|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() brak pewności siebie-jak sobie z tym poradzić?
Brak mi pewności siebie
![]() ![]() ![]() Niby taki sobie "mały...głupi" problemik, a wpływa na mnie całą ![]() ![]() Przypomina mi się taka sytuacja (a dodam, że podobnych było wiele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...poradźcie mi proszę, co mam zrobić by czuc się pewniej...wiem, że jeśli będę pewna siebie to mogę więcej...jak przykuć jego uwagę? ![]() Proszę nie "olejcie" mnie...myśląc, że to jakaś blahostka, bo to naprawdę źle na mnie wpływa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: brak pewności siebie-jak sobie z tym poradzić?
Doskonale Cię rozumiem, to co czułaś i czujesz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dziekuję za miłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jak promyczek słońca....
|
TŻ Towarzysz Życia
![]() Nie martw się tak tym wszystkim.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej Maleńka!
Jak mi sie strasznie podobają takie małe cycuszki! Nie jeestem lesbijka, ale uważam, że jak na przykład moja koleżanka po domu sobie hasa w białym obcisłym t-shircie bez stanika (a tez mam maleńkie piersi) to wyglada to strasznie seksownie! Przynajmniej Ci nic na starość nie będzie wisiało ![]() Słuchaj- zawsze jest tak, ze mamy i wady i zalety. Ja na przykłąd mam cycki niezłe, w miare duże, ale Kochana! Normalnie włosiska na twarzy! broda mi rośnie, włoski tej grubości co łonowe! Codziennie muszę je wyrywać, powstały przebarwienia i ogólnie 22 lata a tu krosty na brodzie, ehh szkoda gadać. Więc tak to sobie wymyśliłam, że żeby odciagnąć uwagę od tego defektu będę nosić wieksze dekolty. Więc jak poświece cyckami to odrazu każdy zapomina o defektach cery ![]() Moja psiapsióła też ma małe i powiem Ci jak sobie radzi. Nosi często takie szerokie bluzki opadające na jedno ramię, połozy troszkę brązującego połyskującego pudru na to ramię i tak tym kawalkiem golizny kusi. Do tego zakłada getry, kozaki i wyglada bardzo sexy. takie getry to dobra sprawa, aż faceta kusi, żeby raczka po takiej nóżce pogładzić, bo to niby ubrane, ale dokładnie wyczuwasz kształt uda, pupy itd.... ![]() Mam bardzo dużo koleżanek z małym biustem i sa to bardzo atrakcyjne dziewczyny, które przykuwają uwagę facetów. Cycki nie są wyznacznikiem atrakcyjności, wbij to sobie to głowy! Nie dziw sie teżetowi, że się tamtym piersiom przygladał, a Ty nie lubisz spojrzeć na ciekawą męska pupę? albo klatę lepszą niż Twojego Lubego? Ja lubię, to ludzkie! Ale przy tym nie przestaję kochać tego mojego, jedynego. Wiesz co- myślę, że problem nie tkwi w piersiach, tylko dużo głebiej w Tobie. Być może ma to związek z byciem dzieckiem alkoholików. Jednakże nie zrzucaj na to wszystkich swoich psychologicznych problemów. Ty jesteś Ty, nie pozwól by jakaś psychologiczna teoria określała, jaka jesteś, bo nieświadomie możesz zamknąć się w takim schemacie, nie dając sobie szansy na poprawę sytuacji. Nie jesteś ilustracja do artykułu o DDA. Zapomnij o niewesołych doświadczeniach. Skup sie na problemie i postaraj sie go z wolna eliminować. Myślę, że kobiety bardzo wiele tracą przez to, że wstydza się/głupio im/nie potrafią zakomunikować partnerom JASNO swoich potrzeb. Wiesz jak to u mnie wygląda? Patrz tylko: 1. wystroiłam się. juz idziemy na imprezę, a on ciągle nie okazał zachwytu, już mi smutno w środku. I mówię mu wprost tak ze słodkimi oczkami: "dlaczego mi jeszcze nie powiedziałeś jak pięknie wyglądam?" A on:"Miałem powiedzieć, ale mnie wyprzedziłaś. Pięknie wygladasz Kotku" Ja na to: "Jasssne, teraz to za późno i nieszczerze, bo Ci musiałam przypomnieć (tak żartem) Bo ja to bym chciała, żebys Ty sie tak zachwycił, powiedział: wow, ale cudo, a Ty nic:/" A on sie śmieje, przytula mnie, i mnie zapewnia jak ładnie wygladam. I robi się wtedy śmiesznie, miło. 2. podczas seksu przygryza mi sutki. Jemu sie wydaje, że mnie to podnieca ale mnie to troche boli, a troche łaskocze i mi psuje atmosfere. Głaszczę go więc po głowie i mówię: Koteńku jakbyś mógł troszku delikatniej. O, tak, bardzo przyjemnie. Albo: Kotusiu pocałuj mnie w szyjkę... 3. on poświęca uwagę innej dziewczynie. zdrapałabym jej wtedy skórę, ale zamiast tego podchodzę do niej przyjaźnie i zaczynam rozmowę. Z wroga robię przyjaciela. A na nim robi ogromne wrażenie, że z każdym zagadam, każdy mnie lubi i takie tam. Czaisz, Kochana o co mi chodzi? Jasne prośby mu mów. A jak je spełni to nie rób niezadowolonej miny, że nieszczere. Jkaby mu nie zależało, to by olał Twoją prośbe. Ale próbuje, więc daj mu szansę postarania sie o Ciebie. Co do wyglądu. Zastanów sie, co poza piersiami warto byłoby wyeksponować. Ładne nogi? Talię? Szyję i ramiona jak moja psiapsióła? Pomyśl o tym. Możesz tez poogladac zdjęcia gwaizd, które mają małe. Przecież mnóstwo jest takich, które, choć z niewielkim biustem, są jednak powszechnie uwielbiane! Może podpatrzeć u nich triki ubraniowe. A jakby Ci sie jakas bluzka nie układała dobrze, to nie zapominaj o mocy push-apów. Z tego co się orientuję, to 75B jest niezwykle powszechnym rozmiarem. Nie jesteś więc osamotniona. Poza tym Kochana- nie przesadzaj, bo moja seksowna psiapsióła ma mniejsze niż 75B :P Pozdrawiam Cię serdecznie, ahhh jakbym Cie spotkała to już bym Cie na pewno na bóstwo zrobiła! Spójrz w lustro i uśmiechnij się. Odwzajemniaj uśmiechy i spojrzenia innych facetów. Niech ten Twój "niezazdrosny" sie troche zaniepokoi, niech sie wreszcie poczuje zagrożony, niech doceni jaki ma skarb! Trzymaj sie mocno i napisz jak Ci idzie Maleńka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Kurcze...ale mi miło i tak jakoś przyjemnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do bluzek, to nie wiem czy by mi to pasowało, bo mam dosyc kościste ramiona...ale myslę, że można w sumie spróbwać tyle, że właśnie przydałaby mi się taka Ty ![]() ![]() ![]() Co do moich malutkich, to wiem, że nie są najgorsze, są jędrne itp...ale chyba juz mam taki (beznadziejny) charakter, że jestem raczej negatywnie nastawiona do wszystkiego i dlatego widzę tylko minusy. Z kolei jak zaczęłam czytać opis sytuacji z Twoim TŻ to pomyślałam : jakbym to ja pisała ![]() ![]() Jeszcze raz baaaardzo dziękuję za miłe słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
To fajowo, że więcej słońca na Twojej buźce się zrobiło. Oby się to utzrymało na dłużej. gdyby były problemy- pisz śmiało!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.