| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-01-29, 17:40 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: ♥♥♥♥♥ 
				 | ***torebka-na długim pasku/przez ramie*****

Kochane poszukuje torebki na łancuszku zeby mozna było ja fajnie przewiesic i fajnie nosic ale nie malutka taka srednia,do ubioru sportowo eleganckiego Szukalam na all ale nic nie znalazlam moze wy natknelyscie sie na cos fajnego??? cos w takim stylu jak ta-zamieszczam zdjecie jednej z wizazek z watku styczniowego zakupy cos w tym stylu szukam 
				__________________ <ciach_reklama> Edytowane przez misia00 Czas edycji: 2009-01-29 o 17:42 | 
|     |   | 
|  2009-01-29, 19:34 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Dot.: ***torebka-na długim pasku/przez ramie*****

Widziałam czarną z jakiegoś skoropodobnego materialu przypominajaca troche portmonetke z lancuszkiem i wykonczeniami w kolorze starego zlota - w Mango, nowa kolekcja wiec na bank dalej bedzie    
				__________________ -So the lion fall in love with the lamb.. -What a stupid lamb. -What a sick, masochistic lion.  XOXO | 
|     |   | 
|  2009-01-29, 19:36 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Top Secret? Widziałam w sklepie torebki z łańcuszkami średniej wielkości w grudniu.  Na All większość wizytowych i bardzo małych http://allegro.pl/item534585977_rese...lancuszku.html 
				__________________ don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię   Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-01-29 o 19:42 | 
|     |   | 
|  2009-01-29, 19:39 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

ta torebka jest ze sklepu e-torebka. Jest obszerny wątek na temat tego sklepu   Tyle, ze ona jest raczej spooora, a nie "średnia"   | 
|     |   | 
|  2009-01-29, 19:48 | #5 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię   | |
|     |   | 
|  2009-01-29, 20:19 | #6 | 
				 | 

nie musi miec lancuszek byle tak fajnie sie zakladala wiem ze jest z watku e torebki bardzo mi sie podoba ale sama bez przesylko kosztuje 90zl a ja juz mam mase torebek i nie chce kupowac kolejnej dlatego chcialam cos tanszego   
				__________________ <ciach_reklama> | 
|     |   | 
|  2009-01-29, 20:27 | #7 | 
				 | 

A wiesz o rabacie 5%? Może to niewiele, ale zawsze coś jakbyś się zdecydowała.

__________________ don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię   | 
|     |   | 
|  2009-01-29, 23:17 | #8 | 
				 | 

co to tam 5% i to by byla moja 100 torebka;p dlatego juz nie moge sobie pozwolic wyprzdaze mnie splukaly   
				__________________ <ciach_reklama> | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.