|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
psychiczna blokada
witam was po raz kolejny drogie wizazanki (;
otoz dostrzeglam w sobie pewna niepokojaca dla mnie zmiane. a wiec , po moim ostatnim zwiazku czuje jakby pewna niechec do mezczyzn, w momencie kiedy ktorys chce mnie przytulic, odrzuca mnie juz. ostatni gdy spalismy w jednym lozku z przyjacielem na imprezie (nie bylo juz wolnych miejsc wiec z racji dlugoletniej przyjazni polozylismy sie obok siebie) on przytulil sie do mnie i polozyl mi reke na brzuchu (wiem, ze nie mial zadnych zamiarow wobec mnie, traktujemy sie raczej jak rodzenstwo). ja odepchnelam go i powiedzialam ze nie zycze sobie aby on mnie wogole dotykal. marcin uszanowal to, owszem ale bardzo sie zdziwil, poniewaz nigdy mi to nie przeszkadzalo i bylo czsto przyjacielskie. tak samo reaguje gdy koles z ktorym obecnie jestesmy na poziome flirtow, chce mnie przytulic, pocalowac. nie wiem co sie ze mna dzieje. to zaczelo sie w momencie, gdy zostawil mnie byly chlopak z ktorym stracilam dziewictwo. nabralam jakby wstretu do facetow. nie wiem co mam ze soba zrobic, moze powinnam sie wybrac do psyschologa, pogadac z kims? poradzcie prosze .... ![]()
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: psychiczna blokada
Cytat:
moze wyslucha ale to i my mozemy zrobic i to za okrągle 0 pln ;p moim zdaniem powinnas odczekac.. kiedy twoj ex z Toba zerwal ? moze za wczesnie na budowanie kolejnego zwiazku ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zerwalismy ze soba dokladnie 19 kwietnia. siedzi mi on troche w glowie, moze nie samo uczucie do niego tylko to jak mnie skrzywdzil. i jakos nie potrafie sobie wyobrazic zeby inny facet wogole mnie dotykal .... zle sie z tym czuje.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co ? Ja myslę, że ty po prostu potrzebujesz czasu. Nie zmuszaj sie do niczego. Zobaczys, ze kiedys zjawi sie ktos komu pozwoliszsie przytulic. Glówka do góry
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Czas i miłość!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Na pewno jeszcze jest za szybko dla Ciebie na intymny dotyk,ale naprawdę czas leczy rany,rozstałaś sie w kwietniu,niedawno..potrze ba czasu byś nie czuła tej niechęci wobec mężczyzn,widać jeszcze boli Cię to rozstanie.Mnie też skrzywdził facet i potrzebuje dotyku,przytulenia,ale chyba nie na tle seksualnym,a Tobie pewnie mimo,że to jest Twój przyjaciel właśnie z takim dotykiem się skojarzyło.Nie potrzebujesz psychologa
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.