|  2008-07-18, 11:04 | #1 | 
| Raczkowanie | Prostownica Philips, Kenzo, pryzmy, Fekkai i inne

NIEAKTUALNE Wymienię: Flower by Kenzo, EDP, 30 ml, raz psiknięte, mam kartonik, kupione w Sephorze Nabłyszczacz do włosów Fekkai w sprayu, 125 ml, psiknięty kilka razy (wartość ok. 100 zł) Caline Parfums Gres, z 50 ml zużyte kilka Prostownica ceramiczna Philips, SalonStraight Ceramic HP4642/00 Olejek Nuxe ze złotymi drobinkami, kupiony w sierpniu lub wrześniu 2007, użyty kilka razy, brakuje kilku ml z 50, nie odpowiada mi jego zapach. Kadus, Imunal Repair Energy, Mask - użyta dwa-trzy razy. Świeża Cool Citrus Basil. Body Splash with Moisturising Aloe Vera, woda do ciała, z 236 ml zostało ok. 200. Idnola, pianka do włosów strong, z 300 ml około połowa. Indola, lakier do włosów strong, z 300 ml około połowa. Są to profesjonalne kosmetyki kupione w salonie. Opakowania nieprzezroczyste, dlatego trudno okreslić stopień zużycia, wydaje mi się, że połowa w każdym jest, ale ponieważ nie mam pewności oddam za drobiazg, byle tylko przydatny dla mnie. Odsypka dwóch kwadracików z pryzm. Mam zestaw 02 Delicate Beige, ale nie używam zupełnie tych ciemniejszych i się marnują. Odsypię do jakichś pojemniczków. 2 x 5 g. Liposyne Vichy, połowa z 200 ml. Próbki: Anthelios, Dermo-pediatrics, 50+, 5 ml, nowa Avene, Tres Haute Protection very high protection, 50+, 5 ml, nowa Bioderma, Photoderm max, z kolorem, 5 ml, raz użyta L'Artisan Parfumeur, Drole de rose, nowa, 1 ml Musc et Freesia, kilka psiknięć (mniej niż połowa w atomizerku 1,5 ml). Edytowane przez omniama Czas edycji: 2008-08-29 o 08:36 | 
|     |   | 
|  2008-07-18, 11:11 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Prostownica Philips, Kenzo, pryzmy, Fekkai i inne

interesuje mnie olejek Nuxe  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265478 
				__________________ "Pokusa to perfumy, które wdycha się tak długo, az człowiek zapragnie mieć flakon" Jean-Paul Belmondo  Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 | 
|     |   | 
|  2008-07-18, 14:46 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

czegos szukasz za olejek Nuxe ? mam to co w podpisie plus jakies inne np.zapachy demeter. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2008-07-18 o 18:47 | 
|     |   | 
|  2008-07-18, 15:38 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

hej   moze u mnie cos za olejek nuxe? | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-07-18, 17:35 | #8 | 
| BAN stały | 

cos u mnie za olejek  albo fekai albo kadus odp u mnie | 
|     |   | 
|  2008-07-18, 17:50 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: takie tam wsiomiasto 
				Przekupka: 130 pkt  / 100% pozyt. | 

no to i  ja się zapiszę na olejek nuxe

__________________ ...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... | 
|     |   | 
|  2008-07-18, 21:35 | #10 | 
| Raczkowanie | 

Obejrzałam wszystkie wątki i na razie tylko u Soft zainteresowała mnie Chanel Chance.  Soft może wybierzesz u mnie coś jeszcze, żeby wymianka na wodę Ci się opłacała? | 
|     |   | 
|  2008-07-18, 21:38 | #11 | 
| Wtajemniczenie | 

cos za odsypkę pryzm?

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-07-18, 22:29 | #12 | 
| Zadomowienie | 

Coś za Kenzo lub odsypke pryzm?

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-07-18, 22:49 | #13 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Poza tym tylko olejek nuxe. 
				__________________ "Pokusa to perfumy, które wdycha się tak długo, az człowiek zapragnie mieć flakon" Jean-Paul Belmondo  Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 | |
|     |   | 
|  2008-07-19, 10:32 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie może za Olejek Nuxe ze złotymi drobinkami, kupiony w sierpniu lub wrześniu 2007, użyty kilka razy, brakuje kilku ml z 50, nie odpowiada mi jego zapach. 
				__________________ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ | 
|     |   | 
|  2008-07-19, 11:04 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

znalazłabyś coś u mnie za olejek Nuxe i pryzmy(przyznam że wolołabym całe opakowanie  ? 
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | 
|     |   | 
|  2008-07-19, 11:19 | #17 | 
| Raczkowanie | 

Znowu nic nie znalazłam w powyższych kramikach. Co do pryzm, niestety tylko odsypka dwóch kolorów, dwa pozostałe bardzo lubię.

| 
|     |   | 
|  2008-07-20, 11:27 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

a znalazlabyś coś za samą odsypkę pryzm?

__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | 
|     |   | 
|  2008-07-25, 10:08 | #27 | 
| Raczkowanie | 

Red, nie wiem, na ile wyceniasz swój płaszczyk, bo tylko on mnie interesuje. Daj znać, za co jesteś skłonna go oddać i jakie są dokłądne wymiary.

| 
|     |   | 
|  2008-07-25, 10:33 | #28 | 
| Zadomowienie | 

rozumiem że chodzi o skórzany płaszcz? dokładne wymiary podam po południu . Bo teraz uciekam  Nie wiem w tej chwili jak go dokładnie wycenić  ponieważ  był noszony zaledwie kilka razy ale był. Oczywiście stan bdb nie ma wad ani otarać ani nic tego typu. Sklikamy się po południu ok? | 
|     |   | 
|  2008-07-25, 11:50 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

hej znajdziesz coś u mnie za puder? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post8324385 
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   | 
|     |   | 
|  2008-07-26, 00:16 | #30 | 
| Zadomowienie | 

jak obiecałam tak piszę  Co do wyceny to nie da się tego zrobić wydaje mi się super dokładnie.Nowe jednorzędowe płaszcze z natóralnej skóry czy zamszu choćby w KDT w wawie na stoisku ze skórami kosztują średnio przecenione 600/700 do ponad tysiąca nieprzecenione . Oczywiście mówię tu o jednorzędowych średniej długości jak ten Mój płaszcz pochodzi z wymiany , jako że mam 4 inne płaszcze w tym dwa skórzane zakupione przez siebie - jeden długi drugi właśnie przed kolano to ten postanowiłam wystawić. Otrzymałam płaszcz z deklaracją że był 1czy 2 razy założony i stan bdb i faktycznie taki otrzymałam. Ja ubrałam płaszcz również zaledwie kilka bo bodaj 2 razy . Poprzednia wizażanka zadeklarowała jego zakup za 800 czy 900 zł. Wartość wymiany była w granicach ok 600 zł - oddałam za niego firmowe w stanie bdb oraz nowe rzeczy. Nie wiem jak wycenić w tej chwili wartość płaszcza  był ubrany tak jak piszę  kolejne dwa razy  .  Aha dodam że ja np. jeden z moich płaszczy zakupiłam w orsay`u za coś ok 350 zł jednak jednak jakość skóry jest nieporównywalnie gorsza od płaszcza omawianego, a długi płaszcz kupowany był w sklepie ze skórzaną odzieżą za gróbo ponad tysiąc i skóra jest właśnie takiej jakości jak omawianego płaszcza. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.