie dało wszyć.