| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-02, 21:47 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-10 
				 |   Przyjaciel .. Chemia .. Zakochanie .. Problem ..

Poznalam T. przez internet. Pomylilam numery gg, i tak od slowa do slowa zaczelismy ze soba pisac. Mielismy mnustwo tematow, rozmawialismy godzinami. On ma 17 lat ja prawie juz 16, ale nie do tego zmierzam. Chodzi o to ze zaczelismy sie przyjaznic, on wyslal mi link na swoja nk i fotobloga, widzialm jego zdjecia kilku jego znajomych i JEGO Dziewczyne. Od poczatku czulam ze naprawde jakas wiez jest miedzy nami tak zwana przyjazn .. rozmowy po 5 godzin i wkonu zaproszenie na spotkanie. 3 razy sie wykrecalam, 4 raz wystawilam go. Chcialm skonczyc znajomosc, bo poczulam ze to wszystko nie ma sensu, nie ma snesu nasza przyjazn, ale on tak bardzo zabiegal o rozmowe ze pogodzilismy sie i znowu planujemy sie spotkac. wiem ze jest pomiedzy nami chemia, nie raz mowil ze gdyby nie jego dziewczyna staral by sie o mnie ze wszystkich sil. Nie uklada im sie ostnio, a wogole zdaje i sie ze sa czasem chyba z przyzwyczajenia .. no ale .. Boje sie psuc przyjazni no bo czasem takie mile slowa i lekki flirt przy naszym spotkaniu oko w oko moze jeszcze bardziej nas ze soba zblizyc. Z drugiej strony cos do niego czuje, ale wiem ze to nie ma sensu. Nie bede z nim rozmawiac bo kiedys juz napisal mi ze teraz gdy jest z nia musi mi wystarczyc nasza przyjazn ale chyba sami wiemy ze nie laczy nas tylko zwykla przyjazn. Nie wiem jak sie zachowac na tym spotkaniu, jak zwykla kolezanka??

__________________ I anit freakin' I aint Fakin' this .. Shut up and let me go!   | 
|     |   | 
|  2009-11-02, 22:58 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Dirty South 
				 | 

Dot.: Przyjaciel .. Chemia .. Zakochanie .. Problem ..

W tego typu sprawach wyznaję zawsze zasadę, że zajęty facet to facet po prostu nieistniejący (jeśli chodzi o ewentualny podryw). Dlatego odradzałabym Ci brnięcie w jakikolwiek bliższy związek z nim. Poza tym, uważam,że jeśli już raz wybrał takie zachowanie- pomimo,że jest w związku od dłuższego czasu, romansuje z jakąś obcą dziewczyną przez internet, chcę się z nią spotykać i opowiada jej,że gdyby nie ta obecna, zawadzająca mu, to by się o nią postarał? Chciałabyś tak zostać potraktowana w przyszłości jak teraz traktuje swoją obecną dziewczynę? A to bardzo możliwe, bo widać, że koleś jest zupełnie niedojrzały a na dodatek nauczył się postępować nieuczciwie.

| 
|     |   | 
|  2009-11-02, 23:02 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Ja na twoim miejscu zapewne potraktowałabym go tylko i wyłącznie jako kolegę, i nawet nie bardzo chciałabym by rozwinęło się to w jakiś sposób. Jesteście dość młodzi.. A w dodatku on ma dziewczynę, i jeśli naprawdę chciałby aby coś między wami było, to zapewne zerwał by z tamtą dziewczyną by móc spróbować z tobą.. Sądzę, że najlepszym rozwiązaniem jest dać sobie z nim spokój - albo nadal traktować go tylko jako kolegę i nic więcej, a na miłość przyjdzie czas  ja wierzę w przeznaczenie  powodzenia !   | 
|     |   | 
|  2009-11-03, 14:19 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

jaka chemia, przyjaźń, flirt? przez gg? sama twierdzisz, ze to jest bez sensu, wiec skończ tą znajomość zanim będzie za późno. i nie wkręcaj sobie, ze coś do niego czujesz albo on do Ciebie... 
				__________________ Il n'est rien de réel que le reve et l'amour ♥ | 
|     |   | 
|  2009-11-03, 15:58 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Powiem krotko: nie pchaj sie miedzy przyslowiowa wodke i zakaske.

__________________ Lubię siłę czerni, i nieużywania słów. Wszystkiego, co niezmienne, w nicości za oknem, gdy budzą się mgły... | 
|     |   | 
|  2009-11-03, 18:49 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Ja osobiscie czegos takiego nie moge zrozumiec!:/ Nigdy nie odwazylabym sie flirtowac z facetem ktory JEST ZAJETY!!! Oczywiscie znajomosc tak ale nic wiecej.. Zrobisz co zechcesz ale ja osobiscie Ci odradzam. Na miejscu tej dziewczyny gdybym o takim czyms sie dowiedziala wydrapalabym Ci oczy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Chociaz faceci w tym wieku... 
				__________________ Musisz brać za siebie odpowiedzialność. Nie mozesz zmienić okoliczności, pór roku, ani wiatru, ale możesz zmienić siebie. To jest coś, nad czym masz władzę.   | 
|     |   | 
|  2009-11-03, 22:32 | #7 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

mnÓstwo. Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2009-11-03, 22:55 | #8 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
 Zaproponuj chłopakowi, żeby zanim Cie zaprosi gdziekolwiek zerwał ze swoja dziewczyna. Jeśli tego nie zrobi zerwij kontakt. Zajęty facet to zajęty facet. | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.