|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zafarbowany sweterek
Hej dziewczyny! Mam do was pytanie. Ostatnio włożyłam do pralki mój ulubiony sweterek z innymi bluzkami... myslałam, że żadna z nich nie farbuje, niestety ktoras farbowala i zostawila na moim jasno zółtym sweterku szare plamy... czy da sie cos z tym zrobić?? chciałabym go jakos uratować....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
na drugie mam Irena
|
Dot.: zafarbowany sweterek
może acze (nie wiem jak się piszę)do koloru ale być może żegnaj sweterku
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zafarbowany sweterek
Są 5 możliwości
![]() - najpierw wypierz sweterek kilka razy - może jest możliwosć że farba sie spierze, jesli się nie uda to: - vanish lub -ace lub - kup farbę do ubran i zafarbuj cały sweterek, a jesli i to nie wchodzi w rachubę (bo np lubisz aktualny kolor sweterka, to jest jescze jedno rozwiązanie: - złóż go w kostkę, schowaj do szafki a przy okazji porządków, spakuj go i wyrzuć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.