|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Odnawiam kołyskę dla lalek
Moja mała córeczka (1,5 roku) ma wiele starszych kuzynek. I po nich również dostaje zabawki, ostatnio była to kołyska dla lalek. Niestety tak wysłużona że jak ją dostawała to usłyszałam "kołyska jak z ikei hehe do samodzielnego złożenia". Niestety nie pomyślałam żeby zrobić jej zdjęcie w takim stanie jak przyszła ale wpadłam na to jak już ją posklejałam, i pokazuję wam zdjęcia przed oczyszczeniem
Niestety nie miała ona dna bo gdzieś zaginęło w akcji hehe i musiałam poprosić stolarza znajomego o dorobienie Obecnie kołyska schnie na balkonie po pomalowaniu i następne zdjęcia jak już wyschnie1 i 2 - kołyska przed oczyszczeniem drobniutkim papierem ściernym 3 - dla porównania brud na płozie 4 - kawałek czysty i brudny dla porównania 5 - oczyszczony boczek
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Odnawiam kołyskę dla lalek
Ojej ale masz kawałków do zagospodarowania
![]() W podtekście to myślałam o zdekupażowaniu kołyski Fajnie wygląda i jest chyba dość duża, mała będzie miała fajną zabawkę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Niestety nie miała ona dna bo gdzieś zaginęło w akcji hehe i musiałam poprosić stolarza znajomego o dorobienie