|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jestem wysokim męzczyznom, mam 195 cm. wzrostu...
Jestem wysokim mężczyznom, mam 195 cm. wzrostu, piszę do was z zapytaniem czy znacie kogoś kto organizuje jakieś sesje zdjęciowe dla modeli, lub wiecie gdzie można znaleźć prace jako model. Jestem zainteresowany pracą jaką kolwiek. Dzięki za to, że znaleźliście czas na to aby tu wejść- dzieki.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Re: Jestem wysokim męzczyznom, mam 195 cm. wzrostu...
musisz pochodzic po agencjach wiem ze w poznaniu cos jest i podobno w koninie tez ale pewnie w wiekszych miastach mozna spotkac agencje modeli i modelek, poza tym sa organizowane castingi, kiedys bylo cos w dziewczynie ale to dla kobiet, moze cos znajdziesz. Ale przede wszystkim musisz miec zdjecia zeby w tych agencjach zaprezentowac, a zrobienie takiedo karnetu kosztuje, bo to zdjecia artystyczne powinny byc a nie stoisz jak slup soli i to wszystko. Kazdy pozadny fotogryf powinien ci zrobic takie fotki, musisz mu tylko powiedziec do czego potrzebujesz je i najlepiej nich ci pokarze swoje zbiory to bedziesz widzial co umie, czy to cos w rodzaju tych fotek z czasopism gdzie kobiety lubia oko zawiesic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.