|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Szukam pomocy!
OD NIEDAWNA ZAINTERESOWAŁAM SIĘ TĄ STRONĄ. JEST CIEKAWA I WSZYSTKIE MACIE TYLE ENERGII I WIARY W ŻYCIE!!! GODNE PODZIWU I NAŚLADOWANIA!!! :roza:JA NIESTETY ZACHOROWAŁAM SAMA I NA DODATEK CHOROBA SYNA SIĘ ROZWINĘŁA. TEN ZBIEG OKOLICZNOŚCI "NIESYMPATYCZNYCH" PODWAŻYŁ MÓJ OPTYMIZM. DODATKOWO DOŚĆ POSPIESZNIE MUSIAŁAM ZLIKWIDOWAĆ MÓJ SKLEP Z ODZIEŻĄ DAMSKĄ I ZOSTAŁA MI CZĘŚĆ TOWARU!!! ZABLOKOWANA TAK POTRZEBNA GOTÓWKA!!! DORADŹCIE JAK SPRZEDAĆ??? PRÓBOWAŁAM HURTOWO TANIO SPRZEDAĆ NA ALLEGRO, ALE NIE WYSZŁO! NIESTETY! JAK MAM SIĘ DO TEGO ZABRAĆ, ŻEBY SPRZEDAĆ SZYBKO WSZYSTKO???:mur::pliz: POMÓŻCIE I WESPRZYJCIE RADĄ! Z GÓRY DZIĘKUJĘ LIBRA11
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam pomocy!
Przejść się po innych sklepach w okolicy? Może odkupią od Ciebie część rzeczy. A znajomi, sąsiedzi, nie mogą rozesłać wici wśród swoich znajomych, że likwidujesz sklep i potrzebna Ci jest na szybko gotówka? Może znajomi znajomych by pomogli, odkupując od Ciebie część rzeczy?
(aha, nie pisz proszę Capsem, to oznacza krzyk)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.