|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
![]() Czy NAPEWNO nikt nie wie, gdzie mo¿na TO dostaæ???
Dziewczyny! B³agam, napiszcie cokolwiek wiecie o tzw ³opatce, czy te¿ szpachelce do baleja¿u. S³ysza³am opiniê, ¿e ma ja prawie ka¿da firma fryzjerska w swojej ofercie, a ja ci±gle nie mogê znale¼æ w necie choæby jednego sklepu z tym CZYM¦
![]() Dobra fryzjerka robi³a mi kiedy¶ na tym pasemka bez folii i wysz³o bardzo fajnie, my¶lê ¿e mo¿na uzyskaæ w domu naprawdê ciekawy efekt farbowania.Fryzjerka mówi³a,¿e dosta³a to w zestawie farb Welli. B³agam pomó¿cie, napiszcie cokolwiek wiecie o tej szpachli, lub o technice farbowania nia w³osów. Mnie fryzjerka podk³ada³a j± pod w³osy (nie wiem w³a¶nie czy pod wydzielone szpikulcem pasma, czy pod ca³y kosmyk ![]() Edytowane przez hercia22 Czas edycji: 2008-11-11 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy NAPEWNO nikt nie wie, gdzie mo¿na TO dostaæ???
Dziewczynom w tych w±tkach chodzi o to samo:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120629 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=258014 Musia³am utworzyæ nowy w±tek, bo tamte z racji tytu³u nie cieszy³y siê powodzeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 228
|
Pytaj w drogeriach, zw³aszcza tych ukierunkowanych na akcesoria fryzjerskie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pytam, pytam a nikt albo nie s³ysza³ albo nie ma tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.