|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Podpisy
W wielu waszych pracach widzę podpisy tz. wasze nicki na zdjęciu
W jakich programach to robicie?? Dotychczas miałam dwa programy i nie widziałam takiej funkcji... Edytowane przez naxalie12 Czas edycji: 2008-12-17 o 22:10 Powód: Źle sformułowane |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Podpisy
<ściana>
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
wyciągamy ręce przed siebie, marszczymy czoło i skupiamy się na tym, co ma być na zdjęciu. a potem zamykamy oczy i bah! jest podpis
naturalnie, że w programie graficznym. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Achnes, ja mam wyciągam ręce do góry a nie przed siebie. Popatrz są już dwie metody.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
dobre
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam lepszy sposób, biorę ołówek, kredkę albo marker (zależy jakiej grubości ew. koloru chcę mieć podpis) otwieram załącznik na wizażu i biorę do ręki ten przykładowy ołówek i staram się równo w dolnym lewym rogu wykonać podpis, nie zawsze wychodzi tak samo, ale wygląda całkiem przyzwoicie. Tylko trzeba uważać, żeby nie wyjść za linię zdjęcia, bo cały system można zresetować, a do tego stracić cały dysk C i wszystkie ikonki z pulpitu. Ale ćwiczenie czyni mistrza! Powodzenia
'Człowiek jest najgłębiej uzależniony od swego odbicia w duszy drugiego człowieka, chociażby ta dusza była kretyniczna. Edytowane przez iguana_night Czas edycji: 2008-12-17 o 21:37 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
padłam
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny dziewczyny, troche mi wstyd za Was
Dziewczyna pyta i ma do tego prawo, ja jak zaczynałam z kompem i netem to tez zadawałam wiele pytan które wydawały się innym śmieszne i nawet głupie, ale tak nie można, nie kazdy rodzi sie z całkowitym oprogramowaniem i ma to w jednym paluszku, normalnie załamka ,zamiest jej pomóc to sie nabijacie. Nie ładnie i nie piszę tego bo chce kogos moralizowac tylko dlatego że ja też dalej czasem pytam i nie widzę nic w tym złego, a poza tym ja też w któryms momencie tutaj zadałam podobne pytanie, ale mi ktoś zyczliwy pomógł.A forum jest od zadawania pytan. |
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Proszę bardzo - moja szkółka GIMPa
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Nie byłoby nic do śmiechu, ale na górze jest taki wątek o fotografowaniu, o ile mnie pamięć nie myli jest tam też na temat wklejania podpisów i bruszy. Ja nie zadawałam pytań, tylko czytałam, czytałam, czytałam... Dzięki temu mam już obcykany pfotoshop i nauczyłam się robić zdjęcia w makro. A wszystko dopiero od sierpnia. Dlatego rozśmieszyła mnie reakcja dziewczyn. Bo ile można mówić: czytajcie. A za linka do craftladies dzięki, przyda się, tylko że trzeba konto zakładać
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Anula1410 ja rozumiem, ale ja czasem tez coś czytam i nie koniecznie rozumiem, lub czasem czytając coś przegapię, i w takim razie jesli jest cos na temat to trzeba odesłac dziewczynę, a nie sie smiać. No Ty akurat smiałas sie z reakcji dziewczyn
ale ja mysle że ktos kiedys załozył to forum bysmy mogły sobie pomagac, no ale niestety nie kazdy ma cierpliwość, bo i ja czasem mam zły dzień ale to i tak niczego nie tłumaczy ![]() W każdym razie też na tym pytaniu skorzystałaś bo szajajaba podała link
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

Dziewczyna pyta i ma do tego prawo, ja jak zaczynałam z kompem i netem to tez zadawałam wiele pytan które wydawały się innym śmieszne i nawet głupie, ale tak nie można, nie kazdy rodzi sie z całkowitym oprogramowaniem i ma to w jednym paluszku, normalnie załamka ,zamiest jej pomóc to sie nabijacie. Nie ładnie i nie piszę tego bo chce kogos moralizowac tylko dlatego że ja też dalej czasem pytam i nie widzę nic w tym złego, a poza tym ja też w któryms momencie tutaj zadałam podobne pytanie, ale mi ktoś zyczliwy pomógł.
ale ja mysle że ktos kiedys załozył to forum bysmy mogły sobie pomagac, no ale niestety nie kazdy ma cierpliwość, bo i ja czasem mam zły dzień
ale to i tak niczego nie tłumaczy