|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
80zdjęć moich ciuchów a ja nie mam w czym chodzic,pomocy.Prosze o wasze propozycje:)
Odwiedzam forum wizaz od niedawna a znalazłam tutaj wiele ciekawych informacji.Szczególnie liczę na Waszą pomoc bo widzę że znacie się na rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 80zdjęć moich ciuchów a ja nie mam w czym chodzic,pomocy.Prosze o wasze propozy
Buty:
1,2 japonki 3. klapki na obcasie 4. koturny 5. kremowe buty ze ślubu cywilnego ![]() 6. brązowe pantofelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: 80zdjęć moich ciuchów a ja nie mam w czym chodzic,pomocy.Prosze o wasze propozy
Torby:
1 zielona z croopa 2.beżowa (second hand) 3. biała(prezent:/) 4.Louis Vuitton podobno:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Torby cd.:
1.mała czarna (second hand) 2.czarna 3. torba banan z połyskiem którego tutaj nie widać:/ 4.okulary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
torby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
1. koraliki na szyję
2. pasek złoty 3.pasek dodany do spodni i taki trochę obciachowy:p ale sama nie wiem 4. szaliczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
spodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
sukienka i żakiet(komplet) zbliżenie materiału.żakiet ładnie wygląda z bluzkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
spódnice:
1. brązowa ,dł. za kolano 2. zgniła zieleń z falbankami i naszytymi jakimiś błyszczącymi ozdobami ![]() 3. czarna z rozporkiem po lewej, topshop,kupiona w sh 4. kupiona w sh, skróciłam ją zeby była z niej mini i musze sie wybrać do krawcowej ją podszyć, czy jest sens? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
różowe ,,cudo":
1. różowa skórzana kurtka, wo góle w niej nie chodzę:/ 2. czarna marynarka w prążki z jakiegos kompletu(także nie nosze) 3. bluzka na suwak 4.niebieska bluza z kapturem, zasuwana na suwak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
swetry:
1. bluzka koszulowa w paski,kolor różowy 2.sweter brązowy(kolor bardziej intensywny niż na zdjęciu) zapinany na guziki i wiązany w pasie 3.zielony sweter wiązany w pasie 4. czarny sweter wiązany w pasie(kolor bardziej intensywny w rzeczywistości) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
bluzki na ramiaczkach:
1. kolor pistacjowy (sh) 2. w kwiaty (sh) 3 zielona wiązana na szyi 4. niebieska odcięta pod linią biustu (sh) 5.w paski(sh) 6.zielona, dłuższa 7. kolejna w paski 8. czarna z niebieskim brokatem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
bokserki:
1.biała 2. czarna 3. żółta 4.zielona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
bokserki, zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
bluzki
1. biała atmosphere(sh) 2.zielona croop 3. w paski (sh) 4. H&M (sh) bezrękawniki: 5. kremowy 6.zielony 7. różowy, wszystkie z second handu 8. szaliczek ze srebrną nitka, też sh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
bluzki w paski:
1. wiązana w pasie 2. zielona esprit (sh) 3.z kapturem 4. z dużym dekoltem (sh) 5. w kolorowe paski ze ściągaczem na dole (sh) 6. szara chociaż na zdjeciu tego nie widać 7. biały półgolf (sh) 8. biały sweterek zapinany na błyszczące guziki z(sh) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
zdjecia bluzek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
reszta
m.in. mój zegarek, czarne koronkowe bluzki, Z góry dziękuję za opinie i propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Zestaw1: pierwsze spodnie (te ciemne, proste dżinsy), do tego ten śliczny zielony sweterek przewiązywany w pasie, pod niego pasowałby topik bieliźniany zakończony delikatną koronką (chodzi mi po głowie tutaj granatowy kolor) do tego chustka w centki opleciona luźno wokół szyi (chyba, ze jest za długa i nied a się jej fajnie ułożyć), a buty to nie wiem...chyba te japonki zielone będą jedynie pasowały=)
