|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 445
|
Co to za perfumy
Drogie wiza¿anki, od jakiego¶ czasu spotykam na "stolikach" np. w podziemiach Dworca Centralnego w Warszawie lub w pobli¿u Galerii Centrum, "d³ugopisy" z perfumami. Widywa³am ju¿ Miracle, Sensi i 5th Avenue. S± opakowane w ³adne pude³eczka (wygl±daj±ce na oryginalne), ale sam "d³ugopis" umieszczony jest na styropianie. Dziwne mi siê to wydaje. Czy ktora¶ z Was mia³a z tym do czynienia i wie sk±d to pochodzi (czyli czy jest oryginalne). Przekopa³am internet w poszukiwaniu wiadomo¶ci na temat jakich¶ "specjalnych edycji" czy czego¶ w tym rodzaju, ale nic nie znalaz³am, poza tym niepokoi mnie ten styropian.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
podróbki!
Aniu, dla mnie to jakie¶ kaszaniaste podróbki, mo¿e Elve powiedzia³aby wiêcej. W pude³kach ze styropianem takie marki... Noooo, nie! Ja zetknê³am siê z perfumami Estee Lauder Intuition - Touch-on Perfume w sztyfcie do dekoltu i kosztowa³y 110z³ - kupione w normalnej perfumerii i przepiêknie opakowane.
http://www.esteelauder.com/templates...NAME=Fragrance |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: podróbki!
No w³a¶nie, tamte wygl±da³y podobnie, tylko ¿e by³y w sprayu. Ten styropian bardzo mi siê nie podoba. Sprawdzi³am takie jedno cudo "od ¶rodka" i nie wygl±da³y jako¶ podejrzanie (¿adnych p³ywaj±cych paprochów ani nic takiego), ale ten styropian... Co do zapachu to wiele powiedzieæ nie mogê, bo nie u¿ywa³am nigdy ¿adnego z tych zapachów i porównaæ jest mi trudno. Prawdê mówi±c te¿ s±dzê, ¿e to podróby.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 984
|
poza wymienion± estee lauder (choc przyznajê ¿e te¿ pierwsze widzê) perfumy w d³ugopisie ma jeszcze dali. zapachów przez Ciebie wymienionych w d³ugopisie nie widzia³am i szczerze mówi±c my¶lê, ¿e to podróby, bo nigdy i nigdzie nie s³ysza³am ani nie czyta³am o takich wersjach - a czytam duzo.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak te¿ i mnie siê wydawa³o. Mia³am jeszcze nadziejê, ¿e to mo¿e czê¶æ jakiego¶ zestawu ¶wi±tecznego, lub czego¶ takiego, ale faktycznie raczej nie. Miracle w ogóle wystêpuje w formie d³ugopisu, ale jest on przezroczysty i zupe³nie inaczej wygl±da (w za³±czeniu).
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.