|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
szukam pielegnacji dla 30 oddam Amor Amor eau fraiche
nieaktualne
szukam pielegnacji dla 30 kremy pod oczy ,do twarzy przeciwzmarszczkowe ,maseczki ,wszystko do twarzy ,szukam tez fajnych perfum meskich ,w zamian oddam Amor Amor eau fraiche Cacharel okolo 85 -90 ml Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2008-10-10 o 20:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam pielegnacji dla 30 oddam Amor Amor eau fraiche
Czy interesuje cię Redermic LRP w tubkach po 5ml i Active C pod oczy tubka 5ml? Wszystkie nieotwierane, nowe.
I to jeszcze w wątku
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hej ciekawi mnie ten redermic tylko troche malo go jest , aktiv c tez ,nic innego raczej u Ciebie nie widze ,najchetniej chcialabym porzadny krem do twarzy i pod oczy ,chetnie tez maseczka nawilzajaca,takze chyba podziekuje ,pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o redermic to mam 6x5ml a to jest tyle co całe opakowanie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Garnier
nie mam wątku
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;9275784]hej. mam krem Dr Irena Eris ReACT! smoothcrem. Jest to wyższa półka Eris https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...em-na-noc.html. kupilam go, kiedy z przerazeniem odkrylam stan mojej twarzy po kwasach a moja ulubiona apteka byla juz zamknieta (na drugi dzien mialam egzamin). Pomogl, choc jest to pielegnacja dla starszej cery niz moja (mam 22 lata). uzyty raz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...em-na-noc.html[/quote]
hej interesowalby mni ten krem ale wydaje mi sie ze to troche za malo za moje perfumki ,moze masz jakis krem pod oczy ,cos jeszcze z pielegnacji? |
|
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie bardzo. reszty pielegnacji uzywam. jako, ze ostatnio zakupilam nowy krem na noc moge CI oddac dodatkowo jeden z wczesniej uzywanych. Jest to : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9194. Pojemność to 75ml. Uzywalam go naprzemiennie z innymi jakies 2,5 tygodnia. NIe wiem, ile moglam zuzyc. NIe przypuszczam, zeby to bylo wiecej niz 5 ml (krem jest bardzo wydajny). |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;9282082]nie bardzo. reszty pielegnacji uzywam. jako, ze ostatnio zakupilam nowy krem na noc moge CI oddac dodatkowo jeden z wczesniej uzywanych. Jest to :
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9194. Pojemność to 75ml. Uzywalam go naprzemiennie z innymi jakies 2,5 tygodnia. NIe wiem, ile moglam zuzyc. NIe przypuszczam, zeby to bylo wiecej niz 5 ml (krem jest bardzo wydajny).[/quote] to jestem zainteresowana oi zdecydowana na wymianke |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.