Zestaw2 (na imprezę): top wiązany na szyi czarny z błyszczącym, na to biała bluzeczka z krótkim rękawem (jeśli będzie dobrze razem leżało), która zniweluje połysk topa, do tego ta spódnica dżinsowa z potarganym dołem (do niej możesz coś fajnego doszyć, lub doczepić jakieś przypinki), pod to getry do połowy łydki, no i któreś z białych butów Zestaw3: dół taki sam jak w Z.2 tylko buty jakieś sportowe (nawet najzwyklejsze trampki) do tego koszulka w żółto-szare paski, do której też możesz coś doczepić żeby wyglądało ciekawiej, ew. na to próbuj kombinować jakimś gładkim topem (nie wiem czemu, ale znowu pasowałby mi granat=P) założonym na koszulkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
moje propozycje: wszystkie bokserki (a na pewo zielona i granatowa) ze sweterkiem białym z rekawkami w paski zółto zielone
zielony bezrekawnik do sweterka co wyzej i sprobuj go tez z brazowym (ciekawy kontrast) i granatowym (tutaj nie wiem czy nie bedzie za gruby) do tego dzinsy i gotowe ![]() polecam koniecznie kupic biały dół - najbardziej lniane spodnie , moze byc spodnica, albo to i to, swietnie beda do tego pasowac wszystkie bluzki w paski i jednokolorowe koszulki. a zestaw białe spodnie, pistacjowa/biała/niebieska bluzka plus granatowy sweter to taki nadmorski klimat zgniłozielona spódnice nos z białymi lub kremowymi bluzkami, mozesz sprobowac ze zgniłozieloną bluzką z krótkim rekawem i z bluzkami które maja paski takiego 'zgniłego' koloru, albo do kontrastu z jasnozieloną bokserką kupiłabym jakies delikatne korale - takie ze widac kolorowy sznurek i gdzieniegdzie jasnokolorowe przeswitujace korale koloru zielonkawego, pistacjowego i nosiła do jasnych bluzek, do sweterka jasnoniebieskiego z łodkowym dekoltem (plus białe lniane spodnie ![]() masz biały zakiet ale mozesz tez kupic jakies jasne - białe ![]() ![]() do jasnorozowych bluzek sprobuj brazowy lub granatowy sweter, moze tez byc cos białego jesli zakupisz czern jest zawsze elegancka - czarna spodnica, topik (jednokolorowy) i koronkowa bluzka na wierzch, lub spodnica i top ten zielono - biało - czarny) mozesz tez kupic czarne spodnie i czarny sweterek i masz duzo kombinacji podzieliłabym ciuchy, te które lubie, podobaja mi sie i moga byc 'ale nie wiem z czym' probowała przygotowac sobie gotowe zestawy i chodzic w roznych ciuchach!! pozstałe oddac potrzebujacym, a nawet do sh, moze w zamian dadza chociaz jedna bluzke, a jesli szkoda wyrzucic to poczekac, jak przez rok nie bedziesz w nich chodzic to szkoda trzymac to w szafie rozowe cudo - oddałabym od razu:0 ale w zaleznosci od skajkowatosci materiału mozesz sprobowac z czarna spodnica i bluzka (albo granatowa), bo ostry roz wraca do łask. jesli układasz zestawy to zapisuj na biezaco co ci brakuje, co by ci sie do tego przydało, jesli dana rzecz chociaz 2 razy sie poworzy to wiesz czego poszukiwac przy zakupach lub w sh. kupuj z rozmysłem w sh, najczesciej mamy wiecej sportowych bluzek niz potrzebujemy, i to samo z kolorami, najczesciej trzymamy sie jednej tonacji kolorystycznej, a potem jak co do czego to wszystkie bluzki mamy 'takie same' na pewno kupiłabym białe spodnie i korale, natomiast blizej jesieni czarny sweterek i czarne spodnie, moze biały sweterek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
bardzo dziękuję za te propozycję, sama bym nie wpadła na to żeby kupić sobie takie biale spodnie jak zaproponowałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
nie ma sprawy
![]() jak juz uporasz sie z ciuszkami proponowałabym przejrzec torebki, co do czego pasuje i w razie potrzeby cos dokupic, tak samo dodatki - bizuteria moze inne dziewczyny maja jakies sprawdzone pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Oto moja propozycja. Może przypadnie Ci do gustu. Zestawiałam tak, jak sama bym sie ubrała
![]() ![]() ![]() ![]() zestaw jeszcze letni ![]() ![]() ![]() mmrr panterka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
A to moja propozycja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Niestety nie mam żadnych krótkich szortów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.