| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-04-03, 20:56 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | Lakiery - kultowa marka?

Cześć Wiem że moja dziewczyna bardzo lubi lakiery do paznokci, czy jest coś takiego jak jakiś kultowy zestaw lakierów ?? Albo jakaś marka którą każda chce mieć? Chodzi o prezent na urodziny  Dzięki | 
|     |   | 
|  2014-04-03, 22:00 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Dot.: Lakiery - kultowa marka?

Wydaje mi się, że lakiery Essie są takimi. Należą raczej do droższych (30-40zł za lakier to już trochę i ja chętnie dostałabym takie na prezent). Wiele dziewczyn bardzo je zachwala. Powinna być zadowolona  Są dostępne w Superpharm i w drogeriach Hebe. (Polecam raczej tą drugą) Tutaj jeden z bardziej znanych kolorów: http://fiuubzdziu.pl/2013/03/%E2%99%...t-candy-apple/ Możesz też dostać je taniej w Internecie: http://www.kosmetykizameryki.pl/prod...essie/manual/1 A poza tym to może jeszcze OPI czy z tańszych a polecanych Rimmel Salon Pro. Edytowane przez Hexy Czas edycji: 2014-04-03 o 22:02 | 
|     |   | 
|  2014-04-04, 22:07 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Ja Ci polecam taki fajny zestaw, który mają ostatnio w Sephorze- lakiery pastelowe i nude  kosztuje ok. 80 zł, świetne kolory na wiosnę i lato   
				__________________ enter the ninja- dietkuję, fitnessuję...walczę | 
|     |   | 
|  2014-04-05, 08:46 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Essie będzie najbezpieczniejszym wyborem.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